کنفرانس بین‌المللی مهندسی عمران در آمل پایان یافت/مدیران برجسته خلف وعده کردند

مازندشورا: نخستین کنفرانس بین‌المللی مهندسی عمران با رویکرد پیشرفت‌های نوین که به میزبانی مازندران به مدت دو روز در آمل برگزار شد، بدون حضور مسؤول کشوری، استانی و شهری به کار خود پایان داد.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، نخستین کنفرانس بین‌المللی مهندسی عمران با رویکرد پیشرفت‌های نوین برای نخستین‌بار در مازندران به میزبانی این شهرستان به مدت دو روز دنبال شد.

آئین اختتامیه این کنفرانس بین‌المللی پنج‌شنبه‌شب در حالی برگزار شد که در آن هیچ مسؤول کشوری، استانی و شهری حضور نداشت و حتی سخنران اصلی مراسم پایانی که از مدیران برجسته کشور بود خلف وعده کرد.

این کنفرانس با هدف افزایش دیدگاه وسیع علمی بیشتر نسبت به مهندسی عمران و پذیرش مقالات فراملی برای استفاده در توسعه و پیشرفت آینده دنبال شد.

نخستین کنفرانس بین‌المللی پیشرفت های نوین در مهندسی عمران با محوریت سازه و مکانیک کاربردی، دینامیک سازه، زلزله و زلزله‌شناسی، ژئوتکنیک، سازه‌های هیدرولیکی و دریایی، مهندسی و مدیریت منابع آب بهداشت، ایمنی، محیط زیست HSE توسعه پایدار، مدیریت پروژه و ساخت، فنآوری‎های نوین در مواد و مصالح، راهسازی و روسازی، برنامه‌ریزی حمل و نقل و ترافیک، نقشه‌برداری و سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS، پدافند غیرعامل، محاسبات نرم و کاربرد هوش مصنوعی در عمران، کاربرد نانو در مهندسی عمران و مدیریت بحران و سوانح برگزار شد.

تعداد کل مقالات ارسال شده به این کنفرانس 514 مقاله بوده که در این بین 86 مقاله برای بخش شفاهی پذیرفته شدند همچنین 35 مقاله در بخش شفاهی قرائت شده و 87 مقاله در بخش پوستر پذیرفته شدند.

تعداد مقالات پذیرش شده غیر حضوری 47 مقاله بوده و 294 مقاله نیز در بخش‌های مختلف پذیرفته نشدند.

اعضای هیأت علمی کنفرانس 87 نفر شامل 22 نفر عضو خارجی و 65 نفر عضو داخلی بودند البته تعداد کل اعضای کمیته داوری 62 نفر شامل 11 نفر اعضای خارجی و 51 نفر اعضای داخلی در این کنفرانس بودند.

کارگاه اجرا و بازرسی غیر مخرب جوش‌های ساختمانی، بازرسی و بازدید ایمنی در مراحل طراحی، ساخت و بهره‌برداری از راه‌ها، شناخت اصول و مبانی ضوابط پدافند غیرعامل در طراحی و اجرای ساختمان، آموزش نرم‌افزارهای تحلیل ریسک لرزه‌ایez-frisk  و zmap، اصول ایمنی در کارگاه‌های ساختمانی HSE، تعمیر و ارزیابی سازه بتنی و انواع ملات تعمیراتی، مقاوم‎سازی سازه‌ها برابر آتش‌سوزی و مهندسی ایمنی آتش در سازه‌ها، آشنایی با مدل‌سازی اطلاعات ساختمان(BIM) و نرم‌افزارهای آن، آشنایی با تبعات حقوقی و کیفری حوادث ناشی از کار، کارگاه مبانی سوانح طبیعی و مدیریت کاهش ریسک جامعه محور، خود ترمیمی در روسازی آسفالت و فناوری‌های وابسته، مبانی مقاوم‌سازی و بهسازی لرزه‌ای و اهمیت بکارگیری ساختمان هوشمندSmart Home  جهت صرفه‌جویی در مصرف انرژی مبحث 19 در حاشیه برگزاری این کنفرانس بین‌المللی دو روزه اجرا شد.

شاخصه‌های مهمی برای اجرای کنفرانس زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای نخستین‌بار در استان مازندران لحاظ شد.

مقالات برتر این کنفرانس علاوه بر گردآوری برای استفاده در آینده به مؤسسه ISI و دانشگاه خواجه نصیر تهران ارسال می‌شوند.

مقالات ارسال شده به دبیرخانه کنفرانس بین‌المللی مهندسی عمران پس از داوری با انتخاب برترین‌ها به صورت شفاهی در مدت زمان کنفرانس ارائه شدند هر چند در این کنفرانس داوری‌ها به صورت واقعی انجام شده و به هیچ وجه بحث بار مالی مقالات ارسال شده مد نظر قرار نگرفته است.

تعدادی از نخبگان سرشناس دنیا در مهندسی عمران نیز این کنفرانس دو روزه بین‌المللی را مشاهده کردند.

86012/ع

کنفرانس مهندسی عمران بین‌المللی مقالات مقاله ارسال مدیریت اعضای ایمنی تعداد ساختمان شفاهی مبانی پذیرفته خارجی بازرسی نرم‌افزارهای سازه‌ها آشنایی اجرای طراحی داوری کارگاه ساختمانی داخلی پدافند مازندران دنبال برگزار نخستین‌بار نخستین مدیران برجسته شهرستان پذیرش استفاده اطلاعات غیرعامل کاربرد روسازی آینده توسعه پیشرفت سوانح