اختصاصی مازندشورا: دکتر همت محمدنژاد استاد دانشگاه با حضور در غرفه گروه رسانهای موثق، گفت: رسانه یکی از ابزارهای آموزش است و وظیفه اطلاع رسانی را برعهده دارد. همچنین در رشد و توسعه کشور نقش برجستهای دارد. بنده که در جمع رسانهها هستم شادابی آن را میبینم و به این فضا علاقهمندم چون رسانه بسیار تأثیرگذار است. محمدنژاد با بیان اینکه رسانههای دغدغههایی نیز دارند، گفت: دغدغه مهم آنها که باید آسیبشناسی شود بحث مالی رسانهها هست. افرادی که در رسانهها کار میکنند انسانهایی نخبهای اما با حقوق و مزایای پایین هستند که باید به دغدغههای آنان رسیدگی شود. انتظار میرود دولت جمهوری اسلامی تدبیری در این باره بیاندیشد و این افراد نخبه انقدر با مشکلات مالی دست و پنجه نرم نکنند. باید کلاسی برای رسانهها ایجاد شود و طبق این کلاس رسانهها از یک حقوق و مزایایی برخوردار باشند اما اگر این دغدغه آنها بررسی شود و مورد حمایت مالی قرار بگیرند، عملکرد بهتری خواهند داشت و اگر این اتفاق نیفتد امکان دارد رسانههای ما با آسیبهای جدی مواجه شوند و آن چیزی که باید به مردم اطلاع رسانی کنند نتوانند به وظیفه شرعی خود عمل کنند و این آسیب رسانه است.
زمانی خبرنگار بودم
دکتر محمدنژاد با بیان اینکه زمانی خبرنگار افتخاری بود، گفت: علاوه بر آنکه زمانی خبرنگار افتخاری بودم، چند سال مدیر روابط عمومی یکی از سازمانها نیز بودم بنابراین خودم را از جنس رسانه میدانم. به مجموعه رسانهها اعتقاد دارم و دیدگاهم دیدگاه ویژه و خاصی است و اعتقاد دارم باید به رسانهها میدان داد و از آنان حمایت جدی و عملیاتی کرد.
این استاد دانشگاه با تمجید از گروه رسانهای موثق گفت: به رسانه موثق نمره الف میدهم و نمره الف هفده تا بیست است. با این رسانه ازمدتها پیش آشنا شدم و با توجه به اینکه رسانه نوپایی بود خوب کار کرد و خود را برند کرد و در مقابل رسانههایی که سوابق و تجربهی بیشتری داشتند ایستاد. در مجلس دیدیم مازندمجلس نقش ویژه و خاصی داشت و تبدیل به رتبه یک رسانهها شد و مازندشورا هم شماره یک در ساری است. موثق و مازندمجلس هم طبق رصد عملکرد خوبی دارند و به مخاطب خود دروغ نمیگوید و اگر قول کار کردن مواردی را داد عمل میکند و به تیراژ هم طبق قول عمل میکنند.
انتخابات به سمت پولمداری حرکت میکند
دکتر محمدنژاد با تاکید بر اینکه از این انتخاب بوی بدی استشمام میشود، گفت: انتخابات به سمت پولمداری حرکت میکند و انتخابات را یک سری لیدر انتخاباتی رهبری میکنند و با گرفتن پول میخواهند انتخابات را رقم بزنند. اگر این اتفاق بیفتد مثل همیشه ساری باز درجا خواهد زد. از شما میخواهم به مردم آگاهی بدهید که عزت خود را خدای نکرده به پول نفروشند. مثلا افرادی را میبینم که از بیست هزار تومان تا صدهزار تومان رأی مردم را خریداری میکنند.
وی افزود: بر همین اساس مردم باید آگاه باشند و چهرههای متعهد را شناسایی کنند. این دوره افرادی با شعار دلسوزی کاندیدا میشوند اما دلسوز به حال جیب و منافع شخصی خود هستند و نه مردم. مردم باید هوشیار باشند و سکان شهر خود را به افراد غارتگر ندهند و کدهایی که به هیأت نظارت خواهم داد این است که بحث صلاحیتها را جدی بگیرند و کمک کنند افراد ناباب که امتحان بدی پس دادند و سوابق خوبی ندارند به شورا ورود پیدا نکنند. در کشورهای توسعه یافته اگر نخبگی را در خود نبینند به خود اجازه ورود به شورا را نمیدهند اما میبینیم در شورای شهر ساری در فضای مجازی حدود دویست نفر میخواهند کاندیدا شوند اما آیا این افراد واقعا صلاحیت کاندیدا شدن را دارند که سکان هدایت شهر را به عهده بگیرند و نماینده نخبه و فهیم شهر ساری باشند؟ اگر مردم دقت نکنند و به افراد ناباب رأی بدهند این شهر باز هم شامل آسیب و زیان خواهد شد و باز هم به سمت عقب خواهد رفت.