مازندشورا:محمدرضا ضیایی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان فریدونکنار، اظهار کرد: کشاورزی پایدار بر مبنای تولید محصولات ارگانیک و سالم بوده و با امنیت غذایی همسو و ضامن سلامت جامعه است.
وی افزود: حصول اطمینان کامل از دنیایی که در آن همه مردم همواره به غذای کافی سالم و مغذی دسترسی دارد و نیازهای غذایی آنها را برای زندگی سالم و فعال بر آورده میکند مهمترین مسأله توسعه پایدار کشاورزی است.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار تصریح کرد: امروزه بحث حفظ محیط زیست، ایمنی و بهداشت غذایی یکی از چالشهای مهم بشر است.
ضیایی بیان کرد: تولید محصولات کشاورزی ارگانیک یکی از راهبردهای جدید آن است که در همین زمینه کشاورزی پایدار بر مبنای تولید محصولات ارگانیک و سالم بوده و با امنیت غذایی همسو و ضامن سلامت جامعه است.
وی ادامه داد: هدف این سیستم جلوگیری از مصرف هر گونه مواد شیمیایی یا نهاده مصنوع انسان در تولیدات و پخش محصولات زراعی، باغی و دامی است.
ضیایی خاطرنشان کرد: کشاورزی ارگانیک مدیریت تولید مناسب است که باعث تقویت و توسعه سلامت اکوسیستمهای زیستی، چرخههای زیستی و فعالیت بیولوژیکی خاک میشود.
وی افزود: در همین زمینه مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فریدونکنار دوره آموزشی مهارتی تولید محصول سالم و ارگانیک در مزارع سبزی و صیفی را در روستای شیرمحله از توابع دهستان امامزاده عبدالله این شهرستان برگزار کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار اظهار کرد: در این دوره که با حضور 20 نفر از علاقهمندان برگزار شد کارشناس مرکز خدمات جهاد کشاورزی دهفری درباره محصول سالم و ارگانیک و مزایای آن، معرفی نهادههای جدید ارگانیک نظیر BIO1 ترکیبی آلی با منشأ 100 درصد گیاهی که از ریشه گیاهان دارویی از جمله تلخ بیان برای مبارزه با لاروهای برگ خوارپروانهها، BIO2 ترکیب آلی با منشأ 100 درصد گیاهی از عصاره گیاهان دارویی از جمله تلخ بیان برای مبارزه با آفات مکنده نظیر تریپس، شته، کنه، مگس سفید و پسیل مطالبی بیان کردند.
ضیایی با تاکید بر اینکه این دوره مورد استقبال بهره برداران قرار گرفته است، گفت: در پایان این دورهها به سؤالات بهرهبرداران در این زمینه پاسخ داده شده است.
انتهای پیام/86022/ن30/