مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل خاتمیمقدم، شامگاه سه شنبه در جلسه کمیته فرآورده های گوشتی انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران در رابطه با تغییرات ایجاد شده در اصلاحیه دستورالعمل استاندارد سوسیس وکالباس و خمیرمرغ، گفت: انتظار میرود که قوانین و مقررات طوری تدوین شود که امکان انطباق برای تولیدکنندگان در آن بازه زمانی قید شده در ابلاغیه وجود داشته و از شفافیت لازم نیز برخوردار باشد.
رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی استان، با بیان اینکه بعضی ضعفها و ناهماهنگیها در دستگاههای نظارتی، مانع پیادهسازی دستورالعملها میشود، خاطرنشان کرد: تعدادی از دستورالعملها بنحوی عملیاتی میشوند که موجب زیرزمینی شدن فعالیتهای تولیدی میگردد، بنابراین ضرورت دارد ضمانتهای اجرایی شکل گیرد تا بخشنامهها بطور کامل پیادهسازی و نقایص آن بلافاصله مشخص و برای اصلاح آن تلاش شود.
خاتمیمقدم با اشاره به بخشنامه اخیر تولید خمیرمرغ صادرشده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: این بخشنامه بدون هماهنگی با دو دستگاه نظارتی دیگر تنظیم و ابلاغ گردید.
وی ضمن گلایه شدید از این بابت اعلام کرد؛ بعضاً طوری اقدام میشود که حتی برای کارخانجاتی که در جهت بهبود فرآیندهای تولید در حال کوشش هستند موانع و اختلالاتی در کارشان پیش میآید و چه رسد برای واحدهای معدودی که چندان بدرستی عمل نمیکنند.
رئیس انجمن افزود؛ منافع مصرفکنندگان را در اجرای دستورالعملها بیشتر مدنظر قرار میدهیم چرا که تولیدکنندگان از بخشنامهها مطلعترند.
خاتمی مقدم، تصمیمات خلقالساعه و اظهارات عجولانه برخی از مسئولان، سازمانها و وزارتخانهها را نه تنها باعث رفع مشکلات و کاستیها ندانست بلکه این اعمال را موجب زیر سوال رفتن اعتبار آن افراد و دستگاهها برشمرد.
حسن مکرمی، نماینده حوزه غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه گرچه اولویت اول برای ما مباحث کیفی محصولات می باشد اما شرایط اقتصادی- تولیدی را نیز مدنظر قرار می دهیم، اعلام کرد: بخشنامه فعلی وزارتخانه ما در رابطه با موضوع خمیرمرغ در مرحله ارزیابی قرار دارد و بزودی جمعبندی نظرات و دیدگاههای این جلسه را به سایر همکاران در سطح کشور منعکس و در میان خواهیم گذاشت تا مورد تجدید نظر قرار گیرد.