۴۳۲ پروژه آبرسانی روستایی در مازندران نیمه تمام است

مازندشورا: تنکابن - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران اعتبار مورد نیاز برای تکمیل ۴۳۲ پروژه نیمه تمام بخش آب و فاضلاب روستایی را سه هزار میلیارد ریال اعلام کرد.

مازندشورا:مجید عبدالهی در گفتگو با خبرنگار مهر، پراکندگی روستاها و هزینه بر بودن پروژه ها را دو مشکل اصلی آب و فاضلاب روستایی مازندران  دانست و گفت: ۴۳۲ پروژه  نیمه تمام در بخش آب و فاضلاب روستایی در استان مازندران وجود دارد که برای اتمام آنها بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی افزود: با توجه به مشکلاتی نظیر تحریم ها که در سالهای اخیر برای دولت ها بوجود آمد، اعتبارات بطور کامل به پروژه ها تخصیص داده نشده و از آنجائیکه که ما نمی توانستیم منتظر تخصیص اعتبار بمانیم بنا براین پروژ ه های مصوب را اجرایی کرده  و نگذاشتیم کارها بر زمین بماند و به همین دلیل پیمانکاران استان ، ۴۰ میلیارد تومان  از ما طلبکار هستند.

عبدالهی با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران در سال ۹۵ به میزان چهار سال کار انجام داده است ، اضافه کرد: در چهار سال دولت تدبیر و امید به میزان ۱۰ سال در مازندران کار کردیم.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران با اشاره به دستور مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت نمایندگان مجلس از صندوق توسعه ملی به انجام پروژه ها ، اظهار داشت: از محل اعتبارات همین صندوق مبلغ ۵ میلیارد تومان برای پروژه های مجتمع آبرسانی تنکابن اختصاص داده شد.

وی ادامه داد: اگر روند کمک و حمایت صندوق توسعه ملی در سال جاری هم تداوم داشته باشد، دولت قرار است‌مبلغ قابل توجهی را از این صندوق دریافت کرده و به آب و فاضلاب روستایی  اختصاص دهد.

عبدالهی درباره پروژه های هفته دولت گفت؛ در این هفته ۱۰ روستای مازندران اب دار شده و ۱۱۴ روستا نیز در ماههای گذشته از نعمت آب شرب برخوردار شدند.

وی خطاب به مردم مازندران گفت: از مردم شریف مازندران انتظار می رود به آب مهربانانه نگاه کرده و طوری فکر کنند که گویی سال آینده اب وجود ندارد و با این تفکر از آب استفاده کرده و صرفه جویی را سر لوحه کار خود قرار دهند.

عبدالهی با بیان اینکه ذخایر آب زیر زمینی مازندران بدلیل حفر چاه بسیار کم شده است، افزود: استفاده نادرست از آب شرب برای غیر شرب باعث شده است تا با کمبود ذخایر زیر رمینی روبرو شویم.

این مسئول با تاکید بر اینکه اضافه گرفتن آب از منابع تامین آب مانند چاهها باعث می شود تا ورود آب کمتر از خروج آن باشد ، تصریح کرد: مدیریت مصرف از سوی مردم و مدیریت توزیع از سوی متولیان آب سبب صرفه جویی در این مایه حیات می شود.

وی افزود: بهره برداری از آب های سطحی و پایدار  بجای ابهای زیر زمینی و ناپایدار می تواند در بهبود وضعیت آب کمک قابل توجهی کرده و به همین منظور طرح جامع این پروژه آماده شده و مطالعات آن انجام شده و استان مازندران در این طرح جامع به ۹ منطقه تقسیم شده و با تامین اعتبار آن ، این پروژه اجرایی خواهد شد.

مازندران پروژه روستایی فاضلاب عبدالهی صندوق افزود اینکه اعتبار استان میلیارد توجهی اختصاص مدیریت استفاده تامین ذخایر توسعه زمینی اجرایی تومان آبرسانی اعتبارات تخصیص اضافه میزان حمایت