مازندشورا: امام جمعه شهرستان نور گفت: آسیب‌شناسی فرهنگی و راهکارهای رفع آن در دستور کار قرارگاه فرهنگی قرار دارد و همه دستگاه‌ها باید در حوزه فعالیت خود مشارکت کنند.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نور، حجت‌الاسلام سیدمهدی امیری‌ارجمند بعدازظهر امروز در دومین جلسه قرارگاه فرهنگی این شهرستان، اظهار کرد: مقام معظم رهبری توجه ویژه و جدی به نماز جمعه دارند و از این سنگر مقدس به عنوان قرارگاه فرهنگی یاد کردند و تشکیل قرارگاه فرهنگی براساس تدبیر معظم‌له بود تا امور فرهنگی را هدایت و نظارت کند و بر غنای آن بیافزاید.

وی افزود: براساس منویات رهبری، اقدامات فرهنگی در هر شهر از مسیر نماز جمعه و توسط امام جمعه هدایت می‌شود، بنابراین استفاده از ظرفیت نماز جمعه برای موفقیت هر چه بیشتر در عرصه‌های فرهنگی از جمله اهداف ستاد قرارگاه فرهنگی در شهرستان است.

امام جمعه شهرستان نور با اشاره به لزوم مشارکت همه دستگاه‌ها و نهادها در قرارگاه فرهنگی، تصریح کرد: ادارات، نهادها و سازمان‌ها باید در حوزه کاری خود ضمن آسیب‌شناسی فرهنگی، راهکارهای لازم برای رفع یا کاهش را نیز برای جمع‌بندی به دبیرخانه قرارگاه ارائه کنند.

*واگذاری مسؤولیت به ادارات و نهادها

فرماندار شهرستان نور نیز خواستار واگذاری مسؤولیت به ادارات و نهادها شد و اظهار کرد: با واگذاری امور مسؤولان موظف به پاسخگویی هستند و باید گزارش عملکرد خود در این زمینه را مکتوب اعلام کنند.

هادی خنجری افزود: دستگاه‌ها با آسیب‌شناسی دقیق باید اقدامات تخصصی و کاربردی در حوزه مأموریت خود را کتباً به قرارگاه اعلام کنند.

وی گفت: با طرح موضوع در جلسه شورای اداری و تبیین اهمیت موضوع، علاوه بر متولیان فرهنگی همه دستگاه‌ها و نهادها موظف به پیگیری و آسیب‌شناسی در حوزه‌های مختلف فرهنگی می‌شوند.

غلامرضا تقی‌پور رئیس بهزیستی شهرستان نور نیز در این جلسه، یکی از آسیب‌ها را طلاق دانست و گفت: 80 درصد طلاق‌ها در پنج سال اول زندگی اتفاق می‌افتد.

حبیب‌الله قلی‌پور مدیر کمیته امداد نور نیز در این جلسه هزینه بالای زندگی، بالا بودن هزینه درمان خانواده‌های زیرپوشش را از آسیب‌های منجر به طلاق خانواده‌ها عنوان کرد و افزود: یکی از مشکلات خانواده‌های زیرپوشش که شوهران زندانی دارند، بوده که بیکاری و نداشتن شغل عامل سرقت و اعتیاد آنها شده و نهایتاً زندگی به جدایی کشیده می‌شود.

*فعالیت 45 باشگاه دارای مجوز در شهرستان نور

قهرمان کلیج رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان نور نیز در این جلسه از فعالیت 45 باشگاه دارای مجوز در شهرستان نور خبر داد و اظهار کرد: بیشترین آسیب در این باشگاه‌ها استفاده از مواد نیروزاست که نیازمند نظارت و بازدید مکرر به ویژه نظارت نیروی انتظامی است.

حجت‌الاسلام میثم رضایی رئیس شورای هیأت‌های مذهبی شهرستان نور نیز کمبود اعتبارات فرهنگی و عدم تعامل هیأت امنای مساجد با هیئات مذهبی را عمده آسیب‌ها در هیئات دانست و گفت: این موارد سبب افزایش خیمه‌ها و خالی شدن مساجد می‌شود.

علیرضا آقایی رییس دادگستری شهرستان نور نیز افزایش طلاق در جامعه را آسیب جدی دانست و گفت: طولانی کردن زمان رسیدگی به پرونده‌های درخواست طلاق، ارسال پرونده به مراکز مشاوره کاهش طلاق و ورود متولیان فرهنگی می‌تواند سبب کاهش درخواست و آمار طلاق شود.

انتهای پیام/86023/ب30

فرهنگی شهرستان قرارگاه نهادها دستگاه‌ها ادارات افزود دانست زندگی نظارت واگذاری آسیب‌شناسی اظهار فعالیت باشگاه زیرپوشش خانواده‌های مشارکت هزینه دارای افزایش درخواست هیئات مساجد مذهبی گزارش متولیان استفاده دارند اقدامات عنوان براساس رهبری حجت‌الاسلام شورای هدایت موضوع اعلام مسؤولیت آسیب‌ها