مازندشورا: ربیع فلاح روز چهارشنبه در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر مازندران افزود : در سال های اخیر برای مقابله با اعتیاد در استان اقدامات چشمگیری انجام شده است که با توجه به گستردگی فضا برای کار در این حوزه ، می توان از ظرفیت هایی همچون دانشگاه برای این منظور استفاده کرد .
وی با اشاره به ضرورت بازبینی فرایند اجرای برنامه های پیشگیری و مقابله با اعتیاد در مازندران ادامه داد : واسپاری کارهای تحقیقاتی در حوزه اعتیاد به محققان دانشگاهی می تواند درهای بهتر و بیشتری برای ورود به مسائل حوزه مقابله با این پدیده باز کند .
رئیس شورای مبارزه با مواد مخدر مازندران ابراز امیدواری کرد که در بازبینی برنامه های پیشگیری از اعتیاد راههای بهتر و کاربردی تر به دست آید .
وی گفت : با اتخاذ راهکاری تشویقی برای دانشجویان نیز می توان آنها را به سمت و سوی پایان نامه های کاربردی در حوزه اعتیاد سوق داد تا از خاک خوردن پایان نامه های غیر کاربردی در کتابخانه ها جلوگیری کرد .
فلاح از راه اندازی پژوهشکده اعتیاد منطقه یک کشور اخیرا در ساری به عنوان پایگاهی مهم برای انجام فعالیت های تحقیقاتی در حوزه مسائل اعتیاد نام برد و افزود : وجود این مرکز در استان ظرفیتی است که باید از آن برای امور مربوطه استفاده کرد .
وی ادامه داد : همچنین خیران و تشکل های مذهبی از دیگر ظرفیت های موجود در جامعه هستند که برای پیشگیری و مقابله با اعتیاد می توان از آنها استفاده کرد .
به گفته استاندار مازندران تجربه فعالیت موفق تشکل های مذهبی در برگزاری مراسم و برنامه های مناسبتی و دینی نشان داده که این مجموعه ها می توانند در حوزه اعتیاد نیز کمک شایان توجهی داشته باشند .
در این جلسه مقرر شد که تا پایان امسال بازبینی برنامه های اجرایی پیشگیری و مقابله با اعتیاد در مازندران انجام شود و اصلاحات لازم صورت بگیرد .
خبرنگار:فاطمه قنبری قادیکلایی**انتشاردهنده:سید محسن حسن نیا
2096/1899