مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، قاسم جان بابایی صبح سهشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در این پژوهشکده، موضوع اعتیاد ازنظر شیوع شناسی و شناخت امکانات موردتوجه قرار میگیرد.
وی بابیان اینکه پژوهشکده اعتیاد با هزینه ۱.۵ میلیارد تومان در بیمارستان زارع ساختهشده است گفت: پژوهشکده بیماریهای خونی نیز در استان راهاندازی میشود.
وی با عنوان اینکه مازندران مرکز بیماریهای خونی نظیر تالاسمی است یادآور شد: در سال ۹۶ فضای فیزیکی پژوهشکده بیماریهای خونی در استان راهاندازی میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، مرکز جامع سرطان را از دیگر اقدامات در حوزه پژوهش پزشکی بیان کرد و گفت: در این مرکز خدمات مختلفی ازجمله پژوهش داده میشود و سه مرکز تحقیقات در مرکز جامع سرطان راهاندازی میشود.
جان بابایی با اشاره به کسب رتبه اول این دانشگاه درزمینهٔ پژوهش بین دانشگاههای تیپ ۲ در جشنواره رازی اظهار داشت: همچنین در کمیته تحقیقات دانشجویی نیز رتبه اول را کسب کردیم.
وی عنوان کرد: یکی از مهمترین کارها درزمینهٔ پژوهش زیرساختها و منابع است و در زیرساختها کارهای خوبی در حال انجام است.
جان بابایی با اشاره به اینکه ثبت بیماریها و ذخیره کردن اطلاعات امری مهم در حوزه زیرساختهای پژوهشی است یادآور شد: پژوهش زمانی جهتدار و کاربردی میشود که در مسیر مشخصی هدفگذاری شود و براساس اطلاعات گذشته برای آینده سرمایهگذاری کرد.
وی توسعه فضای فیزیکی را ازجمله کارها بیان کرد و گفت: راهاندازی آزمایشگاه جامع شمال کشور در ساری از اقدامات برای توسعه زیرساختهای پژوهشی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، توسعه پژوهشکدهها را از دیگر اقدامات بیان کرد و گفت: سرطان ازجمله سرطان گوارش از معضل مهم حوزه سلامت در استان به شمار میرود.
وی ایجاد برج پژوهشی و مرکز علم را از مهمترین اقدامات پیش روی دانشگاه علوم پزشکی یاد کرد و گفت: امیدواریم مرکزی در دانشگاه ایجاد شود تا پژوهشگران و مخترع کنار هم باشند.
جان بابایی با بیان اینکه ۲۰ مرکز تحقیقات در دانشگاه علوم پزشکی فعالیت دارند، همگرا بودن محقق را امری مهم دانست و گفت: ایجاد برج پژوهشی می تواند محققان را در کنار هم جمع کنند.