تهران‌گرایی مرکز پژوهش‌های مجلس یک آسیب است

مازندشورا: رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از آسیب‌های کشور ما که برای آن چاره‌اندیشی نمی‌شود، مرکزگرایی، تمرکزگرایی و تهران‌گرایی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی است.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بابلسر، کاظم جلالی ظهر امروز در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران با مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: انعقاد این تفاهم‌نامه نخستین اقدام مرکز پژوهش‌ها با یک دانشگاه غیرتهرانی است و تلاش کنیم که این تفاهم عملیاتی و اجرا شود تا به‌عنوان الگویی برای سایر مراکز علمی و پژوهشی باشد.

وی با بیان اینکه یکی از آسیب‌های کشور ما که برای آن چاره‌اندیشی نمی‌شود، مرکزگرایی، تمرکزگرایی و تهران‌گرایی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی است، افزود: این در حالی است که در حوزه علم و دانش، دانشگاه‌های بسیار خوبی در شهرستان‌ها داریم و از اساتید و پژوهشگران برجسته‌ای برخورداریم.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه مازندران با مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با رایزنی نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی شکل گرفت تا الگویی برای استفاده از ظرفیت‌های علمی دانشگاه‌های غیرتهرانی شود، تصریح کرد: هدف ما مجهز کردن کنش‌گران عرصه حکومت و حاکمیت به سلاح اخلاق، علم و دانش است تا از صفات و ویژگی لازم برخوردار شوند.

این مسؤول با عنوان اینکه ما مسؤول برخی از صفات کنش‌گران حاکمیتی نیستیم، بیان کرد: وظیفه داریم بخشی از کنش‌گران حاکمیتی که قوه قانون‌گذار هستند را مجهز به علم و دانش کنیم تا قوانین مناسبی را برای کشور یا اداره جامعه تدوین کنند.

جلالی با بیان اینکه مرکز پژوهش‌ها به‌عنوان یک مرکز پژوهشی، کاربردی حاکمیتی است، خاطرنشان کرد: ما تلاش خود را انجام می‌دهیم تا یک سرویس‌دهی مناسبی را برای تصمیم‌سازی در داخل کشور به‌ویژه در عرصه قانون‌گذاری داشته باشیم و به نمایندگان خانه ملت کمک کنیم.

وی تأکید کرد: کارنامه‌ای که مرکز پژوهش مجلس از گذشته تاکنون داشته است کارنامه قابل قبولی بود و مرکز پژوهش‌ها به مسائل نگاه سیاسی و جناحی نداشته و با  نگاه ملی در تلاش است از تمام ظرفیت‌ها استفاده کند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه با دانشگاه مازندران اضافه کرد: این طرح مختص دانشگاه مازندران نبوده بلکه این آمادگی وجود دارد که با سایر دانشگاه‌های کشور و در حوزه شهرستان‌ها همکاری کنیم.

این مسؤول با بیان اینکه حوزه فعالیت ما در حوزه قانون‌گذاری است، ادامه داد: ما همه لوایحی که از ناحیه دولت به مجلس ارائه می‌شود را کارشناسی و طرح‌هایی که نمایندگان مجلس ارائه می‌کنند در طراحی و استمرار کار تا مراحل تصویب طرح را کمک و همراهی می‌کنیم.

جلالی تهیه گزارش نوبه‌ای از حوزه‌های مختلف کشور و ارائه به مسؤولان را از دیگر اقدامات این مرکز دانست و یادآور شد: پپیگیری مطالبات نمایندگان در حوزه پژوهشی از دیگر اقدامات ما در این مرکز است.

وی با بیان اینکه مرکز پژوهش‌های مجلس ایران تنها رکن مجلس است که غیر از نمایندگان مجلس، اعضا و کارشناسان رسمی خارج از مجلس دارد، خاطرنشان کرد: مرکز پژوهش‌های مجلس باید بر اساس اولویت‌های اساسی کشور در حوزه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی گام بردارد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به شعار سال، گفت: برای تحقق این امر باید از هر گونه شعارزدگی دوری و اقدامات عملیاتی انجام داد.

انتهای پیام/86010/چ

پژوهش‌های اسلامی شورای اینکه دانشگاه نمایندگان مازندران تفاهم‌نامه جلالی دانشگاه‌های کنش‌گران پژوهشی حاکمیتی مسؤول ارائه همکاری انعقاد اقدامات پژوهش‌ها سیاسی خاطرنشان حوزه‌های قانون‌گذاری مختلف اشاره شهرستان‌ها عملیاتی گزارش بابلسر به‌عنوان الگویی استفاده داریم تهران‌گرایی مناسبی