مدیران از اشرافی‌گری دوری کنند/واردات بی‌رویه نشانه نبود مدیریت انقلابی و جهادی است/محافظه‌کاری‌های برخی مدیران اجرایی باید حذف شود

مازندشورا: امام جمعه سرخرود با بیان اینکه مدیران انقلابی پشت میز نمی‌نشینند و از دور مدیریت نمی‌کنند، گفت: مدیریت انقلابی در همه عرصه‌ها حضور داشته و همسو با مدیران زیردست به خدمتگزاری مشغول هستند.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهر سرخرود شهرستان محمودآباد، حجت‌السلام سیدمحمود موسوی‌آملی در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه در مصلی این شهر با سفارش عموم آحاد جامعه به تقوای الهی اظهار کرد: اهم بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با رئیس وو اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، انقلابی فکر کردن، عمل کردن و انقلابی ماندن است.

وی با اشاره به لزوم انقلابی فکر کردن، عمل کردن و انقلابی ماندن در رئیس و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ما باید به کلام رهبری نظام در چند سال اخیر در راستای تعابیر مدیریت متدین انقلابی، روحیه انقلابی، انقلابی عمل کردن و عملکرد جهادی با رویکرد نهادی بسیار به کار برده نشان‌دهنده این است که از مدیریت انقلابی در کشور بسیار استفاده شده است.

امام جمعه سرخرود با اشاره به اینکه استفاده بسیار از مدیریت انقلابی در کشور نشان می‌دهد، مدیریت انقلابی در کشور ضعیف شده است، تصریح کرد: حلال مشکلات کشور و احیای مجدد روحیات و ویژگی‌های مدیریتی در ابتدای انقلاب و دوران جنگ تحمیلی ممکنن است دورانی باشد که بیشتر مدیران و قاطبه مردم انقلابی، به‌طور شبانه‌روزی و بدون هیچ چشم‌داشت نامتعارفی و صرفاً در جهت کسب رضای الهی تلاش و فعالیت کردند و این طبیعی بوده که هنگامی چنین روحیه‌ای بر فضای کشور حاکم شود، دیگر هیچ تحریم و تهدیدی نمی‌تواند مانع از دستیابی انقلاب اسلامی به اهداف والای خود شود.

این مسؤول بیان کرد: مسؤولان، مردم و به‌ویژه جوانان متدین، متخصص و باانگیزه کشور می‌توانند با اتکا به منابع، امکانات و نیروهای درونزایی که همواره مورد تأکید رهبر معظم انقلاب قرار داشته، عمده نیازهای کشور را تأمین کرده و مشکلات را برطرف کنند.

موسوی‌آملی با اشاره به اینکه واردات بی‌رویه نشان از عدم مدیریت انقلابی و جهادی در کشور است، ادامه داد: حلقه گمشده کشور مدیریت انقلابی است که باید بدانیم مشکل غیر قابل حل وجود نداشته و مدیریت انقلابی، انقلابی عمل کردن و انقلابی ماندن یعنی منافع ملی را بر منافع شخصی ترجیح داده که یکی از اصلی‌ترین مبانی مدیریت انقلابی دوری از هر گونه اشرافی‌گری است.

وی با تأکید بر اینکه دوری از اشرافی‌گری یکی از اصول مدیریت انقلابی است، خاطرنشان کرد: باید کشور از لاک دفاعی خارج شده که این یعنی حذف محافظه‌کاری‌ها که بعضی از مدیران اجرایی یا کاسبان قدرت به‌دلیل ترس و واهمه از کاهش منافع خود از خود نشان می‌دهند و همین امر موجب کاهش بهره‌وری در کشور می‌شود.

امام جمعه سرخرود گفت: عدم ارائه برنامه‌های تحول‌زا و همچنین تمایل به وضعیت کنونی موجب شده تا کارآمدی مدیران کشور زیر سؤال رفته و موجب شده که در زمان‌های حساس همچون بحران‌های طبیعی شاهد مدیریت فشل و غیرکارآمد باشیم که با توجه به بیاناتت  مقام معظم رهبری به‌نظر می رسد سبک مدیریت انقلابی کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

موسوی‌آملی با بیان اینکه مدیران انقلابی پشت میز نمی‌نشینند و از دور مدیریت نمی‌کنند، اظهار کرد: مدیریت انقلابی در همه عرصه‌ها حضور داشته و همسو با مدیران زیردست به خدمتگزاری مشغول هستند و این را نیز باید بدانند مدیریت انقلابی لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی است.

وی افزود: فلسفه وجود ما خدمت به مردم است و همه مسؤولان باید در خدمت به مردم از یکدیگر سبقت گرفته و یک نهضت خدمت‌رسانی راه بیندازند و این را بدانند که مدیریت انقلابی، ما را از روزمرگی نجات داده و باید مدیریت انقلابی پا برجا بماند که درر غیر این صورت در خطر انحراف قرار گرفته و از آرمان‌های سیاسی، اقتصادی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی فاصله می‌گیریم.

امام جمعه سرخرود در پایان گفت: خدمتگزاران به مردم در هر جایگاه، پست و مقامی باید مواظب رفتار و گفتار خود باشند که نظارت و کنترل یکی از اجزای اصلی مدیریت انقلابی محسوب می‌شود و امیرالمومنین(ع) با انحراف و خلافکاری کارگزاران نظام در زمان حکومتت خود برخورد کرده و فقط به سخنرانی و تذکر اکتفا نمی‌کردند.

انتهای پیام/86022/ح

انقلابی مدیریت مدیران اینکه انقلاب ماندن بسیار اشاره رهبری منافع جهادی اشرافی‌گری موسوی‌آملی گرفته انحراف استفاده مشکلات بدانند طبیعی تأکید مصلحت اجرایی بی‌رویه واردات سیاسی اظهار افزود تشخیص اعضای متدین