کم‌رنگ‌بودن نقش شهرداری‎‌ها در مسائل اجتماعی/بیش از 100 هزار زن سرپرست خانوار در مازندران وجود دارد

مازندشورا: معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران با اشاره به کم‌رنگ بودن نقش شهرداری‎‌ها در مسائل اجتماعی گفت: 100 هزارو 343 زن سرپرست‌خانوار در مازندران وجود دارد.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، فاطمه پورفاطمی پیش از ظهر امروز در سومین جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استانداری مازندران اظهار کرد: در کنوانسیون حقوق کودک سن زیر 18 سال جز کودکان هستند.

وی با بیان اینکه حدود 850 مهد کودک در استان داریم افزود: سالانه حدود 30 هزار کودک در این مهد کودک‌ها آموزش می‌بینند.

معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران با اشاره به اینکه بر اساس آمار 150 هزار کودک زیر 6 سال داریم که می‌توانند از امکانات بهزیستی داشته باشند، خاطرنشان کرد: همه مواردی که در رشد همه‌جانبه کودکان از مسائل دینی، مهارت‌های زندگی توجه شده است.

این مسؤول با اعلام اینکه دستگاه‌ها با ظرفیتی که دارند می‌توانند در ارتباط با حوزه‌های آسیب‌های مختلف کودکان تأثیرگذار باشند، بیان کرد: نقش شهرداری را در مسائل اجتماعی خیلی کم‌رنگ می‌بینیم، سرای تداوم در شهرداری ظرفیتی است که می‌تواند برای کودکان کار استفاده شود.

پورفاطمی با اشاره به اینکه در جلسات حضور شهرداری‌ها را کم‌رنگ می‌بینیم، افزود: زنان سرپرست‌خانوار قشر آسیب‌پذیر جامعه هستند، چون بیشتر در سن میانسالی قرار دارند و درآمدشان هم از مردها کمتر است.

وی با اعلام اینکه در طی 5 دهه گذشته تعداد زنان سرپرست‌خانوار در حال افزایش است، خاطرنشان کرد: تعداد 2 میلیون و 557 هزار و 179 زن سرپرست خانوار در کشور وجود دارد که مازندران رتبه هشتم را دارد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران با بیان اینکه در مازندران 100 هزار و 343 زن سرپرست خانوار وجود دارد که 3.92 درصد سهم کشور را دارد، یادآور شد: 14 هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی و 41 هزار مورد هم تحت پوشش کمیته امداد هستند.

این مسؤول با اشاره به اینکه 56 درصد از زنان سرپرست‌خانوار در استان تحت پوشش هستند، عنوان کرد: 46 درصد از زنان سرپرست‌خانوار کل کشور تحت پوشش قرار دارند.

فاطمی با اشاره به اقدامات بهزیستی در این زمینه و تدوین 4 بسته پیشنهادی میان‌مدت و بلندمدت اضافه کرد: پیشگیری از افزایش تعداد زنان سرپرست‌خانوار و وقوع و شدت آسیب‌های اجتماعی، کاهش آسیب و بهبود و توانمندسازی در مقوله زنان سرپرست‌خانوار از برنامه‌های بهزیستی است.

وی توانمندسازی فرزندان خانواده‌ها، خدمات لازم به‌منظور بهبود تحصیل، بیمه تأمین اجتماعی و ... را اقدامات بهزیستی برشمرد و گفت: 56 درصد از زنان سرپرست‌خانوار تحت پوشش هستند و از 44 درصد دیگر اطلاعی در دست نیست اما مکاتباتی داشته‌ایم با دستگاه‌ها تا همکاری لازم را در این زمینه داشته باشند.

انتهای پیام/86041/ح

بهزیستی اینکه مازندران سرپرست‌خانوار اجتماعی کودکان اشاره خانوار سرپرست معاون دارند تعداد باشند مسائل عنوان می‌بینیم کم‌رنگ افزایش اقدامات توانمندسازی بهبود زمینه شهرداری آسیب‌های خاطرنشان استان می‌توانند داریم مسؤول اعلام پورفاطمی ظرفیتی دستگاه‌ها افزود