مازندشورا:به گزارش خبرنگار مهر، وحید حسین زاده، بعد از ظهر دوشنبه، در جلسه تشکیل اتاق فکر طلاق در آمل، گفت: انسان از زمانی که پا به حیات گذاشته با مسائل اجتماعی روبرو بوده و با انقلاب صنعتی، پیشرفت علم و تکنولوژی، آسیبهای اجتماعی نیز بهوجود آمده است.
رئیس اداره بهزیستی آمل یکی از مهمترین آسیب اجتماعی کشور را طلاق برشمرد و با تأکید بر چندعاملی بودن امر طلاق، گفت: ما باید دو پکیج آموزشی قبل از طلاق و بعد از سازش را در اختیار خانوادهها قرار دهیم.
حسینزاده با اشاره به اینکه براساس آمار هفت ماهه ابتدای سال جاری بیشتر از ٩۰۰ نفر متقاضی طلاق توافقی برای مشاوره طلاق به بهزیستی آمل مراجعه کردند، گفت: با ارائه مشاوره ۱٢ درصد از طلاق توافقی به سازش تبدیل شد.
وی با بیان اینکه ٣۱ درصد از علتهای طلاق خیانت است، افزود: این آمار ٣۱ درصدخیانت، ۶۰ درصد مربوط به آقایان و ۴۰ درصد مربوط به بانوان است.
حسینزاده ادامه داد: ٣۰ درصد از طلاق ها بخاطر اعتیاد، ۱۱ درصد دخالت اطرافیان و ۱۰ درصد عدم تسلط به مهارت زندگی است که پذیرش طلاق برای کسانی که این امر در خانوادهشان قبلا اتفاق افتاده، سادهتر است.
وی با اشاره به اینکه حدود ٧۰ درصد طلاق در ۵ سال اول زندگی اتفاق میافتد، افزود: ماباید قبل از طلاق حتی در زمان نفقه و مهریه به خانوادها مشاوره بدهیم.
رئیس اداره بهزیستی آمل گفت: یکی از مهمترین عوامل در طلاق، نداشتن رضایت جنسی در روابط زناشویی است که منجر به خیانت و اعتیاد زوجین میشود و ما باید برای کلیه زوجین در آستانه ازدواج آموزش روابط زناشویی را اجرا کنیم و حتی در دبیرستان تربیت جنسی را آموزش بدهیم.
وی با اشاره به اهمیت فضای مجازی در زندگی امروز گفت: فاصله فضای مجازی با فضای زندگی واقعی خیلی زیاد است و ما در فضای واقعی زندگی محدودیتی را برای فرزندان ایجاد میکنیم و با فرزندمان بهطور شفاف صحبت نمیکنیم؛ درحالیکه در فاصله یک متری ما با فضای مجازی و شبکههای اجتماعی ارتباط دارد و هرگونه مسایل جنسی را بهطور نادرست آموزش میبیند.
حسین زاده افزود: باید فاصله بین فضای مجازی و فضای واقعی جامعه و خانواده را برای فرزندانمان کم و تبیین کنیم تا گرفتار آزار جنسی نشوند.
رئیس اداره بهزیستی آمل بر لزوم آموزش تربیت جنسی در دانشگاهها و مدارس تأکید کرد.
وی با بیان اینکه ما باید برای زوجین بعد از طلاق و سازش برنامه داشته باشیم، ادامه داد: نباید ٨٨ درصد کسانی که طلاق گرفتند را رها کنیم و وظیفه ما برای آنها بخاطر آسیبی که دیدند سنگینتر خواهد بود.