روحانی چو موسی از نیل عبور کرد

مازندشورا: ساری-ایرنا-روزنامه 'بشیر' چاپ ساری در شماره روز شنبه خود در یادداشتی با عنوان 'روحانی چو موسی؛ از نیل عبور کرد' به تبیین مهم ترین عواملی پرداخت که پیش بینی پیروزی وی در انتخابات را از روزهای قبل از 29 اردیبهشت، دور از ذهن نمی کرد.

مازندشورا: این روزنامه نوشت: تاریخ 27/2/96 دو روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری صدای طبل پیروزی آقای دکتر حسن روحانی و شکست آقای رئیسی به گوشم نواخته می شد و عواملی پشتیبان این صدا بود که مهمترین آنها چنین است :
1- غفلت مشوقان آقای رئیسی از عدم گرایش مردم ایران به ریاست جمهوری قاضی و نظامی.
2. دخالت جامعه محترم مدرسین قم به گونه تضعیف دولت آقای روحانی و بسیج طلاب از سوی آنان به شهرها و روستاها برای تخریب دولت آقای روحانی و تبلیغ آقای رئیسی؛ در حالی که جامعه مدرسین باید همانند پدر جامعه ایرانی باشد و پیش از این نیز بارها نتیجه شکست تلخ کاندیدایشان را تجربه کرده بودند.
3. پخش دروغ و افتراهای ناجوانمردانه علیه دولت آقای روحانی، مانند امضای سند 2030 و حذف آموزش قرآن در کلاسهای پیش دبستانی و برنامه آموزش جنسی در کلاسهای صفر تا چهار، که این را در روستاها نیز پخش کردند و بعدا از سوی دولت مستندا تکذیب شد، اگرچه در بسیاری جاها همچنان تاثیر داشت.
پس از روشن شدن حقیقت نیز در شب 96/2/28 با تیراژ وسیع در شهرهای بزرگ پخش کردند، آقای موحدی نیز در روز انتخابات در خطبه نماز جمعه تاریخ 29/2 گفت: «سند ننگین 2030 را مخفیانه اجرا می کنند» و این خلاف تقوا و اخلاق است که در نماز جمعه به آن امر می شود.
4. پخش خبر چاپ کتاب با محتوای آموزش جنسی به کودکان با مجوز وزارت ارشاد که بعدا کشف شد که آن کتاب بدون مجوز چاپ شده و به دولت آقای روحانی هیچ ارتباطی ندارد و در نمایشگاه عرضه نشده بود.
5. متهم کردن دولت آقای روحانی و وزرایش به اشرافیگری و وابستگی به آمریکا از سوی ستادیها و حامیان بزرگ آقای رئیسی مانند: پناهیان، آقاتهرانی، کاظم صدیقی، جلیلی و... تا آنجا که آقای صدیقی گفته بود: «مقابل بیگانه روباه و ترسو هستند»، در حالی که شجاعت و ایستادگی مذاکره کنندگان هسته ای ایران مورد تعجب همگان و مورد تایید مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) بود.
6. غیبت و توهین به آقای روحانی و اعضای کابینه و پخش افتراها و تهمتهای ناروا و شایعات بدون حکم قاضی از سوی افرادی که از آنان جز تقوا انتظاری نبود!.
7. بیان نکردن هیچ یک از امتیازات دولت روحانی و بی انصافی تمام عیار در حق او و اعضای کابینه دولت یازدهم تا آنجا که آقای رئیسی در سخنرانیهای خود خطاب به آقای روحانی میگفت: «شما برای این مردم هیچ کاری نکردید».
8. زیر سئال بردن برجام و توافق هسته ای، با اینکه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) آن را [با شرایطی] امضا کرده بود، به گونه ای که بارها فرموده بود «من اگر انتقادی دارم به گروه مذاکره کننده هسته ای مربوط نیست، اینان زحمت خود را کشیده اند»؛ ولی از سوی جامعه محترم مدرسین کلاسهایی به نام بصیرت برای مبلغین میگذاشتند و سی دی ها پخش میکردند [ وشخصی به نام ذوالنور سخنرانی می کرد]، تا ثابت کنند که افراد مشکوک نفوذی در کنار گروه ایرانی مذاکره کننده بوده اند و آنان را به خیانت، بزدلی متهم کردند، در حالی که در حین مذاکره حتی خبرنگاران را راه نمی دادند، آقای رئیسی نیز این اتهامات را در سخنرانیهای خود داشت و نیز القا می کردند که برجام هیچ دستآوردی نداشته است و یا هیچ اجرا نشده است.
9. دامن زدن به واژه فتنه و فتنه گر خواندن میلیونها طرفدار آقای روحانی که بیشتر آنان جوانان هستند و نیز وهابی خواندن اهل سنتی که حمایت خود را از آقای روحانی اعلام کرده بودند.
10. سابقه عناد حامیان اصلی آقای رئیسی با مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی و غفلت از محبوبیت آن مرحوم نزد قاطبه مردم ایران.
11. سخن گفتن از اعدام رئیس دولت اصلاحات از سوی برخی از حامیان سیاسی آقای رئیسی و غفلت از محبوبیت فوق العاده او نزد مردم.
12. تجهیز اتوبوس ها با امکانات بعضی از شهرداریها و همکاری بعضی از نهادها برای جمع آوری مردم در سخنرانیهای آقای رئیسی که این نیز موجب تضعیف آقای رئیسی شد.
13. همکاری صدا و سیما با آقای رئیسی، در حالی که همین صدا و سیما دور دوم آقای احمدی نژاد به مانند هفته دولت عمل می کرد، ولی در دوران چهار ساله دولت آقای روحانی به یکی از منتقدان [غیر منصف] دولت تبدیل شده بود.
14. حمایت سید حسن خمینی، رئیس دولت اصلاحات و برخی دیگراز علما که مورد بی مهری جامعه مدرسین هستند از آقای حسن روحانی، یعنی حمایت کسانی که در برخی از خطبه های نماز جمعه میگفتند اینان سران فتنه هستند و عددی نیستند! و نیز حمایت جامعه ورزشکاران و هنرمندان از آقای روحانی.
15. حمایت نکردن آقای رئیسی و حامیان او از رفع حصر غیر قانونی، در حالی که تعدادی از افرادحامی او از اعضای مجلس خبرگان قانون اساسی بوده اند و این حصر بر خلاف قانون اساسی بوده و ادامه آن قابل توجیه نیست و همواره بهانه به دست دشمنان می دهد.
16. برخوردار نبودن آقای رئیسی از سابقه اجرایی، برنامه و تیم اقتصادی درست، به گونه ای که این مقدار رای را به خاطر سیادتش و دروغ هایی که از سوی ستاد و طرفداران او در مورد دولت آقای روحانی و سند 2030 بیان شده و وعده های ناشدنی و یا خلاف قانون تاثیر بخش در بسیاری از مردم و نیز سوء استفاده از مقام شریف تولیت آستان قدس رضوی و سوء استفاده از امکانات مالی آن بوده است، نه به خاطر داشتن برنامه و تیم درست اقتصادی و سیاسی.
17. وعده خلاف قانون افزایش یارانه ها که در قدرت قانونی رییس جمهور نیست و مجلس آن را نمی پذیرد و موجب تورم روز افزون میگردد، اگرچه در میان بسیاری از مردم تاثیربخش بود، ولی نزد آگاهان جامعه موجب تضعیف او شده است.
18. پخش خبر دروغ حذف یارانه ها توسط دولت روحانی در روستاها از طریق طلاب جوان اعزامی از سوی جامعه مدرسین و تکذیب آن از سوی دولت اگرچه این موضوع نیز در بسیاری از مردم برای رای ندادن به آقای روحانی تاثیر داشته است.
19. استفاده از طلاب جوان برای تبلیغ با دروغ هایی که به آنان القا شده بود، به گونه ای که در شهرها جوانان طرفدار روحانی در یک طرف و طلبه جوان با پلاکارت و عکسهای آقای رییسی در طرف دیگر، در حالی که وظیفه روحانیون تبلیغ درست دین و مذهب همراه با اخلاق، ادب و صداقت است، نه بی تقوایی، بد اخلاقی و پخش دروغ و شایعات؛ و این روش تبلیغ موجب تضعیف روحانیت نیز می شود.
20. پخش فیلم فقر مردم که هم توهینی به مستمندان و هم نوعی عمل ضد انقلابی و خدشه دار کردن چهره نظام و هم بی انصافی نسبت به زحمات دولت آقای روحانی در حق آنان بود.
بر اینها بیفزایید که این آقایان هنوز نمی خواهند بدانند که فضای مجازی [اینترنت و تلگرام] به اندازه ای گسترش پیدا کرده است که همانند دستگاه دروغ سنج به آسانی دروغها و افتراها را کشف و دروغپردازان را رسوا می کند؛ ولی این آقایان از جهت فکری در دو قرن قبل زندگی می کنند.
موارد یاد شده و نیز موارد غیر قابل ذکر دیگر با اینکه تاثیر فراوان در بسیاری از مردم برای رای ندادن به آقای روحانی داشته است، به گونه ای شد که بیشتر مردم و جامعه روشنفکران و گروه فراوانی از علما و روحانیون دچار ترس شدند که مبادا این آقایان مسلط شوند سند برجام را [چنانکه خواست دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی است] پاره کنند و دوباره تحریمهای ظالمانه بر گردد، افزون بر ترس از پدید آمدن اختناق از سوی گروه خاص به نام دین و مذهب که این امور موجب جلب آرای خاکستری و ورود تحریم کنندگان انتخابات به نفع آقای روحانی شد، تا آنجا که در شب جمعه دعای میلیونها ایرانی این بود: «أللهمَّ لا تسلِّط علینا من لا یرحمنا».
آری روحانی از میان همه این نامهربانیها و تیرهای خصومت چو موسی؛ کاخهای دروغ، تهمت، افترا، نیرنگ و عوامفریبی را ویران و از نیل زر، زور و تزویر سالم عبور کرد و به ساحل سینای امید، صداقت و عزت رسید، تا عزت و کرامت ایرانیان را استمرار بخشد.
بنابراین از امروز آنان که ناروا تهمت و دروغ زدند، غیبت و اهانت و عوامفریبی کردند لازم است هم به درگاه خدا استغفار کنند و هم گمراه گری هایی را که مرتکب شده اند جبران نمایند، زیـرا این موضوع از حقوق الناس است و تنها با توبه بدون جبران گناه جبران نمیشود و برای آینده نیز این خطاها و لغزشها را تکرار نکنند.
خبرنگار : فاطمه رحمتی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
3009/1654

روحانی رئیسی جامعه مدرسین حمایت بسیاری مذاکره حامیان تاثیر قانون تبلیغ تضعیف برجام اگرچه جبران سخنرانیهای برنامه اعضای انتخابات استفاده ایرانی روستاها آموزش مانند آقایان اصلاحات سیاسی جوانان صداقت عوامفریبی مرحوم امکانات محبوبیت سابقه روحانیون موارد یارانه بیشتر موضوع اقتصادی ندادن افزون قانونی اساسی همکاری ناروا کلاسهای بارها تکذیب اخلاق آمریکا همانند شهرها تاریخ ریاست جمهوری محترم صدیقی کنندگان کننده اینکه اینان خواندن میلیونها انصافی نکردن رهبری العالی کابینه افتراها طرفدار