مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، حسین مهری شامگاه سه شنبه در حاشیه افتتاح ۹ پروژه پست استان مازندران در جمع خبرنگاران، درباره اجرای "پروژه ملی جی نف" اظهار کرد: همه دستگاه های اجرایی با نشانی سر و کار دارند که بعضی بهره بردار و برخی هم خودشان تولید نشانی می کنند درواقع با اجرای این پروژه نشانی ها استاندارد سازی می شود.
مدیرعامل شرکت ملی پست ایران درباره اجرای پروژه ملی جی نف اظهار کرد: با اجرای این طرح می توان به هر مکان کد پستی یونیک، آدرس استاندارد و تخصیص طول و عرض جغرافیایی داد و این سه گزینه را روی نقشه های بومی قرار داد.
مهری، افزود: با اجرای طرح جی نف مکان هوشمند شکل گرفته و کلیه اطلاعات مکان روی پلَت فُرم قرار می گیرد که بعد از آن سرویس های مبتنی بر مکان راه اندازی می شود.
وی، با بیان اینکه مدیریت زمان و برنامه ای را می توانیم با جی نف داشته باشیم، تصریح کرد:یکی از سرویس های مبتنی بر مکان سیستم یکپارچه مدیریت املاک (سیماک) است، مازندران پس از گیلان، کرمان و البرز، چهارمین استانی است که امروز این پروژه را افتتاح کرده است.
مدیرعامل شرکت ملی پست ایران، افزود: در حقیقت سیماک نرم افزاری است که قابل دیدن نیست و دانش بنیان می باشد که بایستی دهیاران، شهرداران، دستگاه ها و سازمان های مرتبط همچون بنیاد مسکن، آب منطقه ای و...دراین سرویس آموزش های لازم را بگیرند، در عین حال با اجرای این طرح روستاییان نیازی برای مراجعه به شهرها نخواهند داشت.
مهری با بیان اینکه در پنج شهر تهران، قم، قزوین، اصفهان ومشهد "پروژه ملی جی نف" راه اندازی شده است افزود: اجرای این پروژه در مازندران و در شهرهای محمودآباد، قائمشهر و ساری آغاز شده است و کدهای پستی و طول و عرض جغرافیایی برای اجرای این پروژه تهیه شده است.
وی، درباره لجستیک و تجارت الکترونیکی، بر لزوم سرعت بخشی در توسعه الکترونیک و سرمایه گذاری در پست لجستیک هوشمند تاکید کرد و افزود: در شهرهای قم، تهران و اصفهان پست لجستیک راه اندازی شده است ولی در مازندران اقدام آنچنانی در این بخش صورت نگرفته و امیدواریم تا شهریور امسال این طرح را برای بعضی از شرکت ها و باغداران آغاز کنیم.
رئیس هیئت مدیره شرکت ملی پست ایران، افزود: برای محصولات باغی حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰درصد افزایش قیمت برای مصرف کننده داریم که می توان با راه اندازی پست لجستیک و تجارت الکترونیکی این درصد را برای مصرف کننده کاهش داد، به این صورت که محصولات در انبارهای پست نگهداری می شودو سیستم به درب منازل مصرف کننده می رساند که در برنامه ششم توسعه منابع خوبی برای آن در نظر گرفته شده است.
مهری، درباره تاثیر برجام بر عملکرد شرکت ملی پست ایران گفت: پس از برجام شرکت ملی پست توانست پس از ۱۲ سال به عنوان عضو شورای راهبردی اتحادیه جهانی CA انتخاب شود که بنابر این عضویت هر ماه باید در جلسات آن شرکت کنیم در عین حال با این عضویت ایران در سیاست گذاری پست دنیا اثرگذار است.
وی، افزود: تا قبل از برجام مسیر پستی ما فقط با لوفت هانزا بود ولی امروز با پنج ایر لاین از ۵۸ مسیر به ۱۰۳ مسیر پستی ارتقاء یافتیم در عین حال ۱۷ مسیر دیگر هم اضافه خواهد شد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با اعلام اینکه سرعت سیر محصولات بین المللی ما افزایش یافته و هزینه ها کاهش، افزود: بازار امروز رقابتی شده و مسیر های ما توسعه داشته است.
مهری، اثر بعدی برجام را مردودات مالی عنوان کرد وادامه داد: در گذشته برای جابه جایی پول خود باید به حساب UPU پول می ریختیم در حالی که اکنون نه تنها مطالبات خود را از ژاپن، فرانسه، ایتالیا دریافت کردیم بدهی ها هم پرداخت شد و به زودی هم به نرم افزاری که ۱۸۰ کشور در پست مالی به آن وصل هستند متصل خواهیم شد.
وی، ادامه داد: در سال ۲۰۱۶ توانستیم در بحث پست پیشتاز و پست بین المللی گواهی نامه جهانی دریافت کردیم و قراردادهای ۲ جانبه و سه جانبه ای هم با کشوهای زیادی امضا شده است.
مدیرعامل شرکت ملی پست ایران، با اعلام اینکه ۱۰۰درصد سیستم مبادله ما یکپارچه و الکترونیکی شده است، گفت: در شرکت ملی پست ایران، ۳۴۱ ردیف مدیریتی را کاهش دادیم زیرا اعتقاد به برون سپاری و خرید خدمت از بخش خصوصی داریم.
مهری، در ادامه از کاهش ۱۶۰۰ نیرو در بخش دولتی خبر داد وگفت:امسال زمینه اشتغال ۵ هزار نفر را با مشارکت بخش خصوصی فراهم کردیم که برش استانی آن برای هر استان در نظر گرفته شده است.