مازندشورا: رئیس کانون بازنشستگان مازندران گفت: در استان 475 میلیارد تومان کارفرمایان دولتی از محل شهرداری‌ها و ادارات دولتی به کارفرمایان خصوصی و تأمین اجتماعی بدهکار هستند.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از چالوس، نصرالله دریابیگی عصر امروز در مراسم جشن تکریم خانواده و بازنشستگان تأمین اجتماعی چالوس که در سینما جهان‌نما این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: پس از تشکیل خانه کارگری قانون کار تشکیل شد و با پروسه چند ساله که دو بار در مجلس تصویب شد سرانجام به‌دستور امام(ره) ماده 134 قانون کار شکل گرفت.

وی با بیان اینکه برای دستیابی به مطالبات و حقوق کارگران باید دانست که دست خدا با جماعت است، تصریح کرد:  حفظ وحدت و انسجام و ارزش‌های کارگری در سایه اهداف نظام مورد نظر همه است.

رئیس کانون بازنشستگان مازندران با بیان اینکه براساس فرمایشات و تأکیدات امام راحل که خود نیز بزرگ‌ترین کارگر، مرشد و حامی محرومان بود هر روز روز کارگر است، افزود: تأمین اجتماعی برای دولت نیست و بانک رفاه نیز فقط برای کارگران است و به کارفرمایان تعلق ندارد.

* حضور 120 هزار کارگر بازنشسته در مازندران

وی با اعلام اینکه براساس آمار امروز 120 هزار نفر کارگر بازنشسته در مازندران وجود دارد، یادآور شد: این قشر با وجود تمام مشکلات 30 سال کار و تلاش کرده و کمر خم کردند اما متوسط حقوق آنها در مازندران یک‌میلیون و 100 هزار تومان است و 60 درصد هم حداقل‌بگیر هستند.

دریابیگی با انتقاد از اینکه این مشکلات به‌واسطه تحریم خبیثانه خارجی‌ها و سوء مدیریت و جریان خصوصی‌سازی در برخی از کارخانجات ایران سبب شد تا این مشکلات سایه بیفکند، افزود: در مازندران خصوصی‌سازی به خصوصی‌خوری تبدیل شد و این مخالف بیانات رهبری و امام است.

* تعطیلی نامتعارف کارخانه‌ها در مازندران

وی به تعطیلی کارخانه‌هایی در شرق و غرب مازندران اشاره کرد و افزود: در غرب مازندران تعطیلی کارخانه خزر‌خز و اخراج کارگران سبب شد تا کارگران به حداقل دستمزد رسیدند.

رئیس کانون بازنشستگان مازندران خاطر‌نشان کرد: در شرق استان نیز در نساجی مازندران که 7 هزار کارگر داشت اما امروز 250 کارگر باقی ماندند.

* بدهی 120 هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین اجتماعی

وی بیان کرد: در مازندران کارفرمایان به‌خاطر سوء مدیریت و واردات بی‌رویه 475 میلیارد تومان از کارفرمایان دولتی از شهرداری‌ها و ادارات دولتی به کارفرمایان خصوصی و تأمین اجتماعی بدهکار هستند.

دریابیگی با اشاره به اینکه در حال حاضر دولت 120 هزار میلیارد تومان از اوایل انقلاب و سال 54 تا کنون به‌خاطر تصویب برخی از قوانین فرمایشی و دستوری به سازمان تأمین اجتماعی بدهکارند، اظهار کرد: قانون همسان‌سازی اجرا نمی‌شود و مشکلات معیشتی در حال تحمیل شدن است.

وی به ارائه راهکارهای اساسی برای خروج از این بحران اشاره کرد و گفت: یکی از راهکارهای راهکار عملی این است که از 11 نماینده‌ای که با حمایت کارگران و بازنشستگان به‌مجلس رفتند باید از آنها بخواهیم تا در برنامه پنج ساله چند مسأله را در قانون درست کنند زیرا قانون محور کشور است و باید این 120 هزار میلیارد تومان را به تأمین اجتماعی بازگردانند.

* ضرورت اجرای درست قانون همسان‌سازی

رئیس کانون بازنشستگان مازندران با تأکید بر اینکه قانون همسان‌سازی باید به‌درستی اجرا شود چون در گذشته ناقص انجام شد، بیان کرد: ما صدقه‌بگیر کسی نیستیم.

وی ادامه داد: ادغام صندوق‌ها از نظر ما خلاف شرع است و اینکه صندوق ذغال‌سنگ کشور را همسان‌سازی کرده و حقوق متوسط آنها که 3 میلیون بود ولی امروز با طرح ادغام باید از جیب ما برود که ما قبول نداریم و اگر دولت و مجلس قبول نکند ما در برابر آنها می‌ایستیم.

* مدیران خود در رفاه هستند

دریابیگی با اشاره به اینکه تکریم روز بازنشستگان برای رساندن صدای حق طلبانه محروم‌ترین، صدیق‌ترین و متدینین‌ترین مردم را به‌گوش مسؤولان برساند، گفت: کسی درد این قشر را نمی‌فهمد چون آنها خودشان در رفاه هستند و کدام نماینده مجلس، استاندار، فرماندار و وزیر با ماهانه یک میلیون زندگی می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه مهم‌ترین مشکل کارگران و بازنشستگان بحث درمان است، گفت: بعد از سال 54 که قانون تأمین اجتماعی تصویب شده و در سال 67 به‌دستور رهبری قانون الزام تصویب شد و این یعنی درمان رایگان و اینکه امروز چند نوع حق بیمه مانند ماده 89 قانون تأمین اجتماعی دو درصد، بیمه تکمیلی و ... می‌پردازیم دور از انصاف است.

رئیس کانون بازنشستگان مازندران با بیان اینکه ما بیمه تکمیلی را می‌خواهیم چون درست است، افزود: با توجه به اینکه امکانات تأمین اجتماعی و اجرای قانون الزام همه جا گسترش پیدا نکرد و اگر چه در مازندران کار خوب انجام شد و بیمه تکمیلی رایگان جزو وظایف سازمان است.

* ضرورت رفع تبعیض و مشکلات معیشتی بازنشستگان

وی با اشاره به اینکه بیمه تکمیلی همه اقشار مردم را تأمین اجتماعی پرداخت می‌کند، اظهار کرد: بحث اصلی ما درمان رایگان است و خواستار برطرف شدن مشکلات معیشتی، رفع تبعیض، رفع مشکلات مردم و استفاده امکانات تأمین اجتماعی و ... هستیم و دست از این تلاش بر نمی‌داریم.

دریابیگی گفت: باید توجه داشت که بیمه تکمیلی به دست افرادی باید اداره شود که مسؤولیت قانونی با آنها است و این قشر تنها باید از حق عضویت خود را بگردانند.

انتهای پیام/86028/ت40

مازندران اینکه اجتماعی تأمین قانون بازنشستگان مشکلات کارگر کارگران امروز تکمیلی دریابیگی کانون اشاره کارفرمایان میلیارد تصویب همسان‌سازی افزود تعطیلی تومان درمان رایگان معیشتی اظهار ادغام تأکید راهکارهای ضرورت اجرای می‌کند تبعیض امکانات تومانی الزام میلیون به‌خاطر چالوس بازنشسته تکریم براساس به‌دستور تشکیل کارخانه‌ها متوسط نامتعارف کارگری رهبری خصوصی‌سازی مدیریت دولتی