مازندشورا: به گزارش خبرنگار ایرنا علی اصغر یوسف نژاد روز چهارشنبه در آیین تکریم اعضای دوره چهارم و معرفی منتخبین پنجمین دوره شورای اسلامی شهر ساری در سالن هلال احمر اظهارکرد: شوراها به عنوان یک مردم سالاری دینی تجربه بسیار ذیقیمتی برای اداره امور سازمان های محلی اندوخته اند و در ساری دوره چهارم شوراها نسبت به ادوار گذشته موفق تر بوده است.
وی افزود: کسب تجارب شوراهای قبل، فراز و نشیب های پشت سرگذاشته، حمایت های قانونی ، سیاستگذاری ها، تجربه های مالی دستمایه خوبی برای شورای پنجم است.
وی با اشاره به ارزش کار شوراها افزود: چنداصل قانون اساسی مربوط به ظرفیت شوراها و توانمندی های مردم و لزوم استفاده از آن وجود دارد که از این ظرفیت کمتر استفاده شده است.
به گفته وی در این ارتباط از سه مسیر می توان از مجلس مصوبه گرفت، از طریق دولت با طرح لایحه و تصویب در مجلس که این روند می تواند به گونه ای از سوی رئیس قوه قضاییه صورت گیرد، مسیر دوم مطرح شدن از سوی 15 نماینده مجلس است.
یوسف نژاد تاکیدکرد: اما طرفیت بزرگتر تقدیم لایحه به مجلس از سوی شورایعالی استانهای کشور است.
وی گفت: کار شوراها تیمی و گروهی است که باید در سایه انسجام به سرانجام برسد، تضاد و تقابل و دوگانگی باعث عدم موفقیت شوراها می شود.
یوسف نژاد افزود: شهرداری برای خدمت رسانی نیاز به کمک همه دستگاه ها و سازمان ها دارد و به تنهایی این امر و از عهده یک سازمان خارج است و البته قانون هم باید کمک کند.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس با اشاره به توفیقات شورای چهارم ساری در فعالیت ها افزود: باند پروازی حرکت های توسعه ای ساری آماده است.
یوسف نژاد گفت: شهرداری ساری به خاطر خدمت رسانی نهاد اول استان است که موفق بوده و این سرمایه معنوی برندی حاصل اتفاق نطر شوراها و مراجع و مردم ارزشمند است، که این کار دوره پنجم شورای ساری را به دلیل توقعات شکل گرفته سخت تر می کند.
وی اتحاد و انسجام و استفاده از ظرفیت ارگان های دیگر را از رموز موفقیت در عمل شوراها برشمرد و افزود: شهرداری چون درامدش از مردم است باید در هزینه منابع مالی بسیار حساس و دقیق باشد و اقتصاد مقاومتی مورد تایید رهبری را لحاظ کند و به درامدهای مقطعی ایجاد شده توجه بیشتری کند چون معضلاتی مانند ترافیک نتیجه این حرکات است.
خبرنگار: فاطمه رحمتی***انتشاردهنده: محسن حسن نیا
3009/1899
اجتماعي
درآمد پايدارشهري
مجلس
مازندران