بانوان هنرمند ساروی صاحب سرای صنایع دستی شدند

مازندشورا: ساری - ایرنا - با افتتاح سرای صنایع دستی بانوان در ساری ، دغدغه بخش دیگری از زنان هنرمند مازندرانی در داشتن مکانی مشخص و دائمی برای فروش محصولات و تولیداتشان برطرف شده است .

مازندشورا: سرای صنایع دستی بانوان در ساری روز شنبه با حضور معاون سیاسی ، امنیتی و انتظامی استاندار مازندران فعالیتش را آغاز کرد.
این مجموعه با همکاری مجموعه مدیریت بازار ترکمن ساری در 16 غرفه برپا شده است .
علیرضا یونسی معاون سیاسی استاندار مازندران در این مراسم با اشاره به این که تقویت اشتغال در کاهش آسیب های اجتماعی بسیار موثر است ، گفت : در این راستا و به منظور توانمند سازی زنان ، سرای صنایع دستی بانوان در محل بازار امام رضا (ع) ساری افتتاح شد.
وی با اعلام این که در فاز نخست 16 باب از این واحدها به بانوان و جویندگان اشتغال اختصاص یافت و به این تعداد افزوده خواهد شد، افزود : در سرای صنایع دستی بانوان ساری ، صنایع دستی بومی استان و کشور و صنایعی نظیر لاک تراشی ، گلیم بافی ، جاجیم بافی ، سفال گری ، فرش دست باف ، ترمه دوزی ، ظرو ف مسی و دیگر دست ساخته های بانوان عرضه می شود.
مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران هم در این باره به خبرنگار ایرنا گفت : سرای صنایع دستی بانوان شهرستان ساری در بلوار امام رضا (ع) در بازار ترکمن این شهر تعبیه شده است .
مریم جمشیدی افزود : با همکاری و حمایت مدیریت این بازار و واگذاری رایگان 16 باب مغازه ، از این پس بانوان تولید کننده و هنرمند مازندرانی صاحب محلی ثابت و دائمی برای فروش محصولاتشان شده اند.
وی ادامه داد : با اولویت توجه به صنایع دستی مازندران ، بانوان فعال در واگذاری فضا برای فروش محصولاتشان در این سرا در اولویت قرار دارند .
به گفته مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران ، با رایزنی های صورت گرفته با مدیریت بازار ترکمن ساری ، تعداد مغازه ها برای فروش تولیدات بانوان به 30 باب افزایش می یابد .
جمشیدی داشتن فضای ثابت عرضه و فروش تولیدات را مطالبه مهم و همیشگی بانوان مازندران دانست و ادامه داد : متاسفانه تاکنون در این خصوص همکاری لازم از سوی نهادهای مرتبط از جمله شهرداری صورت نگرفته است.
وی گفت که امسال بازارچه دائمی فروش تولیدات بانوان مازندران در بابلسر و تنکابن با بهره گیری از ظرفیت های بخش خصوصی راه اندازی شد و بازارچه دیگر بزودی در آمل راه اندازی می شود .
جمشیدی از نهادهای ذیربط در این خصوص خواست تا برای راه اندازی این بازارچه ها به منظور فراهم کردن فضای مناسب برای فروش محصولات و تولیدات بانوان همکاری کنند .
مازندران بیش از 3 میلیون و 200 هزار نفر جمعیت دارد که نیمی از آنان را بانوان تشکیل می دهند .
در دولت یازدهم برای رفع مشکلات اشتغال 300 بانوی این استان 60 میلیارد ریال تسهیلات صندوق کارآفرینی و امید پرداخت شد .
خبرنگار : فاطمه قنبری قادیکلایی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
2096/1654

بانوان مازندران صنایع بازار تولیدات همکاری ترکمن اشتغال جمشیدی مدیریت اندازی بازارچه دائمی مغازه واگذاری محصولاتشان نهادهای ادامه اولویت افزود استاندار سیاسی معاون هنرمند مجموعه منظور استانداری خانواده استان تعداد خبرنگار