مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، جعفر احمدی، شامگاه چهارشنبه، در جلسه شورای اداری شهرستان نکا، با اشاره به وقایع تلخ سیل سال ۷۸ در این شهرستان اظهار کرد: در حادثه تلخ سیل چهارم مرداد سال۷۸، ۲۷ تن از شهروندان نکایی جان خود را از دست دادند، همچنین بسیاری از زیرساختهای عمرانی این شهر تخریب شدکه بعد از گذشت چند دهه همچنان زیرساختهای عمرانی این شهرستان با مشکل روبرو هستند که باید با جذب اعتبارات بسترهای مهم و کارآمد شهر را ارتقا دهیم.
وی با بیان اینکه امروز آرامش سیاسی و ساماندهی اقتصادی مهمترین دستاورد دولت یازدهم است، افزود: در این راستا مسئولان با بیان عملکرد خود به جامعه و مردم میتوانند امید و آرامش را به آنها منتقل کنند.
فرماندار نکا با اشاره به پروژههای آموزشی دولت تدبیر و امید در این شهرستان، تصریح کرد: احداث و افتتاح مدرسه عباسآباد، تازهآبادکلا، افتتاح مدرسه مرحوم گلدوست کمیشان، احداث و افتتاح ساختمان آموزشی دانشگاه پیامنور از جمله طرحهای آموزشی دولت یازدهم دراین شهرستان است که با قوت عملیاتی شد.
به گفته احمدی احداث و افتتاح ۹ خانه بهداشت در روستاهای (ابچین، کرداب، زرندین، خرمچماز، دوقانلو، سفلمیان، کلارودبار و شهرک شهیدعباسپور)، احداث و افتتاح پایگاه اورژانس ۱۱۵ طوسکلا، نارنج باغ و کمیشان، احداث و افتتاح مرکز بهداشتی و درمانی چلمردی و کمیشان، راهاندازی واحد دندانپزشکی طوسکلا، کلینیک تخصص و فوق تخصصی طوبی، بخشهای پاتولوژی، سی تی اسکن، سی سی یو، اکو ، تست ورزش و دیالیز بیمارستان امام حسین(ع)، افتتاح هتل لینگ بیمارستان بوعلی، تامین و استقرار پنج دستگاه آمبولانس برای اورژانس ۱۱۵ و مراکز بهداشتی درمانی استخرپشت، طوسکلا و ابچین عملکرد بخش سلامت و درمان دولت تدبیر و امید در شهرستان نکا است.
وی در بخش کشاورزی اجرای پروژه پوشش بتنی کانالهای آبیاری، شنریزی جاده بین مزارع، اجرای طرح آبیاری قطرهای باغات، افتتاح طرح پرورش قارچ خوراکی، افتتاح کارگاه تولید ماشین آلات کشاورزی، افتتاح پرورش مرغ گوشتی، ایجاد باغ گیاهان دارویی در مناطق کوهستانی و اراضی شیبدار در راستای اجرای سیاست تغییر الگوی کشت، پوشش بتنی کانالهای آبیاری عمومی به طول ۵/۳۱ کیلومتر، شنریزی جاده بین مزارع به طول ۵/۲۵ کیلومتر این شهرستان را از مهمترین طرحهای این حوزه برشمرد.
نماینده عالی دولت در نکا با اشاره به پروژههای منابع آب شهرستان و اجرای فاز دوم آبرسانی مجتمع شهدای پیرجه بیان کرد: افتتاح مجتمعهای آبرسانی پیرجه، مرس بزرگ و سیکا، ولامده ، شهید اسفندیاری طوسکلا، چلمردی، اریم و شیت و همچنین اجرای فاز دوم پروژه آبرسانی مجتمع شهدای پیرجه جهت تامین آب شرب روستاهای سه کیله، کرداب، اوکرکا و درویشان است.
فرماندار نکا افتتاح آسفالت روستاهای آکرد، درویشان، امامیه، خرمچماز، دوآب، چناربن، آسفالت۵ کیلومتر دوم از طرح چهاربانده کردن نکا به نیروگاه، آسفالت ورودی مسکن مهر و جاده معروف مزار آبلو، روشنایی کمربندی، پل درمزار ، فعال نمودن اجرای پروژه پل ورودی شهر ، زیرسازی و آسفالت محورهای استخرپشت و لایی و پیگیری برای اجرای زیرگذر گل خیل را از مهمترین اقدامات دولت حاضر دانست .
احمدی در بخش توسعه روستایی به افتتاح طرح هادی سنتی (بوم گردی) روستاهای فریمک و زروم اشاره و تصریح کرد: افتتاح طرح هادی در ۱۲ روستای شهابالدین، میانگاله، نودهک، پوروا، ملاخیل، سوچلما، لاکتراش، قلعه سر، تازه آباد، ولاشد علیا، آجند، شیت و همچنین تصویب طرح مطالعاتی ۵۰ روستا از جمله طرحهای بخش توسعه روستایی در روستاهای بخش هزار جریب و مرکزی است که با پیگیریهای انجام شده با قوت انجام شد.
به گفته احمدی ۹۷.۴درصد روستاهای سطح شهرستان دارای طرح هادی و ۳ درصد مابقی مربوط به ۱۰ روستای زیر ۲۰ خانوار هستند؛ در این راستا نیز طی یک فاز در ۳۷ روستا طرح هادی انجام گرفته و این امر در حالی است که ۴۰ روستا در سال ۹۴ موفق به اجرای طرح هادی شدند.
فرماندار نکا با اشاره به توسعه شهری افزود: تکمیل و بهسازی معابر شهری، توسعه و تکمیل بهسازی معابر شهری و خیابان شاهعباسی، تکمیل و ایجاد شبکه جمعآوری آبهای سطحی، فاز اول تکمیل دیوار حفاظتی، احداث سد لاستیکی، افتتاح زیرگذر شهدای غواص ، توسعه فضای سبز شهری و همچنین اعتبار برای ساخت پل سی متری و درخواست از وزیر راه و شهرسازی برای پل شرقی شهر نکا از مهمترین پروژههای بخش توسعه شهری است که در دولت یازدهم عملیاتی شد.
احمدی با بیان اینکه در حوزه اقتصاد مقاومتی تسهیلات پرداختی خود اشتغالی به روستاها جهت ۶۹۴ طرح با اشتغالزایی ۱۴۳۰ نفرانجام شد، خاطرنشان کرد: تسهیلات پرداختی به واحدهای تولیدی صنعتی و کشاورزی از محل بسته رونق اقتصادی از ۹۶ طرح متقاضی به ۴۱ واحد پرداخت شد و مابقی در دست اقدام است.