مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، حسین عسکریان ابیانه پنجشنبهشب در آیین اختتامیه نخستین کنفرانس بینالمللی فناوریهای نوین در علوم (یوسرن) به میزبانی این شهرستان اظهار کرد: امروزه در بسیاری از کشورها بسیاری از رشتههای علمی بینابینی و بین رشتهای جایگاه مهمی دارند همانند رشته مهندسی پزشکی که تحول بزرگی در دنیا ایجاد کرده است.
وی افزود: اعتقاد دارم این روزها مرزهای بین دانشکدهها کم کم در حال برداشته شدن است و مرز بین رشتهها هم برداشته میشود.
معاون امور مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه شاید فرمت علم در آینده تغییر کند، تصریح کرد: با ورود تکنولوژی وسیع و توسعه در ارتباطات، اطلاعات، ایجاد فناورهای نوین، آیتی و آیسیتی میتوان زودتر از گذشته تغییرات در علم را شاهد بود.
این مسؤول با بیان اینکه دانشمندان جوان امروز جامعه بزرگان آینده و گردانندگان کشور هستند، ادامه داد: جوانان ما تربیتشدگان برای صدها سال آینده هستند تا با باقی ماندن آثارشان افراد زیادی از آنها بهره بگیرند.
عسکریان ابیانه با اشاره به اینکه توجه به نیروی انسانی امروزه نسبت به دیگر سالها بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در کشورهای اروپایی امروزه کارخانههای سنگین سرمایههای بزرگی به همراه دارند ولی بیشترین اشتغال در حوزه نرمافزار مشاهده میشود و بزرگترین ثروتهای دنیا به آنها اختصاص مییابد و وابسته است.
وی با اعلام اینکه برای مشاهده خروجی فعالیتهای خود در جامعه نیاز به برنامه، فکر و کار داریم، یادآور شد: برای هر کاری میزان زمان برای تفکر و فکر کردن نتیجه بهتر حاصل میدهد.
معاون امور مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: امروزه میتوان توسعه علم و فناوری را سرعت داد و پیشرفتهای علمی بزرگ را مشاهده کرد.
به گزارش فارس، شبکه جهانی آموزش و پژوهش (یوسرن) متعلق به همه محققان جوان و پیشکسوت در دنیا است و هدف از آن برداشتن مرزهای جغرافیایی و دیگر مرزها خواهد بود.
تاکنون 5 هزار دانشمند از 65 کشور دنیا در یوسرن دست به تبادل اطلاعات و ارتباط علمی با یکدیگر زدند و در این شبکه 260 دانشمند برتر یک درصد دنیا عضو هستند که 14 رتبه از برند نوبل پزشکی و ابل را دریافت داشتند.
86012/ع