مازندشورا: این روزنامه نوشت: زنان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل می دهند اما حتی یک درصد پستهای مدیریتی جامعه را به عهده ندارند، آیا زنان مقصرند و یا شرایط برای تصدی گری آنان فراهم نیست؟.
یکی از راههای رسیدن به پست های مدیریتی مشارکت سیاسی است، در برهه های مهمی همچون انتخابات زنان مانند مردان در پای صندوقهای اخذ رای حاضر می شوند و رای خویش را به فرد یا جریان مورد نظر به صندوقها می اندازند، زنان علیرغم این مشارکت در برابر با مردان اما سهمی از مدیریت جامعه نمی برند.
پرسش بعدی این است که به جز عرصه سینمایی، زنان در کدام نهاد اجتماعی فعال ترند؟ برخی معتقدند جامعه مدنی مقدم بر جامعه سیاسی است، بر اساس این عقیده عده ای از زنان فعالیت های اجتماعی را بر فعالیت سیاسی ترجیح می دهند.
اگر بپذیریم شعارهای استفاده از زنان در دولت های پیشین صرفا یک ابزار برای کسب آرا زنان بود دولت اصلاحات اما تا اندازه ای به این شعار عمل کرد و برای اولین بار یک زن را به معاونت ریاست جمهور منصوب نمود، همچنین در آن دولت بود که زنان نقش پررنگ تری در بدنه اجرایی کشور به عهده می گرفتند.
در دولت پس از اصلاحات سنت شکنی گردید و برای اولین بار یک وزیر زن در دولت منصوب گردید اما در دولت تدبیر و امید که زنان نقش مهمی در به قدرت رساندناش داشتند و این امید می رفت تا رنگ حقیقت به خود گرفته و سهم بیشتری از مدیریت اجرایی کلان کشور به ویژه در انتخابات حداقل یک تا سه وزیر به بانوان واگذار گردد با معرفی اعضا کابینه دولت دوازدهم نه تنها تحقق نیافت بلکه یک سهم زنان در حوزه معاونت ریاست جمهوری کاهش یافت.
شوربختانه شعارهای به کارگیری زنان در بدنه اجرایی استانها نیز حداقل در مازندران و دیگر استان های شمالی نیز عملی نگردید و بانوانی که در پست های مدیرکل امور بانوان و... استانداری ها و معاونت های برخی ادارات کل مسوولیت داشته اند نتوانستند آنگونه که انتظار می رفت پاسخگوی نیازهای بانوان به عنوان نیمی از جمعیت کشور باشند.
با توجه به حضور گسترده بانوان تحصیلکرده در جامعه و هزینه هایی که برای آموزش و آماده سازی آنان برای ورود به مسوولیت های اجتماعی و سیاسی و... کشور شده است ، تعلل در به کارگیری زنان جز خسارت عایدی برای کشور نخواهد داشت.
خبرنگار : فاطمه رحمتی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
3009/1654
سياسي
دولت12
زنان
بشير