طلوع و غروب حسین‌زادگان در عملکرد یک ساله

اختصاصی مازندشورا: حسین‌زادگانی که در اولین روزهای انتصابش، قد سیاسی او از مدیریت ارشد استان نیز مرتفع تر بود اینک در شهر خود احساس کوتاه قدی سیاسی و اجرایی نماید/ حضور یوسف‌نژاد در هیئت رئیسه مجلس سبب شد همکار وی در حوزه انتخابیه نیز کم فروغ گردد اما به نظر می‌رسد بیش از دامادی، این حسین‌زادگان بود که به لحاظ سیاسی متاثر از جایگاه بزرگتری یوسف‌نژاد در شهر ساری شده است

اختصاصی مازندشورا: صبح 21 آبان 1394، خورشید فرمانداری «حسین زادگان» بر شهرساری طلوع کرد.

«احمد حسین‌زادگان» یا به تعبیر دوستانه‌تر «حاج مجید حسین‌زادگان» در شرایطی بر مسند فرمانداری ساری تکیه زد که انتقادات اصلاح طلبان بر عملکرد مدیریت ارشد استان به بالاترین سطح خود رسیده بود این درحالی بود که پیش از هرگونه اعتراض به «ربیع فلاح»، نخبگان سیاسی اصلاح طلب، فرماندار سابق (جواد واحدی) را سیبل انتقادات خود قرار داده بودند.

لذا حسین زادگان به علت نارضایتی افکار عمومیِ سیاسیون اصلاح طلب پیش از هر اقدامی می‌بایست سبب ایجاد رضایت نسبی در میان هم خطان خود می‌شد، اگرچه بخشی از این رضایت صرفا با حضور وی بر جایگاه فرمانداری ساری به وجود آمده بود اما با گذر زمان شیرینی انتصاب چهره اصلاح طلب ساری بر مسند فرمانداری کاهش یافت و افکار عمومی منتظر تغییرات و اتفاقات خوشایند بودند.

این همه در حالی بود که در برخی از محافل علت انتصاب حسین‌زادگان بر مسند فرمانداری ساری را مدیریت انتخابات به نفع یکی از نامزدها و یا جلوگیری از مدیریت انتخابات می‌دانستند.

شاید مهمترین رخ داد سیاسی در عمر یک ساله مدیریت حسین‌زادگان بر مسند فرمانداری ساری در دولت تدبیر و امید، همین برگزاری انتخابات باشد.

اما زمان نه به نفع که بر ضرر فرماندار با تجربه در گذر بود، چراکه انتظارات سیاسی به انتظارات توسعه‌ای و اقتصادی و عمرانی بدل شد، در این حوزه اما فرماندار یک ساله با مدیریت جوان شهرداری ساری مواجه بود که سابقه چند ساله در عرصه مدیریت شهری داشت، بی‌شک افکار عمومی از حسین‌زادگان برای پاسخ به نیاز سیاسی و از عبوری برای ارضای توسعه ساری یاد می‌کند لذا در این حوزه سایه شهردار بر فرمانداری سنگینی می‌کند و سنگینی کفه ترازوی قضاوت مردم به سمت شهرداری است، پس از انتخابات مجلس دهم و آرای بی‌نظیر «علی اصغر یوسف‌نژاد» که با همراهی و حمایت جریان عملگرایی نیز بود از یک سو و رای متزلزل و کاهشی «محمد دامادی» نماینده حامی و اثرگذار در انتصاب حسین‌زادگان بر مسند فرمانداری از سویی دیگر سبب شد بر اندام سیاسی حسین‌زادگان نیز زخمی وارد آید، آنجا که او اصلاح طلب مطرح کشور را اینک بر جایگاه هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی می‌بیند، بی‌آنکه افکار عمومی خاطره‌ای از رابطه‌ی حسنه فرماندار با یوسف‌نژاد را در ذهن داشته باشد، حالا دیگر سایه یوسف‌نژاد از حیث سیاسی در کنار سایه عمرانی و اجرایی مهدی عبوری بر سر وی دوچندان شده است، اگرچه حضور یوسف‌نژاد در هیئت رئیسه مجلس سبب شد همکار وی در حوزه انتخابیه نیز کم فروغ گردد اما به نظر می‌رسد بیش از دامادی، این حسین‌زادگان بود که به لحاظ سیاسی متاثر از جایگاه بزرگتری یوسف‌نژاد در شهر ساری شده است.

تحمل دوچهره محبوب که هرکدام توانسته‌اند بخش اعظمی از نیاز مردم و حتی قهرمان پروری‌های آنان را پاسخ دهند سبب شد حسین‌زادگانی در اولین روزهای انتصابش، قد سیاسی او از مدیریت ارشد استان نیز مرتفع تر بود اینک در شهر خود احساس کوتاه قدی سیاسی و اجرایی نماید.

عملکرد یک ساله فرمانداری ساری سبب شد برخی از خود بپرسند دست‌آورد تودیع جواد واحدی چه بود؟ اگر فرماندار اصلاح‌طلب جایگزین وی شده است پس چرا فرماندار از ظرفیت نماینده اصلاح طلب و همسوی خود که در جایگاه هیئت رئیسه مجلس نیز می‌باشد بهره نمی‌گیرد و اگر علت حضور حسین‌زادگان بر مسند فرمانداری برای ایجاد ساری ای در شأن مرکز استان بود، کدام اقدام توسعه‌ای و عمرانی توسط فرمانداری اجرا شده است؟ بدتر آنکه فرمانداری و مجموعه مدیران ارشد دولت در مازندران ضمن آنکه نتوانسته‌اند حق مردم استان را ادا نمایند در جذب اعتبارات ملی و استانی ضعیف عمل کرده و در مسیر اقدامات شهرداری نیز ساز ناکوک دارند.

جناب فرماندار بیش از همه مطلع‌اند که دولت به دلیل عملکرد نه چندان قابل دفاع مدیران خود در استان افکار عمومی را از دست داده است، لذا به نظر می‌رسد عاقلانه نباشد اندک حمایت افکار عمومی از مدیران دولت در استان مازندران با اقدامات و موضع‌گیری‌های ناشایست و هیجانی از دست برود.

لذا امید آفرینی‌ها و عزت نفسی که در شهروندان ساری به سبب اقدامات شهرداری انجام شده است در کنار پذیرفتن جایگاه رفیع علی اصغر یوسف‌نژاد و بهره‌مندی از این توان و ظرفیت ملی تنها راه حفظ آبروی سیاسی مدیران دولت مخصوصا در مرکز استان می‌باشد

حسین‌زادگان که در مراسم معارفه خود در سالن اجتماعات فرمانداری ساری گفته بود «یکی از عوامل مهم عدم توسعه یافتگی در شهرستان ساری را اختلافات سیاسی می‌دانم» گویا گفته‌ی خود را فراموش کرده است.

اوکه در مراسم معارفه خود گفته بود «هر فعالیت اصولی و منطقی که موجب رضایت مردم باشد به نفع نظام اسلامی است» اینک اما رضایت مردم ساری را نادیده گرفته است.

یک سال زمان مناسبی است تا افکار عمومی به قضاوت بنشیند و از عملکرد نماینده دولت در مرکز استان پرسش نماید از شورای راهبردی توسعه شهرستان که جناب فرماندار در مراسم معارفه خود قولش را داده بود پرس و جو نمایند تا خدای ناکرده تبدیل به شورای توطئه نشود؟

به راستی امروز باید به کدام تدبیر شما امیدوار بود؟ آیا وقت آن نرسیده به سبب عملکرد ناقابل خود از افکار عمومی عذرخواهی کنید؟

سخن آخر اینکه جناب فرماندار باید رقیبان خود را فرمانداران رشت و گرگان بداند همچنان که شهرداری ساری در این رقابت توانسته است سال جاری در میان استان‌های شمالی رتبه دوم بودجه را کسب نماید ایشان نیز به دنبال جذب منابع مالی و اعتبارات ملی باشند.

مجید حسین زادگان محمد دامادی مهدی عبوری علی اصغر یوسف نژاد فرمانداری ساری شهرداری ساری نماینده ساری