مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، قاسم احمدیلاشکی جمعه شب در جلسه کارگروه اشتغال استان مازندران که با حضور وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در استانداری مازندران اظهار کرد: به شرکتهای فنآور که برای توسعه آیتی در استان حضور پیدا کردند خوش آمد میگویم ولی انتظار داریم که حضور آنها سبب ایجاد اشتغال و توسعه در استان شود.
وی تصریح کرد: دغدغه مردم استان از ورود شرکتهای حوزه آیتی ایجاد اشتغال پایدار است و باید این شرکتها اعتبار و امکانات کافی به استان وارد کنند.
نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اظهارات برخی از مسؤوولان ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره داشتن رتبه دوم مازندران در حوزه آیتی و فناوری اطلاعات گفت: پیشرفتهای مازندران در زیرساختهای مخابرات مربوط به گذشته بود.
وی اضافه کرد: انتظار است که پس از حضور شرکتهای بزرگ فنآور در استان 4 هزار متخصص فعال وارد این حوزه شوند، از طرفی نرمافزاری تهیه شود تا در این نرمافزار اقدامات این شرکتها به صورت هفتگی پایش شود، تفاهمنامهها ضمانتنامه اجرایی داشته باشد.
لاشکی در ادامه با اعلام اینکه اعتبار مناسب برای تکمیل زیرساختهای استان فراهم نشد، گفت: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جریان است که در مجلس نهم برای گرفتن مصوبه چه تلاشهای انجام شد و ایشان اعلام کنند که چه مقدار از رقمی که تصویب شد در اختیار استان قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: برخی از طرحهای توسعه فناوری در غرب مازندران روی کاغذ ماند و به مرحله اجرایی نرسید، اگر احساس میکنیم که به شهدا بدهکاریم باید در عمل ثابت کنیم.
در ادامه رئیس انجمن نظام صنفی رایانهای استان مازندران نیز اظهار کرد: مازندران ظرفیت بسیار مناسبی در حوزه آیتی و آیسیتی دارد و از این ظرفیت نیز میتوان برای توسعه استفاده کرد.
عباس رمدانی خاطر نشان کرد: در جریان حضور 16 شرکت فعال در حوزه فناوری اطلاعات در این جلسه نبودم، انتظار بود که برای توسعه فناوری اطلاعات از ظرفیت استان نیز به خوبی استفاده شود.
وی یادآور شد: شرکتهای متعددی در استان در حوزه فناوری اطلاعات کار میکنند و ظرفیت بسیار مناسبی در این حوزه دارند.
انتهای پیام/86004/و