تنکابن شهری با 8 شهردار/ نگاه قومی‌وقبیله‌ای آفت پارلمان شهری تنکابن است/ اصلاح‌طلبان تنکابن تابع سیاست‌های شورای سیاست‌گذاری

اختصاصی مازندشورا: عملا شاهد حضور 8 شهردار در ساختار شهرداری هستیم که یاد‌آور ضرب‌المثل معروف «آشپز که دوتا شد آش یا شور خواهد شد یا بی نمک» است و به همبن دلیل به خودی خود بر توسعه شهری صدمه جبران ناپذیری زده شد

اختصاصی مازندشورا: در سلسله گفتگوهای مازندشورا با فعالان احزاب و جریانات سیاسی شهرهای مختلف مازندران، این‌بار جهت آگاهی از آخرین وضعیت انتخابات شوراهای اسلامی در شهرستان تنکابن، گفتگویی با نیما مرادخانی (فعال سیاسی و جوان اصلاح‌طلب این شهر) انجام داده‌ایم که مشروح آن از نظرتان می‌گذرد:


3 منطقه در انتخابات شورای تنکابن تاثیرگذارند

نیما مرادخانی بابیان اینکه شورا به عنوان نماد دموکراسی در پایین‌ترین سطح جامعه؛ عینیت و نماد بیشتری دارد، اظهار کرد: در تنکابن با توجه به ساختار شهری که خواستگاه قومیتی متفاوت است سبد آرای آن نیز متفاوت است و اگر بخواهیم به صورت کلاسیک به تحلیل آرا در سال‌های گذشته بپردازیم می‌توان شهر را به سه منطقه -خوبانرزگاه، مرکز شهر، ساحل طلایی- تقسیم‌ کرد که همواره نمایندگانی از این مناطق پای ثابت شورای شهر بوده‌اند.

وی، افزود: نگاه قومی‌وقبیله‌ای به عنوان یک آفت در ساختار پارلمان شهری تنکابن است چرا که ساختار قومی- قبیله‌ای کار را جهت توسعه شهری سخت و دشوار نموده است و شهر را از مرحله تصمیم‌گیری استراتژیک و کلی به تصمیم‌گیری فردی تقلیل داده است.


30 نامزد احتمالی و آرای هوشمندانه مردم

فعال سیاسی تنکابن، تصریح کرد: با توجه به آنچه از جامعه شهری استنباط می‌شود، جامعه خواهان تغییر در این نوع نگرش و داشتن روند توسعه همه‌جانبه است و به نظرم در این دوره ما شاهد رای دادن هوشمند مردم خواهیم بود.

مرادخانی، با اظهار اینکه همیشه در قبل از انتخابات چهره‌ها جهت بررسی میزان مقبولیت خود و سنجش افکار گمان‌زنی‌هایی را در جامعه مطرح می‌کنند، گفت: اگر بخواهیم به تعداد منتخبین اشاره کنیم این رقم را باید در حدود 25 الی 30 نفر پیش‌بینی نماییم.

افزایش تعداد نامزدهای احتمالی در جهت تغییر روند موجود است

وی درباره علل افزایش نامزدهای احتمالی این دوره از انتخابات شورای شهر تنکابن نسبت به دوره‌های قبل، عنوان کرد: شاید مهمترین دلیل این امر، تغییر در روند کار شورای شهر باشد که این‌چنین فعالان و جوانان را آماده ورود به کارزار انتخابات می‌کند.

جوان اصلاح‌طلب تنکابن، درباره نقش جریان‌های سیاسی در انتخابات دوره پنجم شورا، بیان کرد: بنده معتقدم در انتخابات شورای شهر نمی‌توان جریان قومی و قبیله‌ای موجود را نادیده گرفت و تاثیر‌گذار ندانست چرا که هنوز تحزب و تحزب‌گرایی نه تنها در تنکابن بلکه در کل کشور به درستی شکل نگرفته است و تلاش‌های چندین سال اخیر اصلاح‌طلبان در کل کشور برای داشتن نگرش جمع‌گرایی با پدیده شورای سیاست‌گذاری در همین راستا بوده است و برای رسیدن به توسعه اقتصادی نیاز است گامی در جهت توسعه سیاسی به صورت موازی برداشته شود.

اصلاح‌طلبان تنکابن تابع سیاست‌های شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان  

مرادخانی، افزود: پس از کش‌و‌قوس‌های فراوان انتخابات شورای اصلاح‌طلبان تنکابن در شهریورماه گذشته صورت پذیرفت که 11 نفر از عزیزان به عنوان منتخب جمعی اصلاح‌طلبان انتخابات شدند که تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی به عنوان چکیده جریان اصلاح‌طلبی شهرستان برعهده آن‌هاست. قطعا این جمع با تبعیت از سیاست‌های شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در انتخابات شورای شهر ورود خواهند کرد.

وی در ادامه، فرسوده بودن بافت شهری، کمبود فضای فرهنگی و تفریحی شهر، عدم زیر ساخت‌های لازم در جهت استفاده موثر از توریست در اِلمان شهری و میرا بودن سرمایه‌گذاری اقتصادی به دلیل عدم وجود زیرساخت‌هایی نظیر نداشتن جامعه آماری شفاف، اجرای طرح‌های هادی نامناسب و نداشتن دید یکپارچه شهری را از مهم‌ترین معضلات و مشکلات شهر عنوان کرد و گفت: به نظر بنده شورای چهارم تنکابن نمی‌تواند نمره قبولی را با توجه به شعارهای اعضای محترم پیرامون مدیریت شهری دریافت نماید چرا که عملا در یک دوره چهار ساله، شاهد عملکرد قابل قبول شهرداری نبودیم.

پاسخگویی جمعی در شورای شهر تنکابن دیده نمی‌شود

فعال سیاسی تنکابن، با بیان اینکه چیزی به عنوان پاسخگویی جمعی در قالب شورای شهر تنکابن دیده نمی‌شود، افزود: عملا در ساختار موجود شاهد حضور 8 شهردار در شهرداری هستیم که یاد‌آور ضرب‌المثل معروف «آشپز که دوتا شد آش یا شور خواهد شد یا بی نمک» است و به همبن دلیل به خودی خود بر توسعه شهری صدمه جبران ناپذیری زده شد. البته در آغاز اقدامات خوبی (مدیریت پسماند، پیگیری بحث مدیریت یکپارچه شهری و...) شکل گرفت اما این سئوال باقی است که در ادامه چرا این روند به سمتی رفت که شورا دچار روز‌مرگی شد و عملا این کارها به وادی فراموشی سپرده شد؟

مرادخانی تصریح کرد: این خود نشان‌دهنده‌ی این موضوع هست که انتخابات قومی‌و‌قبیله ای برون‌دادی بهتر از فردگرایی و منفعت‌فردی نخواهد داشت که عملا منفعت جمعی را تحت پوشش قرار می‌دهد و شهری به قدمت تنکابن -که جز نخستین جامعه شهری مازندران است- را هنوز در پستوی تاریخ نگاه داشته است.

نیما مرادخانی اصلاح طلبان تنکابن شورای شهر تنکابن شهرداری تنکابن توسعه تنکابن اصلاح طلبان شهرستان تنکابن شهر تنکابن شورای اسلامی تنکابن