هر خانوار مازندرانی روزانه چند قرص نان مصرف دارند؟

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت: ۱۵۶ میلیون قرص نان تاکنون فروخته شده است. این آمارها نشان می‌دهد سرانه مصرف نان برای هر خانوار روزانه حدود ۸ قرص نان است.

مازندشورا: عباسعلی وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران در جلسه کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار اظهار داشت: موجودی گندم مازندران در شرایط مطلوبی قرار دارد و بیش از 100 هزار تن گندم در سیلو‌های استان ذخیره‌سازی شده است.

وی با بیان اینکه ذخیره گندم، نیاز استان را در ماه‌های آتی تأمین خواهد کرد تصریح کرد: توزیع آرد در سطح استان بر حسب نیاز شهرستان‌ها تا اوایل اسفند توزیع شده است و کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران تاکید کرد: تراکنش‌های ثبت‌شده در نانوایی‌های مازندران طی ماه گذشته بیش از 19 میلیون تراکنش رل نشان داد که در نانوایی‌های استان ثبت شده است.

وفائی نژاد ادامه داد: 156 میلیون قرص نان تاکنون فروخته شده است. این آمارها نشان می‌دهد سرانه مصرف نان برای هر خانوار روزانه حدود 8 قرص نان است.

دبیر کارگروه گندم آرد و نان استان به ساماندهی کسب‌وکار‌های مرتبط با نان اشاره کرد و گفت: این ساماندهی در سامانه نانینو انجام می‌شود.

این مسئول گفت: بیش از 7 هزار کسب‌وکار در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند که 5 هزار واحد تأیید شده‌اند.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران از فرمانداران استان خواست در روند تأیید  کسب‌وکارها دقت بیشتری داشته باشند و از بروز تخلفات و سوءاستفاده‌های احتمالی جلوگیری کنند.

وی به تأمین آرد در مناطق مختلف استان اشاره کرد و گفت: 35 هزار کیسه آرد ترمیمی به سهمیه اسفند نانوایی‌های استان افزوده شد.

به گفته وفائی نژاد با تامین آرد که با نظارت مستقیم فرمانداران و کارگروه‌های آرد و نان شهرستان‌ها توزیع می‌شود بر اساس میزان مصرف و تقاضا، آرد هدفمند در اختیار نانوایی‌ها قرار می‌گیرد.

وفائی نژاد اجرای طرح هوشمند سازی توزیع آرد خام پز روستایی و عشایری را بخش دیگری از اقدامات برشمرد و اظهار کرد: روستاییان و عشایر برای استفاده از مزایای طرح دسترسی به آرد یارانه‌ای در این طرح ثبت‌نام کنند و با مجریان طرح همکاری لازم را داشته باشند.

عباسعلی وفائی نژاد نان
اخرین اخبار