اختصاصی مازندشورا: مدتی پیش بود که در فضای مجازی خبری مبنی بر انتخاب شهردار تنکابن، تنها با اخذ چهار رأی مثبت منتشر شد؛ مازندشورا نیز برای کسب اطلاع دقیق تر به سراغ یکی از نمایندگان شورای این شهر رفته و مصاحبهای با وی ترتیب داده است:
پس از برگزاری جلسهای در دفتر شورای شهر از بین 22 گزینهی معرفی شده جهت سکان داری شهرداری تنکابن، آقایان علی اصغر کبیری، اکبر دادرس، محسن قنبری، تورج فتحی و سید سهیل نجبائی برای حضور در مرحله دوم انتخاب شدند.
لازم به ذکر است که محمد زرودی نتواسنت در رأی گیری دوم نظر نمایندگان را جلب کنند و کنار زده شدند.
در همان جلسه از سوی اعضای شورای شهر، محمد زحمتکش به عنوان سرپرست شهرداری تنکابن و علی اصغر کبیری با کسب هفت رأی از سوی نمایندگان انتخاب شدند اما اتفاق جالب این است که صورت جلسهی شهردار انتخابی در دست یکی از اعضا ماندنی شد و در روند رأی گیری هیئت رئیسه با توجه به بحثی که اتفاق افتاده بود صورت جلسهی امضاء شده توسط شش عضو دیگر را به آتش کشید؛ به نوعی یک فضای دو قطبی در شورای تنکابن بر سر انتخاب شهردار ایجاد شده بود اما اینکه چطور نسبت به شخصی که قبلاً شهردار تنکابن بوده و بیشترین رأی را در دوره پنجم اخذ کرده، چنین موضعی میگیرند جای سؤال دارد!
در همین بین تورج فتحی رسماً از حضور خود انصراف داده و گزینهها به چهار نفر کاهش یافتند؛ هیچ مصوب نامه یا توافقی بر اینکه با کنارهگیری یک گزینه، شخص دیگری جایگزین شود وجود نداشت اما بنا بر گفتهی یک قطب گفته شد که محسن قبنری نیز انصراف داده است با اینکه هیچ مدرکی در اینباره وجود ندارد.
گزینههایی که دوباره به لیست قبلی اضافه شدند، محمد زرودی و محمدرضا احمدینژاد بودند.
افزودنی است که پنج نفر نخست در یک زمان مشخص و محدود به ارائه برنامههای خود پرداختند درصورتیکه درمورد گزینههای اضافه شده این مورد صادق نبودهاست.
در مصاحبهای دیگر آمده است که قدیمیترین عضو شورای شهر تنکابن با ابراز پشیمانی از رای خود می گوید: من در شرایطی خاص مجبور شدم که رأی موافق بدهم.
دیگر افراد موافق نیز با زیر پا گذاشتن حقوق شهروندان، شعارهای انتخابی خود دست به انتخاب شهرداری غیر بومی با سابقهی نهچندان مناسب دست زدند.
اما عضو دیگری از شورا بیان داشته است: با توجه به سوابق اجرایی گزینه انتخاب شده حتی اگر وی بومی هم بود، باز هم رأی مخالف می دادم زیرا نمی خواهم که شهرمن برای دیگران فرصتی باشد برای آزمون و خطا! شهر من مدیری آزمون پس داده می خواهد.
در این گفت و گو بیان شد که با ادبیات های مختلف در این شورا قول ساخت، توسعه شهر، شفاف سازی، برنامه محوری، عدالت و ... را دادهاند اما آنچه اکنون شاهد آن هستیم کاملاً برخلاف آن است؛ وی در ادامه درخواست شفاف سازی پروسه انتخاب شهردار تنکابن را خواستار شد؛ معیار اعضایی که رأی مثبت داده اند چه بوده است؟!
اما آن چیزی که مشخص است، اختلاف در بین اعضای شورا باعث شده است که فردی غیربومی با نداشتن سابقهی مدیرتی مناسب سکاندار شهرداری تنکابن شود و حقوق و منفعت مرد از سوی آنان نادیده گرفته شده است.
در پایان چند سؤال بدون جواب برای ما میماند: چطور دو گزینه جایگزین شدند؟ بنابر شواهد تنها یک نفر انصراف داده است، بر چه اساسی گفته شد که نفر دوم انصراف داده است؟ گفته شد که گزینههای جدید بجای افراد بازنشسته آمدهاند اما اگر اینطور باشد باید سه نفر حذف میشدند نه دو نفر!؟ معیار رأی به یک شخص بومی با این کارنامه کاری چه بوده است؟