مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان قائمشهر، حجتالاسلام عبدالله ولینژاد ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه 27 صفر مصادف است با روز وقف و به مدت 10 روز برنامههایی مربوط به این سنت حسنه اجرا میشود و این دهه را دهه وقف مینامند.
وی افزود: هدف از نامگذاری این دهه با این عنوان، ترویج و گسترش فرهنگ وقف در جامعه است و امیدواریم بتوانیم این فرهنگ غنی را بین مردم نشر دهیم و در این امر سهیم باشیم.
رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان قائمشهر، تصریح کرد: وقف، نهاد ممتاز دینی است و باید علاوه بر ترویج این سنت حسنه در بین مردم، آنها را با ثمرات وقف هم آشنا کرد.
ولینژاد با بیان اینکه آثار و برکات وقف شامل آحاد مردم میشود و همه از آن بهره خواهند برد، اظهار کرد: هدف واقفین و خیران رفع نیازهای اساسی جامعه است چراکه که آنها خلاء و کمبودهای جامعه خویش را درک کرده و بر اساس توان و موجودی خود در رفع این نیازها قدم برمیدارند.
این مسؤول افزود: با توجه به اینکه در سال اقتصاد مقاومتی قرار داریم، وقف میتواند در این راستا، یکی از گزینههای ممتاز اقتصاد مقاومتی باشد و با وقفکردن میتوان در راه تولید و رفع نیازهای اساسی جامعه گام برداشت و مطابق با سنتهای نبوی آن را بهکار ببندیم که این امر، همکاری همه ارگانها و نهادها را طلب میکند.
وی امامزادگان و اماکن متبرکه را با راهاندازی برای استفاده معنوی مؤمنین از ائمه و کسب آرامش برشمرد و گفت: برگزاری مراسمهای دینی، ترویج فرهنگ قرآنی، دایر کردن کلاسهای قرآن و برپایی خیمههای معرفت برنامههایی که در اماکن و بقاع متبرکه برگزار میشود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قائمشهر از ثبت پنج مورد وقف جدید در سال 95 خبر داد و افزود: ارزش تقریبی این موقوفات، 2 میلیارد تومان است.
ولینژاد اظهار کرد: در سالجاری، 85 میلیون تومان اعتبار به مساجد و 21 میلیون تومان به امامزادگان تخصیص یافت و پرداخت شد.
این مسؤول با بیان اینکه در شهرستان قائمشهر 478 رقبه افزایش داشتهایم، تصریح کرد: 18 هزار و 286 رقبه مجموع رقبات از آغاز سال تاکنون است.
وی در پایان به بعضی از برنامههای اداره وقف شهرستان در دهه وقف اشاره کرد و گفت: دیدار با امام جمعه، نواختن زنگ وقف، برگزار همایش وقف و خانواده، برگزاری همایش وقف، هنر و اندیشههای اسلامی، برگزاری همایش استانی وقف و توسعه فرهنگ قرآنی از جمله آن است.
انتهایپیام/86017/ح40