مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان قائمشهر، عصر امروز آئین تودیع و معارفه شهرداران سابق و جدید ارطه با حضور مسؤولان استانی و شهرستانی برگزار و طی آن سومین شهردار شهر ارطه معرفی شده است.
شهر تازه تاسیس ارطه با جمعیتی در حدود 11 هزار نفر و وسعت 700 هکتار، از تجمیع قادیکلا، بورخیل، ابوخیل، قاسمخیل، جوجاده، کفشگرکلا و روستای افراخت تشکیل شده است.
از زمان تأسیس این شهر تا به امروز، دو شهردار روی کار آمدند و امروز سومین شهردار این شهر معارفه شد تا از امروز بهطور رسمی کار خود را آغاز کند.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با بیان اینکه نظام مقدس ایران به این بالندگی و بلوغ رسید که اختیار مردم در کف خود مردم قرار گیرد، اظهار کرد: اختلافات مختلفی در کشور برگزار میشود و نشان از آن دارد که برخلاف تصور برخیها، به معنای واقعی دموکراسی حاکم است و انتخاب شهردار هم یک نمونه آن است.
عبدالله رضیان افزود: شهردار جدید باید سکان مسؤولیت اجرایی شهر را بر عهده بگیرد و با وجود چالشهای موجود بر سر راه، این وظیفه ما است که در کنار شهردار قرار بگیریم و کمک کنیم.
وی تصریح کرد: ما بهعنوان مسؤول باید به خدا توجه داشته باشیم و نگاهمان به خواستههای مردم باشد و اینکه چه مسؤولیتی در قبال آنان داریم.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه چالشهایی در حوزه اقتصادی وجود دارد که یکی از بزرگترین آن کسری بودجه سالانه است، اظهار کرد: تا آخر شهریور امسال، 30 درصد کسری بودجه داریم و این چهارمین سال است که با این مشکل مواجهایم.
رضیان افزود: 98 درصد بودجه ما صرف هزینههای جاری میشود و این در حالی است که در بحث زیرساختها و کارهای زیربنایی شرایط خوبی نداریم.
وی ادامه داد: شهرداریها باید سعی کنند در هزینهکرد توجه کنند چراکه باید از جیب مردم خرج کنند.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صنعت ما نسبت به استانهای دیگر شرایط بدی دارد، اظهار کرد: محوریترین موضوعاتی که در مجلس مطرح کردیم ساماندهی تولیدات کشاورزی و تثبیت قیمت، صادرات مرکبات، پسماند و برنج است.
رضیان تصریح کرد: شهردار جدید ارطه جوان است و باید در ادامه راه با در نظر گرفتن شرایط مالی و بودجهای شهرداری را مدیریت کند.
وی در پایان گفت: خیلی از بودجههایی که اعلام شده تخصیص پیدا نمیکند و این نگرانی جدی ما است.
*شهردار جوان ارطه: شهر خوب ساختنی است
شهردار جوان شهر ارطه که پیش از این در دوره قبل و فعلی عضور شورای اسلامی این شهر و جوانترین عضو شورا در بین شهرهای شمال کشور بوده است با بیان اینکه امروزه نگاه به شهرداری بهعنوان متولی مدیریت شهری نگاه صرف عمرانی و خدماتی نیست، اظهار کرد: شهرداری یک دستگاه فرهنگی و اجتماعی هم محسوب میشود.
حبیبالله قاسمی افزود: شهر خوب ساختنی است و با حمایت و همدلی مردم و شهرداری ساخته میشود و از آنجایی که ارطه از نظر استراتژیک و موقعیت جغرافیایی بین دو شهر پرجمعیت استان و نزدیکترین شهر به مرکز استان قرار دارد.
وی تصریح کرد: سعی داریم تا در حوزه پایداری اقتصادی، پایداری اجتماعی، فرهنگی و گردشگری از پتانسل شهر ارطه استفاده کنیم و سه اولویت اصلی در برنامه کاری ما قرار دارد.
شهردار ارطه با بیان اینکه امیدواریم با همکاری مسؤولان ، تعیین حریم مصوب شهر ارطه را بگیریم چرا که این امر معظلی شده و هنوز این اتفاق نیفتاد، اظهار کرد: تأمین تجهیزات و ماشین آلات در حوزه عمران و آبادانی، کانالکشی و جمعآوری آبهای سطحی از دیگر خواستههای شهر ارطه است.
قاسمی در پایان گفت: خواسته دیگر ما، ارتقاء درجه شهرداری ارطه است که اگر انجام شود خیلی از مشکلات این شهر حل خواهد شد.
از نکات جالب این مراسم، میتوان به حضور قهرمان و پهلوانان ورزشی همچون آقایان جابرصادقزاده، هادی خنارینژاد، ولیالله فو خانم مطهره اسدی اشاره کرد.
به گزارش فارس، در پایان از زحمات محمد صادقیان شهردار قبلی شهر ارطه تقدیر و کلید شهرداری ارطه به دستان حبیبالله قاسمی سپرده شد.
گزارش: مهرآسا جانعلی پور
86044/ج