تثبیت مدیریت در دولت‌ها باید بر اساس لیاقت‌ها باشد/اجرای سیاست‌های ۵گانه آموزش و پرورش در قائم‌شهر

مازندشورا: امام جمعه شهرستان قائم‌شهر گفت: انسان‌های شایسته در هر دولتی وجود دارند و باید از آنها در هر شرایطی استفاده شود و باید رفته رفته تثبیت مدیریت‌ها بر اساس لیاقت‌ها باشد.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان قائم‌شهر، آیت‌الله علی معلمی ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان با بیان اینکه همواره بر این باور هستم که در جناح‌های مختلف سیاسی انسان‌های خدوم و شایسته هم وجود دارند، اظهار کرد: روالی در مملکت ما جا افتاده است که اگر دولتی رفت و عوض شد همه مسؤولان را جابه‌جا می‌کنند و این نوعی خسارت است.

وی افزود: انسان‌های شایسته در هر دولتی وجود دارند و باید از آنها در هر شرایطی استفاده شود و باید رفته رفته تثبیت مدیریت‌ها بر اساس لیاقت‌ها باشد.

امام جمعه شهرستان قائم‌شهر گفت: کارنامه مدیر آموزش و پرورش این شهرستان روشن است و امیدواریم برای سال تحصیلی جدید هم برنامه‌ریزی‌های خوبی شود.

در ادامه مدیر آموزش و پرورش شهرستان قائم‌شهر با بیان اینکه در سال تحصیلی ۹۵ـ ۹۶سیاست‌های راهبردی ۲۰گانه را تدوین و طراحی کردیم، اظهار کرد: برای سال ۹۶و با دستور مدیرکل اداره آموزس و پرورش استان پنج برنامه به عنوان برنامه محوری و کلان قائم‌شهر در نظر گرفته شده  و اولویت ما اجرای این برنامه‌ها است.

سیدمحمد رسولی افزود: ایجاد فرصت برابر و عدالت آموزشی در فضا، تجهیزات و منابع انسانی و ساماندهی نیروی انسانی یکی دیگر از سیاست‌های ما است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان قائم‌شهر تصریح کرد: از ساعت شروع درس تا پایان آن ۱۵۰میلیارد تومان برای آموزش و پرورش هزینه دارد و باید دید خروجی آن چیست؟

رسولی با بیان اینکه تلاش داریم با آموزش کیفی و ساماندهی منابع انسانی خروجی مناسب‌تری داشته باشیم، اظهار کرد: ایجاد مدرسه شاداب و با نشاط هم جزو سیاست‌های پنج‌گانه أموزش و پرورش است و بناداریم با تشکیل کمیته شادابی و نشاط و برگزاری مسابقات ورزشی مدارس را شاداب‌تر کنیم.

وی افزود: سیاست چهارم ما مشارکت همه جانبه معلم، دانش آموز، مدیر، اولیا و مسؤولان شهرستانی است.

رسولی به سیاست پنجم اشاره کرد و گفت: ارتقاء صلاحیت‌های حرفه ای منابع انسانی اعم از مدیر، معاون و معلم در مدارس روستایی ‌و چندپایه از دیگر اولویت‌های اداره آموزش و پرورش است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان قائم‌شهر با بیان اینکه نگاه ما استمرار ورود به مدارس روستایی است، تصریح کرد: برای تکمیل این کار در سال‌جاری معلمان راهنما در غالب راهبران آموزشی ویژه مدارس روستایی در سال ۹۵ـ ۹۶ شروع به کار کردند که امیدواریم به فرایند بهتر آموزش و پرورش کمک کند.

وی در پایان گفت: یکی از چالش‌های تحصیلی ما در شهرستان قائم‌شهر، چیدمان نادرست مدارس است و همین امر جابه‌جایی مدارس را سخت کرده ولی با این وجود برای توجه بیشتر به مدارس حاشیه‌ای مدرسه شاهد بنت‌الهدی که در محدوده راه‌آهن قرار دارد با مدرسه اسوه 2 در کفشگرکلا ادغام و به مدرسه امام خمینی(ره) واقع در رینگ داخلی منتقل می‌شوند.

انتهای پیام/۸۶۰۴۴/ج30

 

 

پرورش آموزش قائم‌شهر شهرستان مدارس انسانی اینکه مدرسه تحصیلی روستایی اظهار رسولی سیاست‌های منابع افزود خروجی سیاست آموزشی پایان تصریح ساماندهی امیدواریم انسان‌های اجرای لیاقت‌ها تثبیت شایسته دارند برنامه اداره مسؤولان دولتی ایجاد