مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، محمد رحمانی بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شهرداریها امروز یک نهاد مدنی مبتنی بر توسعه زیستمحیطی یا خواستگاهی برای زندگی بیش از 60 درصد در کشور هستند، اظهار کرد: مدیریت شهری یک مدیریت جامع، بالقوه و بالفعل است.
وی با اشاره به اینکه شهرداریها گاهی با برنامهریزیهای نادرست به سمت خطا میروند، افزود: شهرداریها باید به سمت داشتن شهرداران قوی با بدنه مجرب و متعهد بروند و به نظر من شهرداران مراکز استانها بهعنوان پایلوت باید با رأی مردم انتخاب شوند.
دبیر اجرایی همایش ملی روشهای نوین احصاء درآمد پایدار شهرداریهای کشور بیان کرد: شهرداریها باید منابع خود را یا از عوارض و یا از فروش تراکم و تخلفات ساختمانی تأمین کنند و این رویکرد جزیرهای در کشور، نظام تصمیمگیری ناقص و کم بلوغیافته در شرایط فعلی، نظام شهری را به سمت ناهمگونی زیستگاه شهری به پیش میبرد.
رحمانی ادامه داد: کمیسیون ماده 100 که برای شهروندان لرزهآور است، به مردم اجازه میدهد که تخلف کنند تا شهرداریها آنها را جریمه و از این طریق، منابع خود را تأمین کنند.
دبیر همایش ملی روشهای نوین احصاء درآمد پایدار شهرداریها با اشاره به مدیریت بهینه درآمد و هزینههای شهرداریها با رویکرد اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: بخش مالی در شهرداریها مدیریت بالقوه و بالفعل 100 درصدی ندارند و در ادامه مسیر، متممهای زیادی زده میشود که عنصر مدیریت شهری را فلج میکند.
عضو شورای سیاستگذاری همایش ملی روشهای نوین احصاء درآمد پایدار شهرداریها از برگزاری کنفرانس روشهای نوین احصا درآمد پایدار شهرداریهای کشور با رویکرد اقتصاد مقاومتی به میزبانی ساری در 24 و 25 آذر ماه جاری خبر داد و گفت: براساس برنامهریزیهای انجامشده، از شخصیتهای مطرحی ازجمله قالیباف و چمران در شهرداری و شورای شهر تهران و محمدباقر نوبخت معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه در این همایش دعوت میشود.
وی بیان کرد: تاکنون بیش از 40 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده و تا 20 آذر نیز مهلت ارسال مقالات است، همچنین بیش از 118 نفر از پرسنل زیرمجموعه مدیریت شهری کشور برای ارسال مقالات اعلام آمادگی و ثبتنام کردند.
رحمانی با اعلام اینکه پیشبینی میشود بین 300 تا 400 نفر از مدعوین اعم از مسؤولان و کارشناسان پیمانکاران در این همایش شرکت کنند، افزود: این همایش در مجتمع بهزیستی پلاژ بهاران برگزار میشود و شامل نمایشگاهی با 35 غرفه است، همچنین سه تا چهار کارگاه مانند ممیزی املاک و ایدهپروری درآمد شهرداریها در آن تشکیل میشود.
عضو شورای سیاستگذاری همایش ملی روشهای نوین احصاء درآمد پایدار شهرداریها از تجلیل شهرداران برتر در راستای احصا درآمد در این همایش خبر داد و گفت: معیارها و زیرمعیارها را نیز مشخص کردیم و در سایت www.mazandcon.ir قرار دادیم.
وی بیان کرد: ایجاد فرصت تعامل، ارتقای دانش و انتقال تجارب شهرداریهای کشور در شناسایی راههای افزایش درآمد پایدار از اهداف همایش است و محورهای همایش نیز به اقتصاد شهری و نقش آن در اقتصاد مقاومتی، چالشهای درآمد پایدار شهرداریها، درآمد پایدار شهری با رویکرد بهتر زیستن، بودجهبندی در شهرداریها، گردشگری شهری و درآمد پایدار شهرداریها و فرهنگسازی برای ارتقای درآمدهای پایدار شهرداریها است.
رحمانی در پایان گفت: آسیبشناسی نظام تأمین منابع مالی و درآمد شهرداریها، مشارکت بخش خصوصی در اجرای طرحهای عمرانی، خدماتی، فرهنگی و اجتماعی و بهینهکاوری تجارب برتر شهرداریهای کشور و مقایسه تطبیقی با دستاوردهای کشورهای توسعهیافته از دیگر محورهای همایش ملی روشهای نوین احصاء درآمد پایدار شهرداریهای کشور با رویکرد اقتصاد مقاومتی است.
انتهای پیام/86001/ذ40