مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نوشهر، سید محمد موسوی عصر امروز در گردهمایی بزرگ انجمن توانا که در سالن اجتماعات اردوگاه افسران نوشهر برگزار شد، با اشاره به اینکه خداوند همه ما را آفرید تا با یکدیگر مهربان باشیم، اظهار کرد: معلولیت یک محدودیت جسمی است و بنابراین همه معلول هستیم ولی 90 درصد افراد جامعه چون معلولیت آنها شبیه هم است به همین دلیل براساس قراردادهایی، خود را سالم میدانند.
وی با بیان اینکه همه ما نابینا نیز هستیم، افزود: به همین خاطر است که انسان برق را برای بهرهمندی از روشناییاش اختراع کرد و یا چون انسان توان پرواز کردن نداشت دست به اختراع هواپیما زد و همه این موارد به نوعی معلولیت و محدودیت انسان را میرساند.
رئیس هیأت مدیره کانون معلولین «توانا» و مدیرعامل شرکت بهداشتی «فیروز» با اشاره به اینکه کسی که به اجتماع و جامعه خیانت کند، معلول ذهنی است، تصریح کرد: در جامعه ما کمیتها ارزیابی نمیشود بلکه این کیفیت است که مورد توجه قرار میگیرد.
این مسؤول با اشاره به اینکه اگر در اجتماع یک انسان زنده شود در حقیقت کل انسانها زنده شدهاند، تأکید کرد: معماری و مبلمان شهری باید برای همه یکسان باشد تا معلولان نیز بتوانند به راحتی از امکانات برخوردار شوند.
موسوی با بیان اینکه هر چه محدودیت انسان بیشتر باشد سازندهتر است، تصریح کرد: مسؤولان باید بسترهای لازم را برای شکوفایی استعدادهای معلولان فراهم کنند.
وی با تأکید بر اینکه معلولان باید مازندران را بسازند، اظهار کرد: تقسیمبندی بین معلول و سالم غلط است، چراکه انسان از منظر فطری مرز ندارد و مرزبندیها محصول ذهن انسان است.
رئیس هیأت مدیره کانون معلولین «توانا» با اشاره به اینکه ما معلولان حقوق سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... داریم، بیان کرد: مجلس باید برای تحقق این مطالبات معلولان طرح و برنامهای مدون را به تصویب برساند و بساط کاسه گدایی به دست گرفتن برای کمک به معلولان برچیده شود چرا که نفس کمک گرفتن برای معلول، ناتوانی را به او القا میکند.
این مسؤول با بیان اینکه اگر معلول نمیتواند سازنده باشد مشکل از جامعه است، افزود: در اروپا بسیاری از نهادهای خیریه به صورت سیستماتیک گدایی میکنند و این امر معلولان را ناتوان جلوه میدهد در حالی که در دنیای فکر، معلولان توانایی فکری بالایی دارند.
موسوی با اشاره به اینکه نگاه ما در انجمن «توانا» توانمندسازی معلولان است، گفت: 92 درصد پرسنل شرکت تولیدی بهداشتی «فیروز» را معلولان تشکیل میدهند و با کمک همین افراد موفق شدیم امسال نشان عالی کیفیت را از سازمان مدیریت و برنامهریزی دریافت کنیم و با سودی که از طریق تولیدات خود به دست میآوریم به دنبال توسعه شرکت و جذب معلولان هستیم و به همین منظور تا پایان امسال 150 معلول دیگر در شرکت تولیدی بهداشتی «فیروز» مشغول به کار میشوند.
انتهای پیام/86019/ذ30