عزم تولیدکنندگان مازندران برای صادرات بیشتر

مازندشورا: نماینده مردم رامسر، تنکابن و عباس‌آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: عزم مسؤولان و تولیدکنندگان مازندرانی برای صادرات محصولات تولیدی استان بیشتر شده است.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از تنکابن، شمس‌الله شریعت‌نژاد پنج‌شنبه‌شب در جمع خبرنگاران این شهرستان، اظهار کرد: فروش کیوی و توسعه صادرات حائز اهمیت است و از جمله هماهنگی با تولیدکنندگان و بررسی زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله سورتینگ و سردخانه‌های مناسب که باید مدنظر قرار شود تا در بحث صادرات استانداردهای لازم رعایت شود و بتوانیم در این بخش برای ارز‌آوری و پایداری این تجارت اساسی عمل کنیم.

وی به تلاش‌های دولت برای حل مشکلات کشور و مردم نیز اشاره کرد و افزود: مشکلات درآمدی دولت بسیار زیاد است اما با توجه به وجود همه این مشکلات دولتمردان با تمهیدات خوبی که اندیشیدند عملکرد خوبی در حوزه مسؤولیت‌های خود داشتند.

نماینده مردم رامسر، تنکابن و عباس‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بسیاری از مقوله‌ها دولت خوب کار کرده است که ساخت اورژانس، ساخت دانشگاه پزشکی بین‌المللی رامسر با 40 میلیارد ریال اعتبار، حل مشکل رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تنکابن، حل مشکل احداث درمانگاه شبانه‌روزی خرم‌آباد تنکابن با جابجایی زمین آن، تداوم احداث درمانگاه شبانه‌روزی شهر شیرود که در مراحل پایانی قرار دارد، عملیاتی شدن احداث درمانگاه شبانه‌روزی کترای بخش نشتا که در مرحله انتخاب پیمانکار قرار دارد و تکمیل بیمارستان عباس‌آباد که تا پایان سال باید آماده بهره‌برداری شود و نظایر آن از جمله بخشی از این اقدامات بوده است.

این مسؤول با بیان اینکه دولت از تولید و تولید‌کنندگان و ایجاد رونق اقتصادی حمایت کرده است، خاطرنشان کرد : امسال دولت از طریق استانداری و همکاری بانک‌های عامل تلاش کرده است تا صنایع تولیدی با قابلیت کار و اشتغال‌زایی را با حل مشکلات پیش رو مورد حمایت قرار داده و به چرخه تولید و فعالیت بازگرداند.

شریعت‌نژاد با اشاره به اینکه در حال حاضر و در مجلس مهم‌ترین کار تهیه و تصویب برنامه ششم توسعه است، بیان کرد: دولت نیز طی هماهنگی با مجلس احکام برنامه ششم را مختص میان برنامه دیده است و با تصویب آن در مجلس ایراداتی در شورای نگهبان بر آن گرفته شد که در حال رفع آن هستیم.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با توجه به اینکه اصل برنامه‌ها باید در برنامه ششم اجرا شود، یادآور شد: نظر مجلس با این پیشنهادات تأمین نشد و نهایتاً با رهنمودهای مقام معظم رهبری قرار شد مجلس و دولت در کمیسیون تلفیق به تدوین آن و رفع معایب بپردازند.

شریعت‌نژاد با اشاره به اینکه برای این منظور جلساتی شکل گرفت و نمایندگان مجلس در حال رسیدگی به احکام هستند، گفت: در جلسات رسمی و علنی نیز اعضای کمیسیون با هدایت رئیس مجلس تلاش می‌کنند هرچه سریع‌تر این برنامه تدوین شود و تاکنون 29 ماده آن تکمیل شده است.

انتهای پیام/86020/ن30/

برنامه اینکه مشکلات تنکابن شبانه‌روزی اسلامی درمانگاه احداث شورای اشاره شریعت‌نژاد صادرات کمیسیون رامسر تدوین حمایت تصویب تولید تلفیق احکام دانشگاه توسعه تولیدکنندگان هماهنگی عباس‌آباد پزشکی نماینده تکمیل