مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، قاسم احمدی لاشکی ظهر پنجشنبه در نخستین گردهمایی شوراهای اسلامی بخش مرکزی نوشهر با تأکید بر اینکه فصل الخطاب قانون است زیرا پشتوانه امروز و فردای کاری شما قانون است گفت: اینکه کار را سلیقهای پیش ببرید جایی گیر میکنید، بنابراین باید صفرتا صد کار را بر مبنای قانون پیش ببرید حتی اگر کار سختی باشد.
وی افزود: حتی اگر کاری را از روی دلسوزی و بدون غرض هم انجام دهند بااینحال بازهم باید بر مبنای قانون کار پیش ببرند و باید بدانیم که بر اساس امکاناتی که در دست ما هست کارکنیم و این را بدانیم که منتخبان مردم باید دقت کنند و مسائل مالی سبب ایجاد گرفتاری نشود.
احمدی گفت: قانون دهیاریها هم مجدداً در دستور کار قرار گرفت زیرا دهیاریها متزلزل بوده و ثبات ندارند و باید فکر اساسی شود، بنابراین وضعیت بیمهای و شغلی آنها موردتوجه قرار گرفت.
نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس تصریح کرد: در مورد طرح هادی که بسیاری نیز به بازنگری دارد اما این رویه درست نیست و متأسفانه دولت در این زمینه کمکاری میکند.
وی درباره مصوبه هیئت دولت که کلیت آن در مورد مجزا شدن سه استان گیلان و گلستان و مازندران که طرح جامع شهری آ با محدودیتهایی مواجه میشود گفت: درحالیکه ما به دنبال حریم برای روستا بودیم.
احمدی افزود:اما اینکه دولت سه استان را جدا کند به استناد اصل ۳ بند ۹ قانون اساسی تبعیض است چراکه قلعوقمع باید برای همه استانها به یک اندازه باشد و دنبال لغو این قانون هستیم زیرا ما را محدود میکند و نمیگذارد تا محدوده قانونی خود را افزایش دهیم.
احمدی لاشکی ادامه داد: نوشهر و چالوس و کجور و کلاردشت خانه دوم ایرانیان است و اکنون بخش خدمات آب و برق و گاز بیشترین مشکل در غرب استان است و باید برای این مهمانان خوانده آمادهباشیم.
وی افزود: مجلس به استناد ماده ۴ قرار شد خدمات را ارائه کند و این کار باید سرعت پیدا کند تا مجبور به برقدزدی و آب دزدی نشویم و این خدمات باید زودتر شناسایی شود تا آسیب ناشی از آن کم شود.
وی افزود: بخشداری مستقل سیسنگان که در حال طی مراحلی است باید از امروز برنامههایی دراینباره اتخاذ شود که در صورت باز شدن سیستم دولت سیسنگان جزو سه طرح پیشنهادی دولت است.
احمدی درباره احتمال جدایی وزارتخانههای راه و شهرسازی که ادغام آن آسیب جدی بود گفت: هر وزیری بر اساس دلخواه خود به یک سمت پیش میرفت و مسکن و راه سردرگم میشد.
وی درباره معلمان حقالتدریس نیز گفت: در غرب استان ۲۵۰ فرهنگی بومی از محل حقالتدریس استخدام شدند؛ چراکه باید به نیروهای بومی بها داد.