کمبود منابع مالی طرح تحول سلامت/ بیماری ام‌اس در کشور ما بالاتر از نرم جهانی است

مازندشورا: رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به کمبود منابع مالی طرح تحول سلامت گفت: مجلس شورای اسلامی برای اجرای طرح تحول سلامت و حمایت از وزارت بهداشت آمادگی دارد.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان چالوس، ظهر امروز با حضور رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، رئیس بنیاد امور بیماری‌های خاص کشور، نماینده مردم نوشهر چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسؤولان و مردم شهرستان چالوس، کلنگ مرکز درمانی بیماران ام‌اس غرب مازندران بر زمین زده شده است. 

*بیماری ام‌اس در کشور ما بالاتر از نرم جهانی است

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیماری ام‌اس در کشور ما بالاتر از نرم جهانی است، اظهار کرد: باید به حوزه بیماران خاص توجه ویژه‌ای شود.

علی نوبخت با اشاره به مشکلات حوزه سلامت در سال‌های گذشته، افزود: در این دوره مؤوسسات خیریه از جمله بنیاد بیماران خاص برای کاهش مشکلات مردم تأسیس شدند و خدماتی را به بیماران ارائه کردند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره اجرای طرح تحول سلامت در کشور تصریح کرد: در گذشته مردم برای تأمین دارو و تجهیزات باید به بیرون از بیمارستان‌ها مراجعه می‌کردند که با اقدام دولت مبنی بر اجرای طرح تحول سلامت ، مردم همه خدمات را از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند.

نوبخت به کمبود منابع مالی طرح تحول سلامت اشاره کرد و گفت: مجلس شورای اسلامی برای اجرای طرح تحول سلامت و حمایت از وزارت بهداشت آمادگی دارد.

*هزینه یک میلیارد و 799 میلیون تومانی در حوزه ام‌اس

فاطمه هاشمی رئیس بنیاد امور بیماری‌های خاص کشور با بیان اینکه 5 میلیارد تومان برای کمک به بیماران خاص هزینه شده است، اضافه کرد: بیش از یک‌میلیارد و 700 میلیون تومان در حوزه ام‌اس هزینه شده است.

* ام‌اس هنوز نتوانست جزو بیماری‌های خاص قرار گیرد

قاسم احمدی لاشکی نماینده مردم چالوس، نوشهر و کلاردشت نیز در سخنانی با بیان اینکه بیماری ام‌اس هنوز نتوانست جزو بیماری‌های خاص قرار گیرد، با تاکید بر حمایت دولت تدبیر و امید در حوزه بیماران خاص، گفت: در همین زمینه  بیمارستان چالوس، مرکز دیالیز و... در غرب استان راه‌اندازی شد.

* ارائه خدمات به بیماران  ام‌اس توسط 8 مرکز درمانی و داروخانه در مازندران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این مراسم با بیان اینکه ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات درمانی و بهداشتی  به‌ویژه به مردم مناطق محروم و بیماران خاص و بهره‌مندی مناسب و به‌موقع از این خدمات ، همانند دوران مسؤولیت جان‌بابایی از اولویت‌های سیاست اجرایی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران خواهد بود.

سید عباس موسوی با بیان اینکه  در دولت تدبیر و امید به بیماران ام‌اس توجه ویژه‌ای شده است، افزود: در استان مازندران یک‌هزار و 50 بیمار ام‌اس وجود دارد که از این تعداد 250 نفر در چالوس و نوشهر هستند.

وی به ارائه خدمات به بیماران ام‌اس توسط 8 مرکز درمانی و داروخانه در استان اشاره کرد و گفت: فرانشیز ام‌آرآی و فیزیوتراپی  این بیماران را دولت تقبل کرده است و  بیماران نیازمند نیز برای فرانشیز دارویی،تحت حمایت قرار می‌گیرند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از گسترش کلینیک‌های تخصصی ام‌اس خبر داد و گفت: در سال‌های گذشته امیدهای جدیدی برای درمان بیماری ام ‌اس افزایش پیدا کرده است.

موسوی بر استفاده از ظرفیت انجمن‌های مردم‌نهاد برای بیماران ام‌اس اشاره کرد و افزود: با توجه به هزینه‌های این بیماری امیدواریم خیران در این حوزه ورود پیدا کنند.

گفتنی است،  پس از این مراسم آیین کلنگ‌زنی مرکز درمانی بیماران Ms با حضور نوبخت رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران،قاسم احمدی نماینده مردم شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس، فاطمه هاشمی رئیس بنیاد امور بیماری‌های خاص کشور و جمعی از مسؤولان و مردم  شهرستان چالوس برگزار شد که زمین این مرکز توسط ورثه حسین رضایی دریا کناری اهدا شده است.

86034/ج

ام‌اس بیماران چالوس مازندران بیماری سلامت درمان بهداشت اسلامی دانشگاه پزشکی شورای کمیسیون خدمات درمانی بیماری‌های نوشهر اشاره اینکه بنیاد گذشته استان افزود اجرای نماینده هزینه حمایت نوبخت شهرستان کلاردشت جهانی بالاتر موسوی احمدی تومان نتوانست داروخانه فرانشیز مراسم هاشمی تدبیر بیمارستان‌ها مشکلات منابع ویژه‌ای مسؤولان سال‌های ارائه میلیون میلیارد کمبود فاطمه