مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، جلسه کارگروه اشتغال استان مازندران در روز تعطیل هفته با حضور وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در استانداری مازندران تشکیل شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در کنار حضور خویش از 16 شرکت فعال در حوزه فناوری اطلاعات نیز دعوت کرد که برای سرمایهگذاری در استان مازندران حضور پیدا کنند.
با توجه به برگزاری این جلسه در روز تعطیل نمایندگان مجلس مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی از حوزههای انتخابیه ساری و میاندورود، قائمشهر، سوادکوه، جویبار و سیمرغ، بابلسر و فریدونکنار و نماینده مردم نوشهر و چالوس نیز در این جلسه حضور پیدا کردند.
جلسه کارگروه اشتغال استان مازندران با معرفی قابلیتهای شرکتهای که قرار است در مازندران در حوزه فناوری اطلاعات سرمایهگذاری کنند، آغاز شد و شرکتهای که بازار مازندران را مناسب برای توسعه خدمات خویش دیدند اقدام به تعریف و تمجید از دولت کردند.
در خلال معرفی قابلیتهای شرکتهای فناور نوبت به توضیحات ابوالحسنی تهیه کننده انمیشین دیرین دیرین رسید، پس از اتمام توضیحات ابوالحسنی در ارتباط با تلاشهای انجام شده استاندار مازندران از این تهیه کننده درخواست کرد که یکی از انیمیشینهای را که تهیه کرد در این جلسه پخش کند که ابوالحسنی اعلام کرد که در حال حاضر چیزی برای ارائه در این جلسه ندارد.
با اتمام صحبتهای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره با مزیتهای حضور این شرکتها در مازندران نوبت به برنامهریزی برای دیگر سخنرانان این جلسه شد.
تعارف برای سخنرانی
طبق معمول جلسات ناگهان تعداد سخنران بدون برنامهریزی شده زیاد میشود، بحث تعارفها که کدام مسؤول صحبت کند داغ میشود، به دلیل که وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، دو نماینده حوزه انتخابیه قائمشهر و نماینده مردم نوشهر و چالوس بعد از شروع برنامه خودشان را به سالن برگزاری جلسه استانداری رسانده بودند؛ این مسئله بیشتر خودنمایی میکرد.
دبیر جلسه که معاون مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران بود پس از حضور وزیر تعاون به مدیرکل تعاون استان رسید، از وزیر درخواست کرد که در این جلسه صحبت کند، اما وزیر از نمایندگان مجلس استان خواست که مطالبی را که آماده بودند مطرح کند، که علی ادیانی نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس خطاب به جمع اعلام کرد که ابتدا وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطالب را مطرح تا پس از آن نمایندگان دغدغههای خویش را مطرح کنند.
با ورود قاسم احمدیلاشکی به این مبحث به عنوان دبیر مجمع نمایندگان مازندران، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقدامات انجام شده در حوزه فعالیت کاری خویش را مطرح کرد.
سهم مازندران در حمایت از روحانی پرداخت نشد
پس از اظهارات وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، دامادی نماینده مردم ساری و میاندورود از اقدامات دولت در قبال مردم استان مازندران گلایه داشت.
وی با اعلام اینکه مردم مازندران در زمان انتخابات ریاست جمهوری از روحانی حمایت کردند، گفت: مردم مازندران سهم مناسبی از حمایت دولت روحانی برخودار نبودند.
پس از اتمام صحبتهای دامادی وی به دلیل حضور در جلسه دیگری جلسه را ترک کرد.
مازندران در فصل تولید برنج با کمبود آب مواجه هست
نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار نیز اقدامات انجام شده در قبال مردم مازندران گلایه داشت و وقتی نوبت به گلایه کشاورزان رسید، خطاب به مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران گفت: استان برنجخیز مازندران در زمان تولید این محصول با کمبود آب مواجه هستند.
ولیالله نانواکناری در لابهلای صحبتهای خویش به مشکلاتی که مردم استان برای اشتغال دارند گلایه کرد.
نباید وضعیت را گل و بلبلی جلوه داد
علی رضیان دیگر نماینده از استان مازندران بود که بحث کمبود شغل و مشکلات که مردم با آن مواجه هستند را مطرح کرد.
دیگر نماینده مردم استان مازندران در مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه قائمشهر، جویبار، سوادکوه و سیمرغ که ظاهرا انتقادات شدیدی از عملکرد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی داشت، کمی خودش را کنترل کرد و گفت: مشکلات جدی حوزه کار را با وزیر در دفتر کارش مطرح میکنم.
سیدعلی ادیانیراد نماینده مردم قائمشهر، جویبار، سوادکوه و سیمرغ در لابهلای صحبتهای خویش نتوانست گلایه خویش را مخفی نگه دارد و از وضعیت اشتغال در کشور و استان به شدت گلایه کرد.
وی خاطر نشان کرد: بنده معتقد به سیاهنمایی نیستم ولی نباید وضعیت نامناسب فعلی را گل و بلبل جلوه داد.
عدم تعامل استاندار با نمایندگان مجلس
قاسم احمدیلاشکی نماینده مردم بابلسر و چالوس و رئیس مجمع نمایندگان مازندران به عنوان نفر آخری بود که دغدغههای خویش را مطرح کرد.
وی در پاسخ به اظهارات مسؤولان وزرات ارتباطات که اعلام میکردند که مازندران به رشد مناسبی در حوزه فناوری اطلاعات رسید، گفت: توسعه مخابراتی و زیرساختی مازندران مربوط به گذشته است، کد ارتباط تلفنی مازندران از گذشته 011 بود و تهران 021 پس خیلی در این حوزه از تهران عقب نبودیم و حتی در حال حاضر پس رفتهای هم داشتیم.
نماینده مردم نوشهر و چالوس در ادامه خواستار صدور ضمانت اجرایی از شرکتهای فناوری اطلاعات در استان برای ایجاد 4 هزار شغل در مدت یکسال شد.
وی که فرصت را غنیمت یافت از اینکه استاندار مازندران با نمایندگان تعامل ندارد نیز گلایه کرد که با مطرح شدن این صحبت استاندار لبخند تلخی زد.
حمایت وزیر ارتباطات از شرکتهای فناور
با اتمام صحبتهای دبیر مجمع نمایندگان مازندران انتظار میرفت که جلسه به اتمام برسد که وزیر ارتباطات توضیحاتی درباره نحوه حضور شرکتها فناور در استان مازندران داد.
وزیر ارتباطات و فناوری ارتباطات گفت: این شرکتها بدون اینکه تسهیلاتی دریافت کنند با درخواست وزارت ارتباطات در استان مازندران برای ایجاد اشتغال وارد استان شدند.
محمود واعظی در ارتباط با ضمانت اجرایی که مطرح شد، افزود: این واحدهای فناور هیچ تسهیلاتی دریافت نمیکنند،آنها دانش خویش را در سطح استان گسترش میدهند و زمینه ایجاد اشتغال را فراهم میکنند.
وی که احساس کرد شرکتهای سرمایهگذار در حوزه فناوری از صحبتهای نمایندگان ممکن است دلسرد شده باشند، خطاب به آنها گفت: شما طبق روال به توافقات خویش پایبند باشید، ما سیاسیون میدانیم که چگونه با همدیگر مشکلات و نقاط ضعف را بررسی کنیم.
سخنرانی که منتظر دریافت اجازه نشد
با اتمام صحبتهای وزیر ارتباطات نصرالله دریابیگی دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران از طریق مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران درخواست کرد که فرصت کوتاهی برای بیان دغدغههای خویش درخواست کرد.
هنوز اجازه صحبت به دریابیگی داده نشد که با صدای بلندتر از بلندگو گفت: توسعه یک اصل است و باید ایجاد شود ولی در جریان خصوصیسازی و اشتغال نباید زمینه اخراج کارگران فراهم شود.
وی گفت: در جریان خصوصیسازی مخابرات حق کارگران و کارمندان شرکت مخابرات لحاظ شود، با بحث خصوصیسازی باید شاهد عدالت اجتماعی باشیم.
به گزارش فارس، در پایان این جلسه تفاهمنامه همکاری باری توسعه فعالیتهای آیتی برای ایجاد اشتغال در استان منعقد شد.
انتهای پیام/86004/ن20/