امکانات اورژانس نوشهر پاسخ‌گوی نیاز شهروندان نیست

مازندشورا: رئیس شبکه بهداشت و درمان نوشهر با اشاره به اینکه اورژانس نوشهر پاسخ‌گوی نیاز شهروندان نیست، گفت: افزایش 4 پایگاه اورژانس و 8 دستگاه خودروی آمبولانس در شهرستان نوشهر ضروری است.

مازندشورا:به گزارش خبرگزاری فارس از نوشهر، رحیم سیدپور عصر امروز در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اینکه بهره‌گیری از تمامی امکانات اجتماعی برای دست‌یابی به اطلاع‌رسانی و افزایش آگاهی و سطح سواد سلامت مردم مهم‌ترین گام است، اظهار کرد: از جمله پایگاه‌های اساسی برای اطلاع‌رسانی مردم که شکل منسجم و مقبولیت عمومی دارد جایگاه خبرنگاران است که با حضور در صحنه‌های اجتماعی از بحران‌ها و مشکلات جلوگیری کرده و با ایجاد فرصت‌های مناسب در بسترهای شایسته، کارهای مثبتی انجام می‌دهند.

وی افزود: اهالی خبر و رسانه، کشور را از مرزهای عقب‌ماندگی عبور داده و به سمت کشور توسعه‌یافته پیش می برند، وظایفی در بهداشت و درمان داریم که توسط خبرنگاران فرصت‌های خوبی ایجاد شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان نوشهر با اشاره به اینکه در حوزه بهداشتی شهرستان با واحدهای کارشناسی مختلف مشغول خدمات‌رسانی هستیم که در حوزه درمانی در بیمارستان مشغول خدمت هستند، بیان کرد: حوزه بهداشت روان واحد بیماری‌ها، سلامت خانواده، بهداشت محیط، بهداشت حرفه‌ای، نظارت بر واحدهای آرایشی و... از جمله این خدمات است.

این مسؤول خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر در پزشک خانواده که اولویت‌های روزمره مردم بود این فضا فراهم شد و در نوشهر از موهبت پزشک خانواده شهری و روستایی هستیم به طوری که 80 درصد از نوشهری‌ها زیر چتر پزشک خانواده قرار گرفتند.

سیدپور تصریح کرد: کمبودهایی در حوزه فضاهای فیزیکی وجود داشت که بر اساس ظرفیت موجود توانستیم احداث اورژانس با زیربنای هزار و 300 متر مربع و درمانگاه تخصصی بیمارستان شهید بهشتی با زیربنای 750 متر را که جزو پروژه‌های ملی است را آغاز کنیم.

وی اظهار کرد: امسال یک میلیارد و 400 میلیون تومان برای این پروژه‌ها تأمین اعتبار شد و برای سال بعد هم مکاتباتی با وزارت‌خانه برای اخذ اعتبارات تکمیلی صورت گرفت.

رئیس شبکه بهداشت و درمان نوشهر یادآور شد: چون اورژانس پروژه ملی نبود فعلا در دو طبقه اجرا می‌شود و با تأمین اعتبار، دو طبقه دیگر نیز به آن اضافه می‌شود و پروژه اورژانس با تأمین اعتبارات تا پایان سال 96 در دستور کار قرار می‌گیرد.

این مسؤول با بیان اینکه افزایش تعداد تختICU ، CCU و تخت بخش همودیالیز در سال‌های آینده در دستور قرار گرفت، گفت: در حال حاضر هفت تخت بستری در اورژانس داریم ولی فضایی برای بستری اطفال و بیماران ایزوله نداریم اما در ساختمان جدید همه بخش‌ها به تفکیک دیده می‌شود و تخت احیاء از یک تخت در فضای کنونی به دو تخت و تخت بستری به 30 تخت افزایش می‌یابد.

سیدپور افزود: فعال شدن صبح و عصر درمانگاه سبب می‌شود تا در بحث پزشک خانواده شهری و موضوع ارجاع بیمار مشکلات این حوزه و نیاز تخصصی مرتفع شود.

وی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای اینکه برای تمامی شهرها پوشش درمانی بگذارد شهرها را بلوک‌بندی کرده است و برای نوشهر، چالوس و کلاردشت مرکز بلوک در بیمارستان طالقانی چالوس واقع شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان نوشهر تصریح کرد: در نوشهر 50 بیمار دیالیزی با 6 تخت وجود دارد که این تعداد تخت‌ها جوابگوی نیازمندی‌های بیماران به ویژه در 6 ماه نخست امسال نیست.

این مسؤول به موضوع دستگاه امحای زباله‌های عفونی در نوشهر پرداخت و افزود: تنها مرکز امحاء زباله‌های عفونی در بیمارستان نوشهر واقع شده است که این دستگاه تنها چند روز خراب شده بود و مجبور به دپو در کنار زباله‌سوز شدیم تا اینکه دستگاه مجدد امروز راه‌اندازی شد و نیازمند به افزایش این دستگاه به دو برابر هستیم.

سیدپور ادامه داد: وظیفه ما صرفاً رفع نیاز نیازهای بخش دولتی است و اینکه بخش خصوصی را تقبل کردیم تنها برای فرهنگ‌سازی در زمینه امحاء زباله‌های عفونی است.

وی با اشاره به اینکه در بخش سونوگرافی و رادیولوژی در استان نیروی متخصص آماده به خدمت نداریم، تصریح کرد: در سال دوبار این نیروها توزیع می‌شوند و محدودیتی که از وزارت‌خانه به دانشگاه‌ها تحمیل می‌شود و دانشگاه هم بر اساس تعداد سهمیه و نیاز اولویت‌دار، نیرو را به صورت روزانه تقسیم می‌کند و نوشهر جزو شهرهای اولویت‌دار برای پزشک سونوگرافی است و در حال حاضر روزهای شنبه و یک‌شنبه رادیولوژیست و سونوگرافیست از شهرهای اطراف استفاده می‌شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان نوشهر با بیان اینکه 13 مرکز بهداشتی و درمانی و 77 خانه بهداشت در شهرستان نوشهر داریم، اظهار کرد: دو مرکز دیگر در مناطق کوشکسرا و موسی‌آباد در ایام دهه فجر امسال افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

این مسؤول با اشاره به اینکه دو پایگاه اورژانس در نوشهر و یک پایگاه در بخش صلاح‌الدین کلای این شهرستان داریم که پاسخگوی نیاز شهروندان نیست، بیان کرد: در حال حاضر نیاز به دو پایگاه اورژانس در غرب و شرق نوشهر و نیز دو پایگاه اورژانس دیگر در بخش کجور همراه با هشت آمبولانس در این چهار پایگاه جدید هستیم.

سیدپور در پایان درباره بیماری ایدز، گفت: این بیماری قابل درمان و کنترل است به شرطی که با اقدامات آزمایشگاهی زود تشخیص داده شود و فرد آلوده به این بیماری می‌تواند با دریافت خدمات درمانی و دارویی مانند سایر افراد جامعه زندگی طبیعی خود را سپری کند و بنابراین افراد می‌توانند به واحد بیماری‌های واگیر شبکه بهداشت و درمان نوشهر مراجعه و مطمئن باشند نام و آزمایشات آنها کاملا محرمانه باقی خواهد ماند و آزمایشات نیز در این زمینه رایگان انجام می‌شود.

انتهای پیام/86019/ن40/

نوشهر بهداشت اینکه درمان اورژانس خانواده پایگاه سیدپور هستیم دستگاه مسؤول اظهار درمانی بیمارستان داریم اشاره افزایش تصریح بیماری امسال بستری تعداد تأمین خبرنگاران عفونی زباله‌های شهرستان افزود موضوع نداریم بیماران زمینه امحاء بیمار دستور سونوگرافی شهرهای چالوس شهرها افراد اولویت‌دار آزمایشات دانشگاه سال‌های سلامت مشکلات ایجاد فرصت‌های اطلاع‌رسانی اجتماعی امکانات شهروندان امروز تمامی بهداشتی واحدهای اعتبار وزارت‌خانه اعتبارات پروژه تخصصی درمانگاه مشغول خدمات زیربنای پایان