مازندشورا: به گزارش خبرنگار ایرنا ، علیرضا یونسی روز شنبه در جلسه بررسی مشکلات مناطق حاشیه نشین مازندران در بابل افزود : از این مبلغ 14 میلیارد ریال در اختیار دستگاههای دولتی قرار گرفت تا بتوانند در کاهش آسیب های اجتماعی ایفای نقش کنند و بیش از 55 میلیارد ریال هم به اداره کل راه و شهرسازی پرداخت شده تا در مناطق حاشیه نشین برای احداث شبکه بهداشت ، پارک و فضای سبز و اصلاح شبکه زیرساختی ، هزینه کند.
وی بیان کرد : یکی از ویژگی های ممتاز دولت یازدهم این بود که شهامت داشته و منکر وجود آسیب های اجتماعی در کشور نشده است ، بلکه با قبول این موضوع که ما در بخش اعتیاد ، طلاق و دیگر موارد مشکلاتی در جامعه داریم برای حل این معظلات برنامه ریزی کرده است .
یونسی گفت : 30 محله آلوده در استان وجود داشت که خوشبختانه به طور کامل مشکلاتشان رفع شد و در حال حاضر هیچ محله آلوده در استان یافت نمی شود و محله عباس آباد نکاء با تغییر نام به ' شهرک مهرگان ' به عنوان پایلوت ملی در کشور انتخاب شده است.
وی افزود : خوشبختانه بر اساس پیگیری های انجام شده در مازندران ، رشد فزاینده طلاق مورد کنترل قرار گرفته و براساس آخرین آمار منتشر شده ، حدود چهار درصد از رشد طلاق نسبت به سال گذشته کاسته شده است .
معاون استاندار مازندران گفت : دولت یازدهم با وجود محدودیت های مالی ، در بخش مقابله با اعتیاد هم اعتبارات بسیار قابل توجهی هزینه کرده است که نشان می دهد دولت می خواهد جامعه ای بانشاط و سرزنده داشته باشد که بدون تردید این اصل یکی از سرمایه های اصلی یک کشور محسوب می شود.
فرمانداری بابل هم در این نشست گفت که اقدامات خوبی در این شهرستان برای ساماندهی مناطق آسیب پذیر صورت گرفته که از جمله آن برگزاری کلاس های آموزشی و فرهنگی از یک سو و اجرای طرح های عمرانی و زیرساختی از سوی دیگر بوده است .
محمد تقی عباسپور از ساخت گرمخانه برای ساماندهی متکدیان به عنوان یکی از اقدام ' بسیار ارزشمندی ' در شهرستان بابل یاد کرد و افزود : با ساخت این مکان و جمع آوری و انتقال متکدیان سطح شهر به آنجا ف کاهش چشمگیر متکدیان را شاهد هستیم .
خبرنگار : فریبرز سیفی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
7343/1654
اجتماعي
آسيب هاي اجتماعي
معاون استاندار
مازندران