مازندشورا: مهندس مهدی رضایی فرح آبادی گفت : ازدحام و تراکم جمعیت های بزرگ و تفاوت جمعیت شب و روز همراه با آلودگی گسترده نور ، صدا، هوا و فضا و مسئله ترافیک و زمان ، منشاء یافتن چاره ای برای کاهش آلام ناشی از زندگی در اینگونه شهرها شده است.
رضایی فرح آبادی تصریح کرد: مهم ترین مسئله در این شهرها حرکت جمعیت اعم از حرکت با وسیله نقلیه و یا ازدحام جمعیت در مراکز فروش و خدمات اداری و رفاهی شهر ، علت اصلی بسیاری از ((مسائل شهری)) اعم از مسائل انسانی شهری و یا حوادث و سوانح شهری در شهرهای بزرگ می باشد.
عضو اسبق شورای شهر ساری خاطر نشان کرد: با ظهور صنعت همزمان ارتباطات کامپیوتر و به دنبال آن ارتباطات شبکه ای از طریق آرپانت و سپس شکل فراگیر این ارتباط در قالب اینترنت فضای جدیدی برای شهر بوجود آمد که از آن تعبیر به ((شهر الکترونیک )) می شود.
وی با بیان اینکه از مزایای شهر الکترونیک کاهش ((حرکت جمعیت)) در شهر واقعی و در درجه بعدی ((فضاهای همزمان )) را بدون فرسایش و اصطکاک با یک هندسه موازی امکان پذیر می سازدافزود: در واقع دو فضایی شدن شهر در فضای واقعی و فضای مجازی ، نوعی ((مدیریت کنترل حرکت جمعیت شهری )) محسوب می شود.
مهندس رضایی فرح آبادی یادآور شد : حرکت جمعیت شهر آرام تر، کم هزینه تر و برخوردار از امنیت شهری و امنیت روانی شهروندان را فراهم کند.
عضو اسبق شورای شهر ساری اذعان کرد: شهرسازی واقعی – مجازی به ظرفیت های واقعی شهر در کنار ظرفیت های مجازی شهر توجه می کند و شهر را با توجه به این دو فضا می سازد.
کارشناس مسائل اجتماعی تصریح کرد : شهرهای آینده ناگذیر از اساس با نگاه به این فضا ساخته خواهد شد و شهرهای موجود نیازمند بازسازی جدید و اضافه کردن ((فضاهای شهر الکترونیک )) به شهر های واقعی می باشد لازم به ذکر است، این روند همراه با توسعه نرم افزارهای کامپیوتری رو به جلو می رود.
مهندس رضایی فرح آبادی در پایان بیان داشت : در فضای پراکنده شهری جدی، شهرهای الکترونیک، می تواند زمینه بازسازی ((یکپارچگی اجتماعی شهری )) را فراهم کند.