60 درصد بانک سرمایه متعلق به معلمان است/ توهین به جایگاه معلمان با طرح فروش اقساطی آجیل

مازندشورا: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه اجرای طرح فروش اقساطی آجیل شب عید توهین به‌جایگاه معلمان است، گفت: 60 درصد بانک سرمایه متعلق به معلمان است ولی در این بین یک نفر به تنهایی 3 هزار و 900 میلیارد تومان وام گرفت که حقش نبوده است.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان چالوس، قاسم احمدی‌لاشکی امشب در گردهمایی مدیران مدارس چالوس، هچیرود و مرزن‌آباد که در سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش چالوس برگزار شد با اشاره به اینکه وزارت آموزش و پرورش بیش از 13.5 میلیون دانش‌آموز و بیش از ۹۰۰ هزار معلم را در سراسر کشور باید مدیریت کند، اظهار کرد: در یک دهه اخیر با آموزش و پرورش رفتار خوبی نشد و آن را سبک شمردند چون برخی که از بدنه آموزش و پرورش نبودند در این وزارت‌خانه مسؤولیت گرفته‌اند.

وی افزود: عده‌ای بیرون گود آموزش و پرورش کار کرده و وقتی وارد گود این مجموعه شدند فکر می‌کردند مراکز تربیت معلم مهم نیست و می‌توان از بیرون برای مدارس معلم فراهم کرد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فضاهای آموزشی در حال خارج شدن از محیط علمی و آموزشی هستند، تصریح کرد: آن قدر معیشت دغدغه معلمان شده است و این قشر زحمت‌کش در تنگنا قرار گرفتند و مسأله مهم آموزش رنگ باخته و در رده چندمین قرار گرفته است.

احمدی‌لاشکی با اشاره به اینکه در بودجه برنامه پنج ساله ششم که از اول فرودین 96 قابلیت اجرایی دارد و تا پایان سال 1400 ادامه‌دار خواهد بود، تصریح کرد: اجرای سند تحول بنیادین از جمله برنامه‌های طرح تحول بنیادین در آموزش و پرورش بوده است که فقط در حد شعار باقی مانده در حالی که کل این سند در دو کلمه «حیات طیبه» خلاصه شده است و بنابراین باید انسان‌های لایقی همچون شهید دکتر مصطفی چمران تربیت و وارد جامعه شوند.

وی خاطرنشان کرد: در رتبه‌بندی معلمان که برای ان چندین کتاب نوشته شده است باید بر مبنای همین کار شود و حرکت کرد و جایگاه معلمان در فضای آموزشی ارتقاء یابد.

احمدی‌لاشکی درباره انتشار نامه‌ای از سوی برخی ادارات آموزش و پرورش مازندران مبنی بر طرح فروش اقساطی آجیل شب عید به معلمان که در فضای مجازی نیز منتشر شد، اظهار کرد: اجرای این طرح توهین بزرگی به قشر فهیم و خدوم معلمان است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه معلمان باید از منظر دریافت حقوق به روز باشند، افزود: در سرشماری سال 90 تعداد 9 میلیون و 700 هزار نفر بالای 6 سال بی‌سواد در کشور شناسایی شدند و این در حالی است که مدام حرف از اجرای طرح‌های مختلف نهضت سوادآموزش شد و حتی گفته شد افراد میان‌سال و یا سالمند را سواددار کردند پس چرا باز بیش از 9 میلیون نفر بی‌سواد بالای 6 سال داریم.

احمدی‌لاشکی خاطرنشان کرد: تعداد 101 مدرسه در سطح کشور شناسایی شده است که هر کدام تنها یک دانش‌آموز دارد و بنابراین نباید فضای علمی و رفتاری آموزش و پرورش را از دست داد و این‌گونه مدارس را بدون معلم رها کرد.

وی افزود: به‌موجب مصوبه مجلس، دولت از طریق خزانه‌داری کل کشور مکلف شد ماهانه معادل یک‌درصد از یک‌دوازدهم هزینه بانک‌ها، مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت و شرکت‌های دولتی سودده مندرج در پیوست شماره ۳ این قانون را از حساب‌های آنها برداشت و به حساب درآمد عمومی نزد خزانه‌داری کل‌کشور موضوع ردیف ۱۳۰۴۲۵ جدول شماره ۵ این قانون واریز کند.

وی با اشاره به اینکه به آموزش و پرورش اجازه داده شد تا املاک مازاد برنیاز خود را بر اساس شورای آموزش و پرورش هر شهرستان تغییر کاربری دهد و در این‌ میان شهرداری‌‌ها هم حق گرفت عوارضی را ندارند، بیان کرد: با نگاه علمی اقدام به افزایش حقوق بازنشستگان کردیم و دولت مکلف شد که این موضوع را از اول فرودین 96 اجرایی کند.

نماینده مردم  شهرستان‌های نوشهر، چالوس ‍و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی در پایان درمورد آخرین وضعیت ماجرای صندوق ذخیره فرهنگیان کشور گفت: 60 درصد بانک سرمایه متعلق به معلمان است ولی در این بین یک نفر به تنهایی 3 هزار و 900 میلیارد تومان وام گرفت که حقش نبود و بنابراین تیم 15 نفره تحقیق و تفحص مجلس از ابتدای شروع به‌کار این صندوق یعنی از سال 1374 تا به امروز را مورد بررسی دقیق قرار خواهد داد و سپس نتیجه از طریق رسانه‌ها اعلام می‌شود.

انتهای پیام/86028/غ40

آموزش آموزش و پرورش پرورش معلمان اینکه چالوس احمدی‌لاشکی تحقیقات افزود کمیسیون بنابراین آموزشی شورای اشاره میلیون مدارس اجرای قانون خاطرنشان بنیادین موضوع تعداد خزانه‌داری صندوق شناسایی بی‌سواد بالای شماره تربیت اقساطی شهرستان جایگاه توهین سرمایه متعلق دانش‌آموز اظهار فرودین اجرایی تصریح اسلامی بیرون پایان