مازندشورا: مهدی یونسی رستمی در حاشیه بازدید از طرح های نیمه تمام بابل افزود: برخی از طرح ها ۱۰ تا ۱۵ سال نیمه کاره مانده است.
وی گفت: دنبال راهکارهایی هستیم تا این طرح های نیمه کاره هرچه سریعتر به پایان برسد و هدف ما این است که که پس از بازدید سرکشی این طرح ها را به اتمام برساند.
استاندار مازندران تاکید کرد: هدف ما این است که طرح ها هرچه سریعتر به پایان برسد و ما مسوولان در سال های گذشته نتوانستیم راهکارهایی برای تکمیل طرحها پیدا کنیم.
مقام عالی دولت در مازندران ابر چالش و بحران استان را پسماند دانست و گفت: این مشکل در استانهای گیلان و گلستان نیز وجود دارد و رایزنیهای با دانشگاه مطرح کشور برای حل این مشکل کردیم.
یونسی رستمی همچنین از ورود سرمایهگذاری از کشور سوئد برای انجام مطالعات مربوط ۱۲ سایت پسماند خبر داد و گفت: امیدواریم که به راهکاری برای حل مشکل پسماند دست یابیم.
وی گفت: فکر من و گروه من در استان این است که سرمایهگذار را به استان بیاوریم و تمام موانع و مزاحمتهای قانونی را یکی پس از دیگری حل میکنم زیرا اشتغال پایدار منجر به امنیت بیشتر و کاهش آسیب پذیری میشود.
استاندار مازندران ادامه داد: در مازندران بستر برای جذب و سرمایهگذاری بسیار آماده و مهیا است و بیش از ۷۰ درصد بسترها برای حضور سرمایهگذاران مهیا است.
همچنین مهدی یونسی استاندار مازندران در مراسم افتتاحیه امیری خوانی که با ورود صدا و سیمای مازندران در تالار مرکزی فرهنگ و هنر ساری برگزار شد ضمن گرامیداشت ایام ولادت امیرالمؤمنین و روز پدر اظهار داشت: این جشنواره به ابتکار صدا و سیما و با استقبال خوب مردم در حال برگزاری است؛ صدا و سیما به فرهنگ بومی مازندران و دیار علویان توجه کرده که جای قدردانی دارد و تمام توان خود را برای خدمت به مردم بکار میگیریم.
وی بر لزوم مدیریت روشها و انتخاب روش علمی برای حل مشکلات استان تاکید کرد و افزود: مازندران 2700 پروژه دارد و بسیاری از طرحها از سالهای قبل باقی مانده و قول میدهیم پروژهای را در استان بدون پیوستهای مختلف آن کلنگزنی نکنیم.
استاندار مازندران با بیان اینکه به دنبال گفتاردرمانی نیستم، تصریح کرد: در طول سالیان گذشته مسئولان و وزرای متعددی آمدند و قولهای بسیاری دادند، اما در این دولت به دنبال این هستیم که پروژهها را افتتاح کنیم؛ همچنین به دنبال برنامهریزی و عملگرایی هستیم و به تعهدات خود پایبندم.
وی ابرچالش استان را بررسی موضوع پسماند دانست و گفت: تیمی با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه شریف و برخی متخصصان تشکیل شده تا بعد از 45 سال مشکل پسماند استان را رفع کنیم.