مازندشورا: دلاوربزرگ نیا شنبه شب در نشست علنی شورای اسلامی شهر ساری افزود : برای دریافت مجوز اسکله تفریحی از 16 دستگاه متولی استعلام لازم دریافت شد و این اسکله ها برای کارکرد تفریحی و گردشگری در اختیار بخش خصوصی قرار می گیرد.
وی اضافه کرد : 90 درصد از هدف سفر به این خطه شمال کشور بهره گیری از دریاست و ایجاداسکله تفریحی می تواند زمینه ساز اشتغال و افزایش زمان ماندگاری مسافران شود.
وی ایجاد اسکله تفریحی را با نگاه جذب گردشگران دریایی دانست و اضافه کرد : هم اکنون 337 کیلومتر از سواحل خزر در حوزه استحفاظی مازندران قرار دارد و جانمایی مناسب برای ایجاد اسکله در این سواحل شناسایی شده است.
بزرگ نیاز با اشاره به وجود 12 بنا تاریخی و فرهنگی در شهر ساری مرکز مازندران گفت که 3 بنا در اختیار گردشگری قرار داشت که تاکنون 2 بنا به بخش خصوصی واگذار شد و بزودی نیز مجموعه تاریخی فرح آباد نیز به سرمایه گذار خصوصی واگذار می شود.
اسکله تفریحی مجموعهای است که امکانات تفریحی از قبیل جت اسکی، قایق های پدالی (با ظرفیت چهارنفر)، قایق های ماهیگیری، قایق های پارویی، سه چرخه های آبی، امکانات غواصی وسایر تجهیزات است که مورد استفاده گردشگران دریایی قرار می گیرد.
نخستین اسکله تفریحی ایران نخستین بار در سال 85 در جزیره کیش ساخته شد.
طبق آمار حدود 10 اسکله تفریحی در استان های ساحلی کشور وجود دارد.
** ساری شهر بدون طرح گردشگری
رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز در این نشست گفت که ساری در چند سال اخیر به عنوان پنج شهر برتر در حوزه گردشگری شناخته شد.
سید مسعود مدینه در نشست علنی شورای اسلامی شهر ساری افزود : با این وجود هنور این شهر مرکز استان فاقد طرح جامع گردشگری است و نبود طرح جامع برنامه ریزی برای جذب توریست را با مشکل مواجه کرد.
وی معافیت 100 درصدی پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در شهر ساری را از مشوق های شورای اسلامی برای سرمایه گذاران این حوزه اعلام کرد.
شهر ساری افزون بر 350 هزار نفر جمعیت دارد.
خبرنگار: حسین فلاحتی ** انتشاردهنده : محسن حسن نیا
6982/1899
اجتماعي
اسكله تفريحي
گردشگري
سواحل شمال