مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نکا، یاسر هاشمیرفسنجانی صبح امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی و زنگ مقاومت در دبیرستان آیتالله هاشمیرفسنجانی نکا در بین دانشآموزان، معلمان و مسؤولان، اظهار کرد: ماه محرم، ماه معرفت شناسی است و ما هرچه داریم از اهل بیت(ع) است.
وی با بزرگداشت هفته دفاع مقدس از این هفته به عنوان پاسداشت ارزشها نام برد و افزود: وظیفه است که از شما تشکر شود برای این نامگذاری این مکان و همچنین مکانهای مختلف در سطح کشور به نام آیتالله هاشمیرفسنجانی و باید قدردان شما باشیم.
فرزند آیتالله هاشمیرفسنجانی با اعلام اینکه همه ما مدیون تلاش این معلمان هستیم، گفت: مربیانی که با تلاش زحمت تحصیل را بر دوش دارند و باید تعلیم و تربیت را در راستای هم انجام دهند تا شاهد توسعه و پیشرفت همه جانبه باشیم.
هاشمیرفسنجانی با اعلام اینکه مسائل و پیشینه علمی آیتالله هاشمیرفسنجانی مغفول مانده است، اظهار کرد: آیتالله هاشمیرفسنجانی پیش از سیاستمدار بودن در کشو، دارای پیشینه علمی است که این مسأله از ایشان مغفول مانده و امیدواریم در کنار این نامگذاریها وجهه علمی ایشان هم مطالعه شود.
وی افزود: تأسیس مدرسه رفاه در مقابل مدرسه علوی در قبل از انقلاب، از پیشنهادات ایشان بود که به عنوان مدرسه غیرانتفاعی و غیردولتی با کمک شهیدان بهشتی و باهنر و مبارزان تأسیس شد و شاید از پایههای اصلی پیشبرد انقلاب بود.
فرزند آیتالله هاشمیرفسنجانی ادامه داد: بعد از عزیمت امام راحل از پاریس به کشور، جلسات متعددی برای شروع انقلاب از این مدرسه آغاز شد که تأسیس این مدرسه کوچکترین کار از این بزرگوار در حوزه علمی بوده است.
هاشمیرفسنجانی بیان کرد: آیتالله هاشمیرفسنجانی، در حوزه نویسندگی و تفسیر قرآن از این فرصت استفاده کرده و از مفسران بزرگ قرآن شدند و 30 جلد تفسیر قرآن از ایشان به یادگار مانده است.
وی گفت: توجه به مقوله علم، تعلیم و تربیت از مسائل جدی ایشان بود که سفارش داشتند که در سلامت، آموزش، تعلیم و تربیت تلاش شود.
فرزند آیتالله هاشمیرفسنجانی در ادامه با بیان اینکه اولویتدارترین مسأله برای دانشآموزان در دوران مختلف، تحصیل است؛ یادآور شد: تحصیل و توجه به تعلیم و تربیت، مایه توسعه کشور است و برای رسیدن به جایگاه بلند و توسعه علمی کشور، حضور شما در مدارس و اولویت دادن به تحصیل، تربیت و تعلیم مهم است.
وی سواد علمی را از شاخصههای مهم هر کشوری دانست و خاطرنشان کرد: تلاش فراوانی برای توسعه علم و دانش در کشور انجام شده است و امروز 12میلیون دانشآموز مشغول تحصیلاند که کمتر از 2 میلیون دانشآموز به دلیل دوری روستاها و شرایط مالی و فرهنگی ما شرایط تحصیل ندارند و کمتر به این مساله توجه شده است.
یاسر هاشمیرفسنجانی ادامه داد: زمانی در اوج هستیم که همه دانشآموزان امکان تعلیم و تربیت را به عنوان نعمت بزرگ در اختیار داشته باشند و باید برای این مهم تلاش شود.
فرزند آیتالله هاشمیرفسنجانی افزود: تعلیم از مسائل مهم ابتدای خلقت تاکنون بوده است و حضرت رسول هم در این بخش فعالیت فراوان داشتند و به تعلیم افراد پرداختند و باید تلاش شود بر اساس درجات علمی در زندگی فردی و اجتماعی مؤثر باشیم که در غیر این صورت از رشد و تعالی خود و کشور فاصله گرفتیم.
وی گفت: آیتالله هاشمیرفسنجانی همواره و همیشه به مازندران به عنوان مردم مؤمن و زحمتکش نگاه ویژه داشتند که با در اختیار داشتن منابعی از دریا، جنگل و آب، این استان باید به توسعه بافتگی مناسب رسیده و تاثیرگذار در کشور باشند و شما آیندهسازان با این فرصت حداکثر استفاده را کرده و نظام را به توسعه مناسب و جایگاه واقعی برسانید.
انتهای پیام/86002/غ