مازندشورا: حمیدرضا افراشته نماینده شهرستان عباسآباد در شورای اسلامی استان مازندران است. وی رئیس اسبق این شورا و اکنون عضو کمیسیون برنامه و بودجه و حقوقی شورای اسلامی استان است.
حمیدرضا افراشته در گفتگو با موثق، اظهار کرد: مصوبات کمیسیونهای شورای استان در شورای عالی استانها بررسی و در آنجا مجددا به تصویب میرسد. از جمله مصوباتی در خصوص حسابرسی سازمان همیاریها، بحث ردیف بودجه برای شوراهای فرا دست از محل مالیات بر ارزش افزوده و ...
وی، با بیان اینکه مصوبات بسیاری در کمیسیونها داشتیم، افزود: این مصوبات را به تدریج کمیسیونها به هیات رئیسه میدهند و پس از بررسی به شورای عالی استانها ارسال میشود و در آنجا پس از تصویب اگر نیاز به قانونگذاری باشد تقدیم مجلس میشود در غیر اینصورت به شورای پایه ارسال میشود.
مشکلات عباسآباد عیان است
عضو شورای اسلامی شهرستان عباسآباد، درباره معضلات این شهر، بیان کرد: مشکلات شهرستان عباسآباد به گونهای نیست که از دید مسئولان پنهان باشد. همهی آنها میدانند ما تنها شهرستانی هستیم که بیمارستان نداریم تنها شهرستانی هستیم که کمربندی نداریم. هیچ کدام از 3 شهر و 3 بخش ما حتی یک سانتیمتر کمربندی نداریم. معضل زباله اگرچه مربوط به همهی استان است اما اینجا به سبب فاصله کم دریا و کوه تبدیل به وضعیت بحران و تقریبا هشدار دهنده رسیده است.
حتی یک مرکز اورژانس نداریم
افراشته، افزود: وضعیت آب شرب ما با توجه اینکه شهرستانی توریستپذیر است اصلا مناسب نیست. به سبب انبوه شهرکها، آب شرب ما به شدت مشکل دارد. بخش کلار و شهر کلارآباد از شهرستان عباسآباد تنها بخش و شهری در استان هستند که هنوز یک مرکز اورژانس 115 ندارند.
عمر کلنگزنی بیشتر از عمر سازه!
وی، با اشاره به مشکلات ورزشی این منطقه، تصریح کرد: در شهر کلارآباد ورزشگاهی به نام شهدای کلارآباد داریم که ردیف بودجه آن ملی است و بیش از 16 سال از زمان کلنگزنی آن میگذرد. اما به صورت نیمهکاره رها شده است. مگر عمر یک سازه چقدر است که اجرای یک پروژه تا این حد طولانی میشود!
زمینهای جنگلی- جلگهای تفکیک نشدهاند
عضو شورای اسلامی استان مازندران، با بیان اینکه مهمترین معضلی که در غرب مازندران با آن مواجه هستیم مشکل زمینهای جنگلی- جلگهای هست که هنوز تفکیک نشده و در این قسمت به شدت مشکل داریم چون قسمت اعظم محدودهی شهر در این راستا واقع شده و عملا در بحث توسعه شهری مشکل ایجاد کرده است. ضمن اینکه این زمینها با تقسیم شدن بین وراث، مشکلاتی در صدور جواز برای شهرداری ایجاد میکند.
افراشته، افزود: مهمترین معضل شورای استان، بروکراسی طرحهای (هادی، تصویبی و جامع شهری) است که مدت آن 10 ساله است و با آنکه بیش از 5 سال از عمر آن میگذرد هنوز طرح جایگزین آن، تجدیدنظر نشده و در مبلمان شهری آسیب رسان است.
این مطلب در شماره چهارم هفته نامه موثق (17 مرداد 95) منتشر شده است