سرانه فضای سبز ساری به بیش از 5 متر رسید

مازندشورا: مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری ساری گفت: سرانه فضای سبز ساری به بیش از 5 متر رسید.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، نقی زارع بعد از ظهر امروز در آیین درختکاری و الحاق پارک جنگلی شهید زارع به فضای سبز شهر ساری، اظهار کرد: پارک‌ها از نظر هویت به دو دسته انسان‌ساز و طبیعی طراحی می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه پارک‌های انسان‌ساز از لحاظ کارشناسی و مهندسی طراحی می‌شوند تا فضایی برای رفاه عمومی شهروندی باشد، افزود: عوامل اصلی پارک‌ها با هویت طبیعی را عناصر موجود در طبیعت تشکیل می‌دهند که این موهبت‌های الهی باید مورد صیانت قرار گیرند.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری ساری، اضافه کرد: براساس حوزه شهری پارک‌های زیر 5 هزار متر به عنوان پارک‌های همسایگی، از 5 هزار تا 100 هزار متر پارک‌های ناحیه‌ای، از 100 هزار تا 200 هزار متر پارک‌های منطقه‌ای تعریف می‌شوند.

این مسؤول با بیان اینکه پارک‌های بیش از 20 هکتار فرا شهری و بزرگ محسوب می‌شوند، گفت: با همت منابع طبیعی، شهرداری و شورای اسلامی شهر ساری شاهد الحاق پارک طبیعی فرا شهری شهید زارع به شهرداری مرکز مازندران هستیم.

زارع به فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه پارک‌ها و توسعه فضای سبز را بر اساس سیاست‌های مدیریت شهری دانست و ادامه داد: یکی از اقدامات موثر شهرداری و شورای اسلامی شهر ساری افزایش پارک‌های شهری بود که از سال 57 تا 91 مرکز مازندران دارای 13 پارک بود و از سال 91 ببعد این فضاها به 29 مورد رسید.

وی با اشاره به اینکه با توسعه پارک‌ها و بوستان‌های داخل شهر ساری شاهد سرانه فضای سبز در مرکز مازندران هستیم، خاطرنشان کرد: با رشد 275 درصدی پارک‌ها در مرکز مازندران سرانه فضای سبز به ازای هر شهروند به بیش از 5 متر مربع رسیده است.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری ساری، به ایجاد فضای سبز حجمی در مرکز مازندران اشاره کرد و ادامه داد: راه حل برون رفت از مشکلات زیر محیطی و صنعتی، جنگل‌کاری و توسعه فضای حجمی با رویکرد کاشت گونه‌های بومی است.

این مسؤول بیان کرد: تاکنون بیش از 20 هزار اصله انواع درخت و درختچه‌های بومی و زینتی در ساری کاشته شد و 50 درصد این آمار به گیاهان بومی و جنگلی شمال اختصاص دارد.

زارع نتیجه اقدامات کشاورزی تا زمان برداشت محصول را تابع زمان دانست و افزود: سال‌های گذشته پارک‌ها، میادین شهر و حتی لچکی‌هایی که با طراحی هندسی صورت می‌گرفت به فضای سبز تبدیل می‌شد اما امسال طرح هر خانه یک درخت مورد توجه سازمان پارک‌ها و فضای سبز قرار گرفت.

وی اضافه کرد: امسال به منظور توسعه فضای سبز و افزایش سرانه در این بخش با هماهنگی‌‌های انجام شده طرح درختکاری در خانه‌ها، مراکز درمانی و آموزشی، سازمان‌ها و ادارت، مغازه‌ها و واحدهای تجاری در دستور کار قرار گرفت.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری ساری، با اشاره به اینکه صفر تا 100 کار درختکاری در خانه و سایر اماکن از طریق سازمان پارک‌ها و فضای سبز انجام می‌شود، اظهار کرد: چهار اکیپ اجرایی برای این اقدام موثر برای توسعه فضای سبز و داشتن محیط زیست سالم فعالیت می‌کنند.

این مسؤول به بحث حفظ منابع طبیعی و انتقال درختان در مسیر پروژه عمرانی از سوی شهرداری ساری اشاره کرد و افزود: با امکانات اندک و تکیه بر تکنیک‌های کارشناسی و تخصصی درختان سالمند در مسیر پروژه عمرانی به مکان دیگر منتقل می‌شوند.

زارع طرح هدیه درخت در ادامه طرح انتقال درختان از سوی شهروندان ساری در حال انجام است، گفت: برخی ساخت و سازها سبب قطع درختان می‌شوند اما با طرح انتقال درختان شهروندان برای ادامه حیات درختان خانه‌ها خود را به شهرداری اهدا می‌کنند که تاکنون 150 اصله درخت با موفقیت جابجا شد.

به گزارش فارس، امروز به مناسبت هفته منابع طبیعی تعداد زیادی اصله نهال در جنگل شهید زارع کاشته شد.

انتهای پیام/86006

پارک‌ها شهرداری پارک‌های طبیعی می‌شوند درختان اشاره مازندران توسعه سرانه اینکه مدیرعامل ادامه منابع منابع طبیعی انتقال افزود مسؤول درختکاری طراحی خانه‌ها امسال کاشته تاکنون پروژه گزارش شهروندان عمرانی افزایش امروز اقدامات اسلامی شورای انسان‌ساز اضافه اظهار هستیم الحاق دانست جنگلی کارشناسی