مازندشورا: فریده یوسفی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : این وعده های انتخاباتی نظیر دادن یارانه و افزایش چند برابری درآمدکه قابلیت اجرایی ندارد از سوی عامه مردم که با واقعیت ها سرو کار ندارند ، پذیرفته می شود .
وی پذیرش این وعده های بی اساس از سوی عامه مردم را تاثیر گذار بر روند انتخاب دانست و ادامه داد : این موضوع باعث می شود تا انتخاب براساس همین وعده ها صورت بگیرد .
این زن فعال سیاسی مازندران ،سرخوردگی روشن فکران ، آگاهان و جوانان جامعه را از اثرات انتخاب اشتباه مردم براساس این وعده ها دانست و گفت : مسئولان مرتبط برای جلوگیری از بروز تبعات ناشی از این نوع برخورد باید دست به کار شوند .
وی تاکید کرد : هر چند در این مدت باقی مانده تا زمان انتخابات فرصت برای فراهم آوردن بسترهای قانونی برخورد با این نوع تبلیغات وجود ندارد ولی نمایندگان مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه ای می توانند توصیه های لازم به نامزدهای انتخاباتی را در این زمینه داشته باشند .
یوسفی با تاکید بر اینکه حضور پای صندوق های رای همیشه و همچنان دخالت مردم در سرنوشت کشور است ، گفت : شرکت در انتخابات ادای حق دینی و ملی است که هر ایرانی در 29 اردیهشت امسال این حقوق را پای صندوق های رای ادا می کنند .
وی همچنین افزود : مردم بر مبنای چهارچوب عقلایی و منطقی که بدور از وعده های رنگارنگ تبلیغاتی نیز است در انتخابات پیش رو فرد اصلح و عمل گرا را انتخاب خواهند کرد .
جمعیت مازندران حدود سه میلیون و 300 هزار نفر است که 2 میلیون و 242 هزار نفر واجد شرایط رای دادن هستند.
هم اکنون هفت هزار و 735 نفر در مازندران عضو شورای اسلامی شهر و روستا هستند.
انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا به طور همزمان 29 اردیبهشت ماه امسال برگزار می شود .
خبرنگار : فاطمه قنبری قادیکلایی ** تنظیم کننده : سید محسن حسن نیا
/1899/2096