مازندشورا:عبدالجواد توحیدی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فلسفه وجودی محیطزیست و منابع طبیعی، بررسی و نظر کارشناسی در رابطه با طرحها و ارائه راهکار برای آنهاست.
وی در رابطه با معادن شهرستان گفت: دغدغهها باید برطرف شود و با انجام کار کارشناسی مشخص شود که اگر قابلیت اجرایی وجود دارد، در روند آن تسریع صورت پذیرد و اگر امکان اجرا وجود ندارد نیز، زودتر مشخص شود تا هزینهها بیشتر نشود و ما به دنبال طرحهای جایگزین باشیم.
وی افزود: مبنی بر این است که شرکت مشاور البرز مرکزی پیوست زیست محیطی طرح را ارائه کند، اما تا کنون خبر قطعی به ما نرسیده است.
فرماندار سوادکوه، با بیان اینکه از میان ۵۶ شهر استان مازندران، شهر پلسفید بهعنوان یکی از سه شهر برتر در خدمات سفر معرفی شد، افزود: این امر بیانگر آن است که شهرهای کوچک نیز با تلاش در زمینه گردشگری موفق خواهند شد.
توحیدی مقدم با بیان اینکه سال گذشته، کلیات و سیاستگذاری کلان گردشگری در شهرستان انجام شد، بر مردمی شدن گردشگری در سال جاری تأکید کرد و افزود: اکنون باید موارد کلی، عملیاتیسازی و سازوکارهای مورد نیاز مشخص گردد و فرهنگسازی و آموزش نیز در این زمینه انجام گیرد.
وی در کنار توجه به گردشگری بر اهمیت توجه به واحدهای تولیدی و کشاورزی تأکید کرد و افزود: بسته حمایت از رونق تولید در جهت حفظ و احیای بستر موجود بوده و از ۱۵ واحد تولیدی شهرستان که درخواست تسهیلات داشتهاند، ۹ واحد نزدیک به ۹ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردند و دو واحد دیگر نیز در دست اقدام است و ۲۳ واحد کشاورزی نیز حدود ۳ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردند.
توحیدی مقدم از تشکیل کمیته رفع تداخل در رابطه با اختلاف میان مردم و منابع طبیعی، در شهرستان خبر داد و افزود: در فاز اول و دوم این طرح، ۵۰ روستا و در حدود ۵ هزار هکتار زمین بررسی میشود تا با بررسی کارشناسی وضعیت تعلق زمین به مردم یا منابع طبیعی مشخص گردد.
وی با اشاره به دامداری و زنبورداری در شهرستان، بر مشارکت مردمی و ضرورت تمرکز تعاونیهای عام و خاص برای فروش محصولات دامی تأکید کرد.
فرماندار سوادکوه، تعداد کل افراد ثبتنامی شهرستان در انتخابات شهر و روستا را ۶۳۷ نفر برشمرد و افزود: از این تعداد ۱۱ نفر انصراف دادند و در مجموع هیأت نظارت و اجرایی ۵ نفر در شهرها و ۱۹ نفر در روستاها شهرستان رد صلاحیت شدند که مهلت اعتراض از سوم تا ششم اردیبهشت ماه خواهد بود.
وی با بیان اینکه ۱۵ روستا در شهرستان برای اولین بار دارای شورا خواهند شد، افزود: دو روستا نیز به دلیل، عدم کاندیداتوری، از شورا محروم شدند.
توحیدی افزود: هر کدام از سه شهر شهرستان، دارای ۵ عضو شورا و تعداد اعضای تمامی روستاهای شهرستان نیز سه نفر است که در مجموع شهر و روستا ۲۸۸ نفر خواهند بود.
وی تعداد عوامل اجرایی، نظارت، بازرسی، اعضای شعب و امنیتی انتخابات ۹۶ شهرستان را یک هزار ۵۰۰ نفر برشمرد و افزود: تا کنون ۱۱۵ صندوق ثابت و ۵ صندوق ثابت پیشنهاد شده است.
فرماندار سوادکوه با اشاره به مشارکت ۸۰ درصدی مردم شهرستان در انتخابات گذشتته، ابراز امیدواری کرد که با توجه به افزایش جمعیت شهرستان در نیمه اول سال، مشارکت در انتخابات پیشرو افزایش یابد.
وی با بیان اینکه فلسفه وجودی محیطزیست و منابع طبیعی، بررسی و ارائه نظر کارشناسی در رابطه با طرحهاست، در رابطه با معادن شهرستان گفت: صرف توجه به اشتغال چند نفر کافی نیست و در کنار آن باید به آینده محیطزیست و توسعه پایدار توجه شود.
فرماندار شهرستان مهمترین پروژههای نیمه تمام شهرستان را در بخش سلامت، راه روستایی، گاز، آبفار و آبفای برشمرد.
وی یکی از مهمترین عملکرد دولت تدبیر و امید را مهار تورم و کاهش آن از ۳۰ به ۱۰ برشمرد و افزود: با ثبات و آرامشی که ایجاد شده؛ مردم میتوانند برای آینده خود برنامهریزی منطقی داشته باشند.