مازندشورا: ساری- داور چهاردهمین جشنواره تیرنگ، با بیان اینکه یکی از موارد مورد توجه در جشنواره نمایشی، تبدیل آئین‌ها به اشکال نمایشی است، بر لزوم ایجاد رویکرد دراماتیک در نمایش‌های آئینی اشاره کرد.

مازندشورا:صادق عاشورپور، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تلاش می‌شود تا شرکت‌کنندگان در جشنواره نمایشی (تئاتری) با دیدن، آموزش و از طریق گفتمان‌های آموزشی با تبدیل موضوع‌های آیینی به نمایش آشنایی پیدا کنند و همچنین، در فراخوان این جشنواره نیز، به داوطلبان توضیح داده شد که عیناً آیین‌های خام به جشنواره ارسال نشود، بلکه در جهت تبدیل آنها تلاش و اقدام گردد.

وی با اشاره به اینکه داوری در اجرای پژوهشی از دو بخش پژوهشی و اجرایی (نمایشی) تشکیل شده است، افزود: هر کدام از این دو بخش دارای ارزش‌گذاری ویژه خود بوده و جداگانه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

داور چهاردهمین جشنواره تیرنگ، کیفیت نمایش‌ها، شیوه برنامه‌ریزی و اجرای این جشنواره را خوب، هدفمند و در جهت درست و تلاش صادقانه در پردازش به نمایش‌های ایرانی-اسلامی ارزیابی کرد و افزود: به‌عنوان داور جشنواره شاهد روش‌های علمی، راستی‌آزمایانه و حقیقت‌جویانه بوده‌ام.

عاشورپور از جمله راهکارهای تعالی‌بخشی به جشنواره تیرنگ را هدف‌گذاری بلندمدت، گریز از رفع تکلیف و باور به اهداف جشنواره، شناسایی علاقمندان واقعی در زمینه نمایش‌های ایرانی و تشویق و ترغیب آنها به‌منظور کار بیشتر، سد کردن راه افراد فرصت‌طلب و کاسب کار و کمک به افراد عاشق، پرهیز از جشنواره‌زدگی و حاشیه‌سازی، تشکیل ستادی برای نیازهای فرهنگی علاقمندان به‌منظور راهنمایی آنها برای بهتر شدن کارها، برنامه‌ریزی از فردای این جشنواره برای جشنواره آینده و پژوهش در دیگر زمینه‌های فرهنگ عامه، چون بازی‌ها، نمایش عامیانه، نمایش‌های زنانه ، تعزیه زنانه و ... و تبدیل آنها به نمایش (تئاتر) با راهنمایی اساتید کاربلد و صادق برشمرد.

جشنواره نمایش‌های تیرنگ نمایش تبدیل علاقمندان به‌منظور ایرانی افراد زنانه راهنمایی برنامه‌ریزی پژوهشی عاشورپور تئاتر نمایشی اجرای افزود تشکیل ارزیابی