زمین‌خواری در پروژه بهدشت نور صورت نگرفت

مازندشورا: نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در پروژه بهدشت زمین‌خواری صورت نگرفت، گفت: مسؤولان شرکت کار را پیگیری و پروژه را شروع کنند.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نور، علی اسماعیلی عصر امروز در جلسه‌ای با حضور استاندار، به‌منظور بررسی و رفع مشکلات منطقه چمستان و شرکت بهدشت شاهد در این شرکت برگزار شد، اظهار کرد: کشت و صنعت بهدشت ازجمله مراکزی است که از قبل انقلاب مطرح و پس از انقلاب هم فعالیت داشت، اکنون به مجتمع گردشگری تبدیل و با تغییر کاربری که داده در انتظار تدابیر لازم برای صدور مجوز و جذب سرمایه‌گذار است.

وی با بیان اینکه در این مجموعه زمین‌خواری صورت نگرفت، افزود: مسؤولان شرکت باید کار را پیگیری و پروژه را شروع کنند و مسؤولان استانی نیز مساعدت کنند.

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: معدن گلندرود پس از 8 سال در شرف بهره‌برداری مجدد بوده که نیازمند مساعدت استان برای تسریع در شروع فعالیت است.

این مسؤول گفت: خواهان احداث پارکی در چمستان هستیم تا فرهنگ بومی، منطقه ای و مازندرانی را معرفی کنیم و انتشار دهیم.

* 200 هکتار فرصت گردشگری سلامت داریم

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران نیز در این جلسه اظهار کرد: مجموعه بهدشت یکی از مجموعه‌های وسیع و شاخص استان است و قریب 5 سال تلاش همکاران برای بهبود وضعیت بی‌نتیجه مانده و پیشرفتی نداشته است.

دلاور بزرگ‌نیا افزود: در همه فرصت‌های سرمایه‌گذاری که فراهم شد از آن برای پروژه‌های مهم استفاده کردیم که از جمله آن این پروژه بود که معرفی شد و سرمایه‌گذاران حاشیه خلیج فارس اعلام آمادگی کردند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر 200 هکتار فرصت گردشگری سلامت داریم ولی تاکنون توفیقی در جذب سرمایه‌گذار نداشتیم که به‌دلیل مشکلات موجود و یا عدم ریسک‌پذیری شاهد کندی کار هستیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران خاطرنشان کرد: وقتی شرکتی نتواند فرصت سرمایه‌گذاری خود را بالا ببرد باید حق داد، مشکلاتی وجود دارد که مانع کار و سرمایه‌گذاری است.

این مسؤول گفت: بحث گردشگری دغدغه همه حوزه‌های استانی است، ممکن است اختلاف نظرهایی هم وجود داشته باشد که عادی است.

* بحث تفکیک نیازمند اعتمادسازی است

رضا دوستی مدیرکل امور اراضی مازندران نیز در این جلسه اظهار کرد: مطرح شدن بحث تفکیک و فضایی که ایجاد شد، سبب طرح موضوعات حاشیه‌ای و مانع کار شد که نیازمند اعتمادسازی و رفع ذهنیت منفی ایجادشده است تا ضمن تمدید مجوز، زمینه حضور سرمایه‌گذار فراهم شود.

* نیاز اعتبار 25 میلیارد تومانی برای تعریض 5 دهنه پل

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران نیز در این جلسه اظهار کرد: محور نور ـ چمستان ـ آمل به طول 42 کیلومتر است که 35 کیلومتر آن ایمن‌سازی صورت گرفته است و 7 کیلومتر نیز در دست اجرا و عملیات داریم.

حیدر نوروزی افزود: گره کار وجود پنج دهنه پل در این 7 کیلومتر است که برای تعریض و احداث 25 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی گفت: دو جلسه در وزارتخانه برگزار شد و قول‌هایی هم دادند که بخشی از آن عملی شد، ولی امسال بحث تخصیص اعتبار نداریم ولی اوراق مالی تهیه و بیش از 2 میلیارد به پیمانکاران پروژه داده شد تا به کار خود ادامه دهند.

* اجرای طرح هادی در روستاهای بالای 20 خانوار

مدیرکل بنیاد مسکن مازندران نیز در این جلسه اظهار کرد: در برنامه پنجم تکلیف شد در همه روستاهای بالای 20 خانوار، طرح هادی اجرا کنیم.

سید مجید هاشمی افزود: در نور 156 روستا مشمول طرح و 22 روستا هم که نیازمند بازنگری هستند باید کار انجام شود که برای  10 روستا در کمیته برنامه‌ریزی اعتبار گذاشتند.

وی بیان کرد: روستاهایی که در جوار منابع طبیعی هستند، اگر ساکنان روستا بتوانند اثبات کنند که منابع ملی و طبیعی نیست طرح اجرا و سند صادر می‌شود.

* هر نامه‌ای از نور تا 25 مهر ماه به ما برسد انجام می‌شود

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران نیز در این جلسه اظهار کرد: برای پروژه‌های عمرانی که یک طرفش دولت باشد مشکلی برای برداشت مصالح رودخانه و واریزه وجود ندارد.

محمد محمدپور عمران افزود:  فعالیت معدن گلندرود در حال رفع مشکل است و برای واگذاری معادن نیز، هزار نقطه شناسایی و منتظر طرح پهنه قدیر هستیم که مجدداً قابل واگذاری به اشخاص است اما با توجه به اینکه ما در نقشه کالک پاک کردیم، منوط به آزاد سازی پهنه قدیر است.

وی درباره مساعدت در صدور مجوز برداشت واریزه برای پروژه‌های شهرستان، گفت: هر نامه‌ای از نور تا 25 مهر ماه به ما برسد انجام می‌شود.

* در چمستان فاقد کنارگذر و رینگ شهری هستیم

شهردار چمستان نیز در این جلسه اظهار کرد: در طرح جامع شهر چمستان با جمعیت بیش از 14 هزار نفر، 60 هکتار از عرصه کاهش پیدا کرد، اما همانطور که برای افزایش محدوده نیازمند مستندات است برای حذف هم باید مستندات لحاظ شود.

محسن رضایی گفت: در چمستان فاقد کنارگذر و رینگ شهری هستیم که نیاز شهر است و مرمت آسفالت که به دلیل تردد خودروهای سنگین از بین رفت ضروری است اما  فقط 100 تن قیر راه و شهرسازی تخصیص داد که بسیار ناچیز است و نیازمند مساعدت است.

انتهای پیام/86023/ج40/

چمستان اظهار نیازمند گردشگری مازندران افزود مدیرکل هستیم اعتبار روستا کیلومتر پروژه بهدشت مساعدت سرمایه‌گذاری میلیارد پروژه‌های داریم هکتار سرمایه‌گذار زمین‌خواری تخصیص شهرسازی روستاهای تعریض تفکیک اعتمادسازی شهرستان نگرفت بالای محمودآباد واریزه واگذاری کنارگذر مستندات برداشت نامه‌ای کردیم منابع طبیعی خانوار مشکلات استان مسؤول احداث معرفی اینکه گلندرود استانی مجموعه تصریح نماینده سلامت برگزار منطقه فراهم صنایع فرهنگی فعالیت انقلاب میراث مسؤولان