مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نکا، علیمحمد شاعری یکشنبه شب در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شرق مازندران در فرمانداری نکا با بیان اینکه مهمترین هدف واحدهای تولیدی باید ایجاد اشتغال پایدار باشد، اظهار کرد: حل مشکل اشتغال در گرو همکاری همه جانبه است و یک فرد یا یک دستگاه به تنهایی نمیتواند این مشکل را برطرف کند.
وی افزود: هماهنگی بین بانکها، واحدهای تولیدی و دستگاههای اجرایی از مسائل مهمی است که باید رعایت شود و بدون هماهنگی بین اعضا نمیتوان به اشتغال پایدار و توسعه امیدوار بود.
نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی افزود: واحدهای تولیدی توانمند و فعال، نیازمند ارائه تسهیلات و سرمایه مناسب برای رونق تولید و اقتصاد هستند که باید تعامل بین بانک و تولیدکننده ایجاد و مسؤولان هم با همکاری، کمککار سرمایهگذاران باشند و بروکراسی اداری را کاهش دهند.
وی گفت: بیکاری، آسیبهای مختلف اجتماعی را به دنبال دارد و لذا باید همه برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال پای کار باشند و تبعات مختلف بیکاری را به درستی بررسی کنند و برای رفع مشکلات بدون در نظر گرفتن آمار و ارقام وارد کار شوند.
فرماندار نکا گفت: نباید بانکها نسبت به مصوبات ستاد تسهیل بیتفاوت باشند بلکه انتظار است با تمام توان برای رفع مشکلات ناشی از بیکاری و نبود اشتغال در شهرستان تلاش کنند و گامی برای توسعه همه جانبه بردارند.
جعفر احمدی در ادامه افزود: ستاد تسهیل و سیاستهای اقتصاد مقاومتی به دنبال احیای واحدهای نیمهفعال است که برای این منظور هم با کمک و همکاری بانکها وارد شدهایم و انتظار است که تعامل و همکاری لازم با تولیدکنندگان و واحدهای تولیدی فراهم شود تا شاهد شکوفایی بیشتر در اشتغال باشیم.
وی با بیان اینکه کاهش بیکاری و ایجاد اشتغال از دغدغههای مهم دولت و مسؤولان است، یادآور شد: اشتغالزایی دغدغه مهمی است که باید در دستور کار همه دستگاهها قرار گیرد تا علاوه بر رفع مشکلات بیکاری در جامعه، زمینه فعالیت، حضور جوانان، توسعه و پیشرفت همه جانبه، فراهم شود.
فرماندار نکا با بیان اینکه موانع بیمه، مالیات و چک برگشتی و... از دغدغههای مهم سرمایهگذاران است که باید توسط بانکها و براساس دستورالعمل ستاد تسهیل برطرف شود، گفت: برخی بانکها خواهان استعلام متقاضیان از اداره مالیات، تأمین اجتماعی و حتی اوقاف هستند که باید بررسی شود.
احمدی ادامه داد: کاهش سود و افزایش مدت بازپرداخت مطالبات و تسهیلات، سرمایه در گردش، سرمایه ثابت و بدهی معوق، از خواستههای سرمایهگذاران است.
وی با تأکید بر ضرورت تحقق اشتغال پایدار، ادامه داد: توجه به بستههای رونق تولید و لزوم اهتمام ویژه بانکها در راستای دستورالعمل ابلاغی معاون اول ریاست جمهور و بانک مرکزی برای شتاب بخشیدن به رشد و توسعه اقتصادی و استفاده از ظرفیت واحدهای نیمهتمام، راکد و فعال تولیدی از مسائل مهم و قابل پیگیری است که باید رعایت شود.
فرماندار نکا همچنین با اشاره به طرحهای ثبتنام شده در سامانه بهینهیاب، خاطر نشان کرد: از 159 طرح ثبتنام شده در شهرستان نکا، تاکنون 81 طرح با اعتبار بالغ بر 490 میلیارد ریال به بانکهای عامل از سوی ستاد تسهیل معرفی شدند.
این مسؤول در ادامه اضافه کرد: از این واحدهای معرفی شده برای دریافت تسهیلات، تاکنون 28 طرح به مبلغ حدود 59 میلیارد ریال، تسهیلات مورد نیاز را اخذ کردهاند که تاکنون براساس اعلام آماری، 35 درصد از طرحهای تولیدی معرفی شده و 12 درصد مبلغ تسهیلات را اخذ کردهاند.
احمدی افزود: برای این منظور و ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی، بانک کشاورزی با 23 طرح، بانک صنعت و معدن با سه طرح، بانک سپه با یک طرح و بانک ملی با یک طرح موفق به پرداخت تسهیلات مورد نیاز به افراد و واحدهای تولیدی مورد نظر شدهاند.
وی با تأکید بر همکاری بانکها با واحدهای تولیدی در ارائه تسهیلات، گفت: برخی از بانکها به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی، از پذیرش طرحها به ویژه در بخش کشاورزی خودداری میکنند و پاسخ منفی به متقاضیان میدهند در حالی که این طرحها با بررسی ارائه شده و دارای توجیه اقتصادی است که باید این تعامل بیش از پیش ایجاد شود.
انتهای پیام/86002/ن40/