مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، با گذشت چندین ماه از افشای فیشهای حقوقی نجومی توسط افراد دولتی، فساد 8 هزار میلیارد تومانی و برداشت از صندوق فرهنگیان، ورود مجلس شورای اسلامی در این دو موضوع و بیانات رهبری انقلاب برای بررسی سریع و دقیق، هنوز این موارد نقل محافل و مجالس بین مردم در شهرهای مختلف است.
اختلاسهای متعدد و برداشت از صندوقهایی که در آن حق اقشار توانمند و کمدرآمد کشور به چشم میآید نه تنها اعتماد عمومی را میکاهد بلکه میتواند راهی برای دلزدگی و سرخوردگی مردم از دولت و مسؤولان کشور شود.
حجتالاسلام مرتضی آقاتهرانی نماینده ادوار هشتم و نهم مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی و دبیرکل جبهه پایداری انقلاب اسلامی در گفتوگوی تفصیلی با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری در این مورد صحبتهای زیادی به میان آورد که آنها را به همراه آخرین وضعیت فعالیت جبهه پایداری انقلاب اسلامی برای انتخابات ریاست جمهوری آینده، با هم میخوانیم.
* مردم باید به مسؤولان اعتماد داشته باشند تا بتوانند از آنها حمایت کنند
فارس: بحث اختلاسهای مالی تا چه اندازه در کاهش اعتماد عمومی تأثیر دارد؟
زمانی که بحث اختلاسهای مالی پیش میآید به همراه انحرافات اقتصادی اعتماد مردم را بر هم میزند هر چند معتقدم مردم باید به مسؤولان اعتماد داشته باشند تا بتوانند از آنها حمایت کنند.
انقلاب اسلامی ایران با بقیه حاکمیتها فرق میکند، در کشوری همانند عربستان نظام پادشاهی و موروثی بوده و باید به حرف پادشاه گوش داده شود و مردم اعتراضی راجع به برخوردها ندارند هر چند آمریکا و کشورهای مستکبر دنیا آنها را حمایت میکنند و خودشان نیز ادعای مردمی بودن ندارند البته مردم هم میدانند که آنها مردمی نیستند.
حاکمیت اسلامی بر روی دو ستون جدی ولایت و مردم استوار است. در زمان وجود امامان معصوم و امام عصر(عج) ولایت توسط آن بزرگواران اجرا شده و آنها امامت میکنند ولی در زمان غیبت، مقام ولایتفقیه این وظیفه را دارد که به جای امام عصر(عج) حاکمیت داشته باشد و این بخش دینی بسیار مهم بوده و از لحاظ علمی و دینی اثبات شده است.
* مسؤولان باید نسبت به انحرافات اقتصادی حساسیت جدی داشته باشند
فارس: آیا در نظام اسلامی و دینی خبرهای اختلاس چندین میلیاردی و برداشت از صندوقها خوشایند است؟
نه اصلاً، همانطور که اشاره کردم کشورمان دینی، اسلامی و مردمی است و در زمان غیبت مردم ولایتفقیه را پذیرفتند و ولیفقیه را قبول داشته و اهتمام دارند.
مردم از زمان امام خمینی(ره) تا مقام معظم رهبری با ولایتفقیه بوده و آنها را میخواهند و این دو بزرگوار اعتماد مردم را به خوبی جلب کردند و مردم با آگاهی و بصیرت به بزرگی این دو شخصیت وارسته پی برده، مطیع هستند و اطاعت از آنها را واجب میدانند.
مسؤولان و مدیران کشور خدمتگزار مردم هستند و نباید در راه خدمتگزاری دست به خیانت بزنند، بخش دیگری از نظام جمهوری اسلامی مردم هستند که در مناسبتهای مختلف هم امام راحل و هم رهبری انقلاب مردم را به وسط صحنه دعوت میکردند و این مردم بودند که در انتخابات و راهپیماییهای مختلف همانند 22 بهمن و روز قدس در صحنه بوده و پای صندوقها میآیند و بر اساس دستورات ولی امر مسلمین و ولیفقیه با توجه به وظیفه عقلی، شرعی و دینی به میدان آمده و از انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی حمایت میکنند.
در مقابل رأی با تبعیت از ولایت، مردم توقع زیاد و به جا از مسؤولان دارند البته مردم وسط میدان هستند زیرا دلشان خوش است که با راه انداختن حاکمیت اسلامی در مسیر صحیح گام بر میدارند بنابراین مسؤولان باید توجه داشته باشند مواظب اعتمادی باشند که جلب شده است.
مقام ولایت با پشتوانه علمی و معنوی اهل بیت(ع) راه را باز کرده و خون شهدا در راه اقتدار و عزت ایران اسلامی نقش عمده دارد پس مدیران باید بدانند با هر چیزی سودا نکنند. مسؤولان باید واقعاً نسبت به انحرافات اقتصادی حساسیت جدی داشته باشند زیرا عدم حساسیت در مقابل انحرافات اقتصادی باعث بر هم خوردن پشتوانه مردمی و از دست دادن آن میشود، اگر مردم پای صندوق میآیند و پر شور با حضور در انتخابات رأی میدهند توقع دارند مسؤولان در راه مسؤولیت بهدرستی عمل کنند.
* برخوردهای نامناسب مسؤولان درباره حقوقهای نجومی به مردم عوارض بسیار بدی برای آنها دارد
اگر هر از چند گاهی خبر از اختلاس چند هزار میلیارد تومانی و پرده از بالا کشیدن اموال بیتالمال توسط عدهای برداشته میشود نه تنها برای مسؤولان بلکه برای کشورمان بد است.
خبر حقوق نجومی و فساد در صندوق ذخیره فرهنگیان همیشه بد بوده و جایی از آن را سراغ نداریم که خوب باشد البته در کشوری که پادشاهی باشد این اتفاقات برای مردم فرقی نمیکند زیرا مردم مجبور به اطاعت از پادشاهان هستند ولی در کشور اسلامی مردم مجبور به اطاعت از مسؤولان نیستند زیرا مردم چه زن و چه مرد در جامعه اسلامی نقش دارند و با توجه به نقشآفرینی از مسؤولان توقع دارند.
مدیران باید پاسخگو باشند، بیتوجهی، سهلانگاری، کوتاه آمدن و برخوردهای نامتناسب عوارض بسیار بدی برای خود مسؤولان دارد و حداقل آن کنار گذاشتن آنها توسط مردم در دورههای بعدی است ولی این امر باعث میشود تا برخی افراد به اصل نظام بدبین شوند و نباید این اتفاق مهم بیافتد زیرا خطای بسیار بزرگی است، این خطا کوچک، شخصی و فردی نیست و به اصل نظام باز میگردد.
* حقوقهای نجومی هم باید در کنار فساد مالی با دو فوریت به مجلس بیاید
فارس: نمایندگان مجلس در مقابل بررسی فساد 8 هزار میلیاردی و حقوقهای نجومی چه مسؤولیتی دارند؟
فساد 8 هزار میلیاردی و حقوقهای نجومی به اندازهای مهم بوده که در این زمینه مقام معظم رهبری با مسؤولان برخورد کرده و خواستار شدند تا به سرعت عوامل و افراد مشخص شوند.
حقوقهای نجومی هم باید در کنار فساد مالی با دو فوریت به مجلس بیاید، مجلس شورای اسلامی به سرعت وارد میدان شده و با برگزاری کمیسیون بحثهای لازم انجام شود تا حقی از کسی ضایع نشود البته برای درست کردن موضوع نباید خرابی دیگر به بار نیاید ولی باید دقیق دید حق کجاست، برنامه چیست و با تصمیمات لازم به جلو حرکت کرد.
* جبهه پایداری انقلاب اسلامی حرکتهای زودهنگام را برای انتخابات ریاست جمهوری قبول ندارد
فارس: از آخرین فعالیتهای جبهه پایداری انقلاب اسلامی بگویید؟
جبهه پایداری انقلاب اسلامی هماکنون از وضعیت خوبی برخوردار است و هر هفته جلسات آن با حضور اعضا در تهران یا قم برگزار میشود البته نشستهای جبهه پایداری باکیفیت بوده و نتایج خوبی به همراه دارد.
نشستهای جبهه پایداری انقلاب اسلامی در ایام اربعین و ماه صفر تعطیل بود و برای آینده نیز برنامههای مدون و هماهنگی در دستور کار داریم.
فارس: جبهه پایداری انقلاب اسلامی فعالیتهای خود برای انتخابات ریاست جمهوری آینده را آغاز کرد؟
جبهه پایداری انقلاب اسلامی فعالیتهای خوبی در این بخش دارد، اقدامات درونگروهی برای انتخابات اعلام شده ولی هنوز بیرون از گروه جبهه پایداری نه اخباری اعلام شده و نه در آینده نزدیک خبرهایی مبنی بر انتخابات اعلام میشود.
حرکتهای زودهنگام را برای انتخابات ریاست جمهوری قبول نداریم و معتقدم باید به موقع اقدامات برای انتخابات ریاست جمهوری را کلید زد هر چند هماکنون فعالیتها سر جای خود قرار دارد همچنین اگر گاهی اوقات شایعاتی مبنی بر شنیدن خبرهایی در تهران و قم به گوش میرسد صحت ندارد، زیرا در دوره قبل انتخابات ریاست جمهوری دیدم که افرادی در این بین با گذشت کار میکردند، در برخی از شهرستانها به جلسات میآمدند، در روز و ساعت معین در جلسات شرکت میکردند.
البته در جبهه پایداری انقلاب اسلامی دستورهای جلسه که از قبل معین شده و مورد تصویب قرار میگیرد با زیر نظر سه فقیه قرار گرفته و به تأیید آنها برسد، بدون تصویب این سه فقیه مصوبات جلسهها مصوب تلقی نمیشود زیرا این بند در اساسنامه جبهه پایداری انقلاب اسلامی آمده و همانند آن باید عمل شود.
انتهای پیام/86012/ت40