عملگرایی در آستانه دروازه شهرداری های استان

مازندشورا:این روزها در جای جای استان پهناور مازندران صحبت از عملگرایی و توسعه ساری بزرگ است. فرایندی که نه به واسطه تبلیغات کلان بلکه بدلیل انتقال حس رضایتمندی اهالی شهر از روند توسعه ساری به مردم شهرهای مجاور اتفاق افتاده است.

مازندشورا:این روزها در جای جای استان پهناور مازندران صحبت از عملگرایی و توسعه ساری بزرگ است. فرایندی که نه به واسطه تبلیغات کلان بلکه بدلیل انتقال حس رضایتمندی اهالی شهر از روند توسعه ساری  به مردم شهرهای مجاور اتفاق افتاده است.

نقل های سینه به سینه ای که در باب اثرگذاری بی نظیر وتحول و توسعه پایتخت بهارنارنج توسط تیم عملگرای مدیریت شهری بوقوع می پیوندد. اهل تدبیر اذعان دارند که اعتماد عمومی  می تواند یکی از مهمترین دستاوردهای صاحبان هر تفکر باشد.

صداقت درارائه وعده ها ، اخلاص در عملکرد و تحقق مطالبات  این امر را ممکن می سازد.

اصلی که تیم مدیریت شهری پایتخت بهارنارنج به آن اتکا نمود و جریان عملگرایی را در مرکز استان شکل داد .جریانی که افزایش سطح آگاهی و تسری اندیشه را در بین اهالی شهر ساری  بعنوان تنها راه برون رفت از تنگناهای فرهنگی و عمرانی شناسایی نمود وبه تحقق آن همت گماشت. شهردارجوان مدیریتی جهادی را در دستور کار قرار داد و قطار توسعه ساری را به حرکت در آورد.

شتاب توسعه در مرکز استان مازندران ودگرگونی مطلوب چهره شهر طی زمانی کوتاه چنان چشمگیر شد که حتی حیرت مخالفان را هم بر انگیخت.

مهدی عبوری  بعنوان یک پدیده اجتماعی و چهره ای ارزشی و پیشرو در مدیریت شهری با  نخبه محوری تام ، پرهیز از سهم خواهی های مرسوم و گرایش های حزبی و جناحی محور عملکرد خویش را منطبق بر مطالبات مردم تعریف نمود. راهی که منتهی به  رضایتمندی ، محبوبیت و اعتماد مردمی شد . کسب اعتماد مردم دستاوردی غرور انگیز برای یک خادم است و این مهم بدون عملگرایی انقلابی محقق نمی شود.

این همان موهبتی است که عملگرایی را برای دیگر شهرها و شهرداران استان جذاب می سازد. سرمایه ای عظیم که کمتر مدیری بدان دسترسی دارد. مازندران امروز شاهد تسری تفکر عملگرایی در بین نمایندگان و بالاخص مدیریت شهری  دیگر شهرهای استان است .

امروز دیگر دیدن بنر های عظیم در سراسر استان با شعار (عملگرایی ادامه دارد...) اتفاق عجیبی نیست. مدیران شهری و شهرداران شهرهای دور نزدیک استان از ساری بعنوان الگویی برای توسعه نام می برند و در پیدا و پنهان شعار عملگرایی سر می دهند. مردم استان آگاهانه به مطالبه گری روی آورده اند و مثال محکم و موفقشان عملکرد تیم مدیریت شهری و شهردار عملگرای ساری است.

ساری به همت فرزندانش امروز بواقع در چهره مرکز استان ظاهر شده و الگویی مناسب و غبطه برانگیز برای سایر مدیران بحساب می آید. روزی نیست که در ادبیات یکی از مدیران استان  خصوصا مدیران شهری و شهرداران مازنی به موضوعاتی محوری چون اهمیت توسعه گردشگری ، لزوم عملگرایی و اهمیت کلیدی اصل فرهنگ هم سنگ عمران بر نخوریم.

بی تردید تمام شهرهای مازندران در آینده ای نزدیک بر مدار توسعه متوازن قرارخواهند گرفت زیرا  این روزها هرگوش شنوایی می تواند صدای پای عملگرایی را در آستانه ورورد به شهرداری های استان مازندران بشنود.

مازندشورا - شهرداری ساری- عملگرایی - مازندران